Jag älskar dig så himla mycket Robin!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och när jag är med dig känns allt så underbart! Jag vill vara nära dig hela tiden för du är det bästa jag vet. Du gör min så lycklig och får mig att känns mig trygg! I din famn vill jag alltid vara :). Du och jag, älskling! Du och jag!


24 juli

Kom till älsklingen igår :P vi gick runt på stan och kollade i en massa affärer.. eller ja, jag kollade :P Köpte två toppar, ett par leggins, två väskor och en kjol! När vi kom hem åkte vi lite inlines. Mikael (Robins kusin) ringde och ville bada.. vi åkte med men jag badade inte för jag hade inte med min några badkläder :). Det var sjukt varmt i vattnet och jag ångrar att jag inte tog med dem.



Mikael och Robin som badar :).



:D <3

Love, Live, Laugh!

Kisses!

23 juli

Sitter på bussen hem från skara :). Är snart hemma i tibro! Ska bli gött som bara den. Skönt att träffa mamma igen. Ska hem till mormor först, ska kolla om hon kan laga mina byxor och om hon har min laddare till kameran :). Imorgon bär det iväg, jag och babe kanske ska åka till stan och kolla lite :P Saknar honom som bara den! :$ konstigt att man kan sakna någon så mycket..!

Fick lite pengar av Janne för att jag hjälpt honom.. det är nice ;). Pengar gillas.. skulle vilja ha ett riktigt jobb så att man får pengar med jämna mellanrum :). Då flyttar jag till Göteborg direkt, det kan jag lova.. så vore ju toppen om jobbet fanns där ;)! Älsklingen har ju kommit in på Chalmers till hösten och kommer inte få så mycket pengar.. vore gött om vi kunde dela på kostnaderna! Men det löser sig väl!

Me, myself and I!

Kisses!

Ikea

Bilder på hur det blev får ni senare, har tyvärr inte dom bilderna än :).



Malm sängstomme 180x200. Svartbrun 1795.-



Malm Avlastningsbord. Monteras på sänggaveln. Svartbrun 499.-



Molger Hylla. Klarar fukt. Björk 249.-
Byholma Korg. Köpte två till hyllan. Brun 49.-


v. 28 TJÖRN!



Jag och Älskling fikade.



Gammal hederlig läsk!



Manet.



Krabba.



Hängande krabba ;).



Krabba som äter mussla.



Malin har fiskat upp sin första krabba.



Malin med en krabba i ansiktet :D.



Malin med två krabbor.



Puss Puss :*.



En krabba var lite snabb och knep fast i Malins finger ^^.



En äcklig manet som Robin håller i.



Malin och Robin fiskar.



Malin och Simon snuskar sig xD.



Nått coolt kryp :).



Kissemissen Tiger.



Landskap :).



Jag och Älsklingen! <3



Jag ska ut i havet och känna om det är kallt :).



Jag hittade dessa fina snäckor.



Robin hittade en pytteliten krabba :).



Ännu en snäcka :P.



Tog en liten tur med båten.



Ja.. ett kort bakom båten :P.



En sen kväll när vi satt ute och pratade :).



Söta vovvsingen Bombi! :D

bilder från dop 11 juli



Jag och Robins mamma Anne.



Neo döps i kyrkan.



Lilla Neo :).

22 juli

Idag har jag jobbat en massa hemma hos Janne.. jag har bland annat kastat ved, klippt grenar och massa annat :) Imorgon blir det till att jobba lite till sen åka hem till mammsen :) har inte vart hemma på 17 dagar.. känns hemskt! På lördag åker jag upp till älsklingen igen men ska hem igen på söndagen. Då följer älsklingen med mig hem :D MYS! Får se var vi ska hitta på men det är alltid kul med min bejb <3

Without you I would be misserable..

Kisses!


skor


SkoPunkten 349.-

Köpte dessa snyggingar i måndags innan ikea :) De var ganska dyra (med min ekonomi iallafall). Men testade dem i tisdags och då hade jag på mig dem hela kvällen utan att ens få ont i fötterna. Jag är nöjd som satan! :D

Kisses!

 


21 juli

Det var ett tag sen men nu ska jag iallafall skriva ett inlägg! Hela vecka 28 var jag och min älskling på tjörn och lånade hans pappas hus för han skulle åka på semester :) Vi badade (lite), fiskade krabbor, grillade och hade mysigt :) På torsdagen kom Malin och Simon upp och hälsade på, de åkte hem på lördagen. På söndagen åkte jag, älsklingen, hans pappa och Mona (hans pappas sambo) till en restaurang som kallas Magasinet. Det var jättegod mat och det var jättemysigt :D

På måndagen åkte vi tillbaka till göteborg. Vi lämnade bara väskorna i lägenheten sen åkte vi till ikea. Vi skulle kolla ifall vi hittade någon fin dubbelsäng och vi hittade en relativt billig säng, jättefin. Robin sa : "den köper vi!" jag blev jättechockad eftersom jag trodde vi bara skulle kolla.. men vi hade ingen som kunde köra hem den åt oss så vi bestämde att vi skulle åka och köpa den dagen efter.

När vi kom in på ikea dagen efter (alltså igår) stod det att den var slut :( . men vi hade ju kollat dagen innan vart den fanns på ta-det-själv lagret och då fanns det en kvar.. så vi lastade på den och stack xD haha. Vi ägnade hela dagen åt att plocka ihop den. Robin köpte en hylla till badrummet oxå.. Allt blev jättefint!
Senare frammåt kvällen åkte vi till kontiki och spelade bingo. Jag drack lite mycket men kände det inte så mycket när jag satt där, inte när vi skulle börja gå heller.. men efter att vi gått en bit blev det bara värre och värre.. När vi kom hem till Robin mådde jag riktigt illa.. resten av kvällen ägnade jag åt att sitta vid toaletten.. Robin satt bredvid mig, gjorde en macka sen gick vi ut och gick.. Han blev jättebesviken på mig för att jag blev så full när vi skulle inviga sängen och allt.. känner mig så dum :( Jag var verkligen jätte exalterad över att vi köpt en säng och sen gör jag så, hatar mig själv för det! :(

Every rose has it's thorns...

Kisses!

RSS 2.0