091031

Ne är det den sista dagen i oktober och det är även halloween :) ligger just nu i sängen och testar om det går att blogga från mobilen.. Idag blir det en liten fest hemma hos mig, var meningen att det skulle vara jag, Malin och Matilda.. Men Matilda kunde inte så Malin har bjudit nån av hennes kompisar hehe :) jag hoppas att det blir skoj iallafall! På måndag är det tillbaka till skolan, är inte så jättesugen måste jag meddela.. Men på tisdag blir det Lars Winnerbäck :D JIPPI!! Men nu ska jag gå upp tror jag, jag ska med Malin och hämta hennes moppe.. Massa kläder på annars fryser man ihjäl x) PUSS!

göteborg

nu är man då påväg hem igen.. mobilen är död och jag har tråkigt :/ Skulle ju inte handla något men det blev en brun-utan-sol, ett täckstift och en mobilstrumpa (självklart en turkos som passar till mobilen) :) Imorgon blir det FÄÄST!! :D ska bli sjukt kul :)

PUSS!

091030

Sitter just nu på tåget påväg mot underbara göteborg, var inne där med Malin i tisdags för att leta klänning och idag blir det att leta skor istället :P haha.. Igår blev det tjejkväll för hela slanten och köpte även min nya telefon, LOVE IT! I onsdags hade mamma mat-och-prat möte och jag fick städa hela huset.. Malin skulle hjälpa till men hon dissade mig :( ^^



Min Älskling :)

inhandlat



Skärp:
Det är turcost egentligen bara att det inte syns så bra på kortet
Köpt på H&M, 49,50.-



Fondation:
Jag var lite skeptisk och köpte den mest för att den var billig men när jag testade den var den riktigt bra, enligt mig iallafall. Jag köpte den på Åhlens, kostade egenligen 149.- men det var extrapris så fick den för 119.-  

091024

idag blev det Skövde med mamma & co. :) nu kan jag meddela att jag är totalt pank men som tur är så får jag pengar på måndag, Jippi! Men mormor var snäll så hon betalade lite grejer åt mig :) Köpte ett skärp, leggins och fondation. Mamma var så snäll att hon köpte ett minneskort som passar den mobilen jag ska köpa :D Ikv har jag spelat tevespel med Felix, jag äger fan!! Just nu sítter jag och kollar på "Little Miss Sunshine" :) värsta rolig XD

Min vecka ser ut så här:
Måndag, sola
Tisdag, GBG med Malin
Onsdag, inget
Torsdag, tjejkväll på commerce
Fredag, GBG med Malin
Lördag, köpa mobil och festa med Malin och Matilda
Söndag, inget



I just wanna be OK..

091023

Just nu ligger jag i sängen och tråkar, har satt på en film och ska sova snart.. kommer inte gå så bra för jag är inte ett dugg trött men jag har inget bättre för mig så..
Imorgon blir det skövde med mamma, mormor och lillebror :) Mamma ska beställa grejer till det nya badrummet, mormor ska köpa byxor till morfar och Felix kommer nog att köpa lite stuff till sitt nya akvarium :) Jag ska inte köpa nått alls, jag bara följer med för att ha något att göra ^^
Nästa vecka blir det en dag i GBG med Malin och på torsdagen blir det "tjejkväll" på commerce :) På lördagen blir det en liten tjejkväll hemma hos mig med Malin och Matilda :)

Jag vill resa bort till en annan plats
Jag vill vara någon annan
Jag vill må bra..


091022

Idag är det torsdag och jag sitter hemma och kollar på teve ;) har inga lektioner imorgon så man kan säga att mitt höstlov börjar nu, tummen upp! :) Hade stort fett historia prov idag, det gick suug kan jag bara meddela ^^ men men hoppas ju på ett G iallafall.. Fick tillbaka naturprovet idag fick 57/68 , det var ju inte fyskam tycker jag :) VG/MVG gött som bara den :) min lärare tycker att jag ska satsa på MVG i ämnet, känns riktigt bra! Efter skolan idag blev det
pizza med Jennie och Elin, gott gott, men jag tror jag åt lite mycket.. jag är fan mätt fortfarande ^^

Det stod i GT att det var 170 elever i tibro på nyboskolan (min gammla skola) som blivit smittade av svininfluensan, känns inte så betryggande.. om jag blir smittad blir jag lessen :(

Ikv blir det slappa så mycket som bara går, har verkligen längtat efter lovet, UNDERBART ÄRE!

Happyface<3

091020

Så himla gött! skolan är slut för dagen och jag sitter och väntar på bussen :P nu är det bara 3 dagar kvar till lovet! ska bli såå skönt att vara ledig! jag och malin ska åka till göteborg någon dag på lovet och på lördan så blir det in till stan med mamma och köpa ny mobil! Sjukt sugen är jag nu alltså, längtar! Sen är det ju inte långt kvar till 3 november heller då det blir Lars Winnerbäck!

Malin var hemma hos mig i söndags, då bakade vi kladdkaka, det var mums! Igår efter jag kommit hem så blev det att slänga i sig mat sen hoppa in i Malins familjs nya bil :) Jag och malin solade och sen gick vi och kollade på hennes lillebror som spelade innebandy :) skoj skoj!

Ikv blir det väl teve som vanligt , måste plugga oxå! Men det löser sig hihi :)

Happyface! <3

091015

jahapp, bussen hem är lika tråkig som vanligt.. man vill bara komma hem och kunna slappna av :) Hade ingen dans imorse för att det inte skulle vara några som skulle vara med typ. Då blev det massa plugg ^^. Historian var extremt jobbig idag, vi har haft en kille som varit typ lärling eller vad man nu ska kalla det och idag hade han egen lektion, han kunde ju inte prata killen. Man blev bara sjukt nervös av att lyssna på honom och så sa han "öh.." efter varje ord ungefär. När vi var på väg till Religionen fick vi reda på att våran lärare hade gått in i en stolpe och fått hjärnskakning.. Hur lyckas man med det? Jaja då blev det till att plugga igen :) Sedan var det dags för det stora Naturprovet! fast det var inte så svårt, första sidan bestog av massa påståenden och så skulle man svara om det var rätt eller fel. Sen var det typ 5 frågor som man kunde fördjupa sig lite i. Jag trodde det skulle bli mycket svårare så hoppas jag får ett ganska bra betyg iallafall :)
Igår kväll åkte vi hem till Malin och spelade Buzz och åt blåbärspaj :) MUMS!
Ikv blir det väl att plugga lite historia (om jag orkar^^) och sen kolla på teve, min favvishobby :) hahah!

Happyface!<3


091014

Sitter i skolan och tråkar, har egentligen lunch men vill inte gå och äta själv "/ Har haft foto och dansteori idag, på fotolektionen fick vi gå ner till labbet och få fram bilder på det gamla viset, ni vet när man är i ett mörkt rum och ska få bilder på papper xD har ingen aning om vad det heter ^^
Jag tänkte att jag kunde pilla lite med bilderna jag tog på Malin i fredags :) Visade dom för mamma igår och hon tyckte dom var jättefina :)
Efter skolan ska jag hem till mormor, mamma och hennes kompis Lena ska köra hem lite grejer från mormor hem till oss.. När jag kommer hem kommer jag väl att sätta mig i soffan och kolla på teve som vanligt :) hahah ..

Happyface<3


You make me feel ALIVE


091013

hejhopp!
Har egentligen Kultur&idéhistoria nu men läraren är sjuk, vi ska skriva fakta om nån kultur men vem gör det när man inte har lärare? ^^ Händer väl inte speciellt mycket idag, har utvecklingssamtal och sen ska jag ner och prata med syon.. Hem till mormor efter skolan :)

Happyface<3

Sola

Hängde med Malin till tibro och solade förut, det var riktigt skönt :P Nu sitter jag hemma och lyssnar på underbar musik .. Ska väl gå och lägga mig snart antar jag :) Jag får börja med att lägga mig i tid och äta regelbundet.. kommer ju gå skitbra, NOT! aja får väl försöka iallafall :)

A word's just a word
Till you mean what you say
And love isn't love
Till you give it away

Happyface<3


091012

Blev inte så lång dag i skolan, hann bara ha dans sen skulle jag iväg till vårdcentralen.. såklart så har mamma sagt fel busstid till mig men det löste sig som tur var :P Nu sitter jag hemma hos mormor, fick två olika sortes tabletter, kanske får mer senare, hoppas inte.. I tibro så är det så att dom inte har en enda svensk jävla läkare och då får man ju en utlänsk som inte kan snacka svenska så att man inte fattar vad dom menar, kanske är det som är meningen så att dom ska skriva ut en massa tabletter så att man måste betala en massa pengar ^^ Hatar läkare iallafall! '

Ikv blir det in till tibro och sola med Malin, det var ett tag sedan jag solade sist, hoppas jag inte bränner mig xD

PUSS<3

bilder från min kamera


Matilda och Jag


Cathrine och Jag


Cathrine


Matilda

bilder från Matildas cam



Jag, Cathrine & Matilda



LOVE U ! <3




<3

091011

Idag har det väl inte hänt så himla mycket, dagen börjde väl inte speciellt bra måste jag ju ekänna.. Senare på dagen kom Jenny och då bytte vi en fönsterruta eftersom felix gjorde sönder den när han spelade fotboll ^^ Lena, Dag, Tony och Malin kom lite senare och Tony och Dag hjälpte mamma att ta bort en gammal snickarbänk från vårat förråd. Blev god fika när dom var klara :) MUMS!
Har även blivit mycket tevetittande idag, kollade på idol (jag tycker definitivt att Eddie skulle åkt ut istället för Carolina), körslaget (fick inte se färdigt på det eftersom det var fika då, om det är någon som vet vem som åkte ut så är det bara att meddela mig), royal pains, top model (rätt person åkte ut! helt klart!) och just nu är det morden i midsomer :) Teve-nörd, jag vet men jag gillart!

Igår var det sjuukt kul, var så himla skönt att gå ut och inte bry sig utan bara va! Underbart!! Och tack tjejer, ni gjorde kvällen perfekt! Ska absolut göras om! Blev förfest hemma hos Matilda, sedan bussen in till Skövde.. Det var svinkallt så vi gick in på Vatra men där kollade dom på match och det var tråkigt så vi gick till Donken istället och åt lite :) sedan gick vi ner till Vatra igen och i början var det väl ganska segt men det blev riktigt kul efter ett tag :P Först tror jag att jag glömt min mobil på Donken men den låg i jackfickan som tur var och efter halva kvällen tappar Matilda bort sin bricka till garderoben och var nära på att inte få ut sina grejer men det gick bra det med tillslut :) jag kom hem runt 3 eller nått, somnade nästan direkt :) Lägger in lite bilder i ett annat inlägg :)

Imorgon är det skola, mamma ska ringa till vårdcentralen och kolla fall jag kan få en tid :)

PUSS, HAPPYFACE<3


091009

Nu är hemma hos Malin, vi ska gå ut och fota lite :) får hoppas på att det blir några fina kort :P
Jag har vart ledig från skolan idag, väldigt väldigt skönt!! :) sov jättelänge idag och sen har jag bara legat i soffan och kollat på onödiga program ^^ jag har oxå nördat lite på facebook xD
Imorgon blir det utgång med Cathrine, vet inte riktigt vart vi ska men är man med henne blir det alltid kul :)

Nej nu ska jag ut :) hade bäst!

Happyface! <3


foto

Bilder jag tagit på fotografisk bild



  

091008

Sitter på religionen och gör typ inget, ska egentligen göra läxa men det pallar jag inte :P Fick iallafall VG på redovisningen vi hade för några veckor sedan, gött det! :) Har bara natur kvar, sen slutar vi, tjoohoo! :) Vill bara hem och slänga mig i soffan och blega på teve :P

Igår blev det skövde med jennie, jag hjälpte henne leta efter present till Pauline :) När jag kom hem kollade jag på Grey's Anatomy sen gick jag och la mig :P Intressant va? ^^

Aja, hade bäst! PUSS<3


photoshop



 

 

091006

På dansen idag fick jag så sjukt ont i magen, trodde ju att det skulle gå över men nej det gjorde det icke så åkte lite tidigare från skolan.. har det inte gått över tills jag kommit hem ska jag ringa vårdcentralen, tänk om det är något farligt :(

Aja i helgen blev det att cykla hem till Malin (i regnet) på lördagen sen på söndagen åkte jag och mamma hem till mormor och hjälpte till lite och mamma tog väl med lite saker hem som hon vill spara :P Var duktig och gjorde lite natur på kvällen oxå :)

HAPPYFACE!<3

teve!

Jag somnade på bussen hem så missade att gå av där jag skulle så mormor fick komma och hämta mig ^^ hemma hos henne satt jag och nördade på datan.. mamma kom och hämtade mig runt fyra, när jag kom hem la jag mig och somnade xD vaknade runt sju, då var det without a trace, sen idol, sen skavlan och sen var det en kärleksfilm på 5an som jag kollade på hahaha , och nu ligger jag och kollar på Robin Hood :) hmm, är jag beroende av teven? :O

Fixade håret på felix också innan han åkte till sin pappa, tog massa fjantkort med honom :) dom kommer väl in imorgon :P hihi.. Men nu ska jag kolla på Robin och äta GOOODIS! :)

PUSS! :*

minusgrader och godis

På väg hem nu då ^^ hade historia, men fick sluta 45 min tidigare, såå himla värt att åka till skolan för att ha lektion i typ en halvtimme! Damp .. aja, jag och elin gick till apoteket för hon skulle köpa läppsyl eller vad det nu heter ^^ och sen gick vi till tottis och köpte massa massa godis! :) Det ska jag sitta och smaska på hela helgen :)



Första morgonen med minusgrader :P



Godis :o)

Shopping

Mitt nyinköpta linne.




GinaTricot 149.-

091002

Är på väg till skolan, har sovmorgon men inte blir det att gå upp mycket senare för det "/
Har en lektion idag, värt.. ska till mormor sen, där blir det väl att sitta vid ps som vanligt xD i helgen blir det Malin och läxor :P

Är framme snart, slänger väl in bilden sen när jag kommer till skolan :P

PUSS!


091001

Då var det äntligen oktober, bara en månad kvar till Winnerbäck! Längtar!! :)
Var inne i skövde igår och kollade runt lite, det blev ett linne från Gina iallafall :) kommer nog in en bild sen :P
Var ju på dansföreställning också, men vi gick fel först och fick oanik för att vi inte visste vart vi skulle vara och så har vi ju en lärare som inte kan svenska så hon fattar ju inte ett piss.. men vi hittade till slut, måste säga att jag tyckte den var riktigt bra.. man kanske inte fattade handligen ibland, om det nu fanns nån ^^ Är man intresserad av dans är den verkligen värd att se :P
Ikv blir det bara slappa i soffan, borde göra lite religion också .. om jag orkar xD

Slänger in ett inlägg ikv :) PUSS <3


RSS 2.0