23 feb

nej jag har inte dött för er nu som tror det ^^

Förra torsdagen var jag ute på bogrens, jag var lite sjuk men det fick gå ändå :) det var riktigt kul.. förfest hemma hos anna med cathrine och hanna :D skoj!

Skola i måndags, riiktigt segt att gå upp så tidigt när man har haft lov så pass länge.. men det var skönt att träffa alla igen, saknat dem som bara den!

Var hemma från skolan idag för det hände en grej igår så ville inte gå till skolan..

Imorgon blir det skola och fest på kvällen :) 100-dagar för fan!! Förfest hemma hos Matilda med Jennie och kanske Cathrine :D hoppas det blir skoj! :)





Tell me when you hear me falling..


5 feb

vat att jag har vart dålig på att blogg men det har kommit så mycket annat i vägen :) igår blev det utgång för fulla muggar, jag drack inte speciellt mycket men Jennie var helt borta så fick ta hand om henne xD Det var sjukt kul och var riktigt sugen på att gå ut. Idag skulle jag och jennie åka till tibro och bowla men hon drack så mycket igår så hon vet inte om hon vågar köra bil idag. Vi ska äta något sen gå ringleden och hoppas på att det mesta går ur. Annars får vi väl ta bussen och mamma får vara chaffis ikv :)

Fick ut vårat hemprov idag så det blir väl att sitta med det hela kvällen, på söndag åker jag till Branär troligtvis och åker snowboard :D ska bli såå kul! Längtat riktigt mycket på att få komma ut i backen igen! Wii..


Jag och Jennie<3


Brinn hjärtat, brinn...


RSS 2.0