30 aug

Vaknade tidigt av att Robin gick upp till skolan men jag somnade om och fick sova ända till kl 10 :P Satte mig vid datan och fixade lite, duschade och lade en aniktsmask. Sjukt gött så nu är jag fräch som bara den! Vid 11 fick jag ett sms av Pauline och vi ska mötas halv ett i stan :) blir nog att vi äter lunch och tjötar :D Ska bli kul att träffa henne, hon flyttade hit i lördags. Ska åka och kolla på hennes lägenhet oxå!

Gårdagens

Igår var vi på ikea med Mikael. Vi köpte en dubbelmadrass eftersom Madrasserna bara åkte isär hela tiden och det är ju inte så mysigt.. hittade en bra :P den var lite tunn när vi kom hem men vi la dom gamla madrasserna under då blev det perfa! lite svårt att vet vilken sida man ligger på nu eftersom det inte blir nån gräns imellan ^^ haha. Sedan skulle vi ut och åta på kvällen men vi kom inte ut i tid och när vi kom så stängde alla restauranger xD så vi åkte hem och stekte ägg istället ;) lika gott det.


IKEA!


Ett smygfoto på älsklingen :)


Så här blev det :) fint va?


Robin visar sina skills! haha :)

28 aug

Åkte till Robin idag :) Var meningen att Jennie och hennes kompis skulle kommit in till skövde men det blev inte så efetrsom de skulle festa ikv.. När jag kom till gbg kom älsklingen och mötte mig, han hade köpt en t-shirt och ville att jag skulle följa med och kolla vilken tröja han skulle köpa :) Fanns massa fina på H&M, Men han valde en mörkblå och en mörkgrå, skitsnygga! :) Sen åkte vi till sova och kollade på madrasser men dom var sjukt dyra där så ska åka till ikea ngn dag istället :)

Rotade fram lite vinterkläder imorse för det var så sjukt kallt ute + att det regnade.. men när jag kom till gbg var det ju varmt, men men nu har jag lite vinterkläder här iallafall om det skulle behövas :P

Ikv kanske jag och Robin skulle ut och äta men jag vet inte hur det blir men ska nog bli bra :P Men ska städa nu :)


Vinterkläder :)


Tröja Gina Tricot
Jeans Vero Moda






Kollade på lite Capoeira i stan!

Matfestivalen

Var ju på matfestivalen i Skövde igår oxå :) var där med mamma och lillebror, Där inne träffade vi Ida och hennes mamma :D Jag åt nudel o kycklingwok, baguette med kycklingkebab och friterad banan med glass. Sjukt gott!


Ida


Felix


Jag och Ida


Ida blev trött i fötterna :)


MUMS!


Fick Felix och hans kompis banan oxå ;) hahah.

Kenza

Var ju inne i stan igår och kollade på Kenza, lägger ut lite bilder nu när jag sitter på tåget ner till älsklingen! Bilderna är inte så bra.. ganska suddiga men vafan!



Sjukt mycker folk!


Kenza!


Kenza!


Kenza!

On my way home

Sitter på tåget hem och självklart så finns det ingenstans att sitta, hatar att åka tåg när det är så mycket folk! jag sitter där man ska gå in ni vet.. var inne och kollade på Kenza i stan, måste säga att hon är sjukt fin, men shit va mycket folkt det var. En del var ju såklart där för och bli fotade och se om de kan bli modeller men det var många som bara var där för att kolla på Kenza och för att få ett foto med henne. Jag fick inte så många bra bilder men en del, fast hon är finare i verkligheten kan jag säga. Jag skulle ju med tåget men satt fan fast i den där jävla klungan så jag fick springa till centralen haha ;) Lägger ut bilderna sen, orkar inte sitta med nu på tåget då alla springer fram och tillbaka :)

Det spöregnade i Göteborg oxå, det var mindre kul.. men det gick över rätt snabbt. Hoppas det inte regnar i Skövde, *Hoppashoppas!*

27 aug

Idag blir det hem igen :) Är matfestivalen i skövde och det är en tradition att man går på det. Det är en massa matställen som sätter upp tält i skövde centrum och så får man köpa matkuponger som man får äta för :P Sist av allt äter man alltid friterad banan med glass och sirap :) MUMMA! eller ja, jag gör alltid det iaf, längtar typ hela året efter den där bananen ^^ Känns lite trisst att lämna Robin men han ska plugga ikv och han har tenta imorgon i 5h så ska inte störa honom. Ska träffa Jennie imorgon när hon åker ner till göteborg :P Ska bli underbart att träffa henne igen! Vi har inte träffats på föera månader! Känns så konstigt eftersom vi träffades varenda dag innan.. Sen ska jag få tillbaka mina kläder och lite smått och gott som hon lånat :) Ska bli gött, har längtat lite efter dem :) haha.
Kenza kommer för övrigt till Göteborg idag så får väl gå ner och kolla hur hon ser ut IRL, inte för att jag tror att hon ser så annorlunda ut men lite kul ändå :) hahah .. Får låna älsklingens kamera så får väl se om jag lyckas få en bild på henne oxå :)
Nu ska jag bädda klart och se vad som mer behöver städas undan :) annars sitter jag väl vid datan ett tag till eller framför teven :D Mitt tåg går inte hem förrän 16.02 så lite nytta ska man väl hinna med ^^

Ps. kommer ni ihåg den rosa bh:n jag köpte på H&M? har bytt den mot en svart som jag hittade på Lindex, lite dyrare men satt mycket bättre!

I'm a space bound and your heart is the moon.

Losing it!

Jag sitter här hemma hos Robin och lipar till Losing it with Jillian! Ni vet hon som är med på Biggest Loser, vilket jag alltid gråter till oxå. Jag lipar alltid när det är någon på teve eller film som gråter. Det är helt knäppt. Nästan pinsamt när man sitter i skolan och kollar på någon film så sitter jag där och snyftar haha .. Jag tycker att Jillian är asfräck! Hon är så cool! Hon bara skriker och skriker haha, fatta man får panik om någon skriker så på en! Jag skulle skita på mig typ.. Jaja, jag ska tillbaka till programmet nu :P

Why do you choose failur when success is an option..

26 aug

Idag har vart ensam hemma hos Robin eftersom han h ar vart i skolan. Jag vaknade kl 10 och satte mig och säkte jobb.. :D har lagt in mitt cv på manpower, lernia, mcdonalds och burgerking haha :) hoppas man får ett bara :D Nu ska jag och Robin in till stan och göra nått :)

Pussar!

lite bilder :)

Nu kommer det lite bilder från förra torsdagen när vi var ute.. :) Enjoy! :D



























Ja, det var de flesta normala bilderna som jag hittade :P PUSSAR!

25 aug

Nu sitter jag på tåget ner till Göteborg igen :P Var hos Ida igår och fick bilderna från förra torsdagen.. Lägger ut dem sen eftersom bredbandet är så segt! Tappade för övrigt bort min kamera i helgen, smart som jag är.. men jag tror att den ligger hemma någon stans xD Jag hoppas det iaf :). Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt så mycket mer idag .. får väl ta lite bilder med Robins kamera och lägga ut :) haha. Men men, skriver senare!

Pussar! <3

home sweet home

Sitter hemma hos mormor och väntar på att min kära mor ska komma och hämta mig :P ska bli ganska gött att komma hem och bara slänga sig framför teven med en kopp kaffe! Hoppas att det är något bra på teve ikv, är så himmla sugen på att titta på nått bra. Har oxå lust med att träffa Ida :) men vi får se vad som händer! Ska ut en sväng iaf, Robin har smittat mig.. klarar inte av att vara inne för länge, illa alltså! men men ska kila nu!

Puss hej!

24 aug

Sitter på tåget till skövde :P ska träffa jobbcoachen idag så måste skriva ner mitt cv på datan.. När jag åkte från robin var det lite halv mulet men när jag kom till centralen spöregnade det ute och jag blev såklart hur blöt som helst, helt sjukt! Men när jag stog och väntade på tåget blev det helt plötligt solsken, cp-väder! Kunde det inte börjat regna efter att jag kommit under tak? Men nej, nu ska vi se till att Fanny kan vrida vatten ur kläderna! Fan!

Kommer inte vara borta från älsklingen lika länge som sist, klarar inte det alltså! så åker tillbaka redan imorgon. Ska kanske på matfestivalen i skövde på fredag eftersom Robin har tenta på lördag och behöver kvällen till att plugga. Och nej, han pluggar inte alls lika mycket om jag är där.. Men det kommer nog bli bra :P Ska sätta mig att försöka söka jobb imorgon då jag har pratat med jobbcoachen om mitt cv så att det blir tiptop :) sen får vi hoppas på jobb direkt ;) haha *håller tummarna*



Dagens, ser inte riktigt ut så i håret just nu. Jävla regn!

23 aug

Idag skulle babe upp till skolan tidigt men jag stannade hemma och sov, lite länge kanske.. Jag skulle möta Robin i stan för vi skulle äta ute, men när jag ligger och sover så vaknar jag av att någon kommer in i lägenheten och Robin undrar varför jag inte var i stan xD haha. Pinsamt! Men men, jag gick upp och vi åkte in till stan. Vi åt på Jensens Böfhus, gott vare! Sedan gick vi till Lindex, jag var tvungen att köpa en ny bh för den andra håller på att gå sönder ^^ men hittade inget fint där. Gick till H&M istället och där fanns en massa fint :P



Maten på Jensens :)



Mina inköp på H&M:
- Rosa bh (eller vad det nu kallas), 69,50 .-
- Vit bh, 129 .-
- 3 pack hellokitty string (Robin som valde), 79,50 .-
- lila spetsstring, 9,50 .-
- H&M puder, 49,50 .-

22 aug

Idag har ajg och älslingen varit ute och cyklat en sväng. Skulle kolla vad det kostade med thaimat på ett ställe eftersom jag har varit sugen på det ett tag. Men köpte det på ett ställe som låg lite närmare så att maten inte skulle kallna :) Vi åkte och fikade på Zenit, dom har sjukt god paj där. Sedan cyklade vi hem och kollade på Den gyllene blommans förbannelse, en konstig och ganska dålig film.

Imorgon ska Robin till skolan så får väl se vad jag ska hitta på, hahah. Sen ska jag möta upp älsklingen i stan och så ska vi käka på Jensens :) MUMMA!





Såg denna skulptur eller vad det nu är när vi cyklade, lite läskig..



Robin bara hälde ut hälften av mitt kaffe ^^



Spelgalna, som sagt! :)

Fanny Tipsar!

Hittade denna hemma, den är min mammas men hon behöver den nog inte så jag lånade den :) Den är superbra och får läpparna att bli mjuka och få en lite rosa nyans :) Har dock ingen aning vart man kan köpa det, men finns säker på apoteket eller typ kicks.




21 aug

Var inne i stan med älsklingen igår. Mina gammla skor gick sönder i hälenså det fick bli ett par nya skor. Hittade ett par inne på H&M för en billig peng :) hela 129 kronor kostade dom! :O haha. Sedan gick vi och åt på SubWay, det är supergott! Robin skulle köpa en ny skolväska så hittade en snygg inne på InterSport, en röd Puma :) Vi var dock inte inne så länge, Robin blev trött (Han tycker inte alls om att shoppa med mig ^^ ) Igårkväll tog vi en låååång promenad och pratade. Annars så bestod dagen mycket av Robins spel på iphonen. Både jag och älsklingen blir som besatta xD kan knappt göra ngt annat xD



Robin mumsar i sig sin SubWay macka ^^





De nya skorna från H&M, tuffa va? ;)

19 aug - UTGÅNG

Ida fyllde 19 igår, Grattis till henne!! Vi bestämde att vi skulle förfesta hos Cathrine sen dra ut till Husaren :) Ida hade med sin systemkamera så det blev inte mycket bilder tagna med min kamera + att jag senare insåg att mitt minneskort satt kvar i datan hemma :/ klantigt... Jaja, ska sno bilderna från Ida ngn dag :) Jag köpte även en klänning av Matilda som hon inte trivdes så bra i, den va nice.. Funderade på att köpa den när det fanns i butiken men det blev inte så, fick den ju lite billigare nu oxå :D TOPPEN!

Sitter just nu på tåget till min älskling, har saknat honom som bara den. Jag är faktiskt lite pirrig i magen, nästan som om det är första gången vi ska träffas. Det är lite knäppt. Vill aldrig mer vara ifrån honom, kan fan inte somna på nätterna när han inte ligger bredvid mig. Jag har somnat jättesent varje natt bara för att han inte är där, det känns hela tiden som något saknas. :)

Har suttit på tåget nu och skrivit ihop ett litet cv, blev inte speciellt mycket men vafan, mer än inget! Robin ska få läsa igenom det och kolla vad han tycker. Sen ska jag skicka det till jobbcoachen oxå så hon får säga vad hon tycker :) JAG VILL HA JOBB NU SÅ ATT JAG KAN FLYTTA IHOP MED MIN BABE! kan ni fatta det allihopa! Ge mig ett jobb för fan! nuNuNU!



You make me smile like the sun
Fall out of bed, sing like bird
Dizzy in my head, spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold, buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
yeah, you make me smile

Blommor

Har vart ute och fotat idag :)













Your the only one I'm dreaming of ..

Kisses!

17 aug

Åkte hem från min älskling igår, det var hemsk! Efter att ha vart med honom i över en vecka i sträck så har man vant sig vid att alltid ha någon att krama och pussa på. Saknar honom så otroligt mycket :( Kunde inte sova igår heller för saknade honom vid min sida..

Igår när jag kom till Tibro kom mamma och hämtade mig så åkte vi till Karlsborg. Mammas kompisar fyllde år och vi skulle fira det. Efentligen var det meningen att vi skulle ta båten över till Vadstena och där skulle vi spela äventyrsgolf. Men det var ju dåligt väder så det blev ingen äventysgolf. Istället åkte vi över till några klippor och satte oss och åt mat som Linda hade med. Vi satt och tjötade sen blev det dags för fika. Vi åkte i en ribb-båt. Den går sjukt snabbt, kändes nästan som om man skulle flyga av ^^ Men det var skitkul! Vi var uppe i 45 knop, vilket ungefär är 80km/h :)



Ungefär en sån båt fast lite mindre (vi var typ 10 pers som åkte, fick säkert plats mer) och vit :)

15 aug

Idag har jag och Älsklingen vart och fiskat med Mikael, Madde och deras barn Matilda :) Robin fick en ulk och Mikael fick två Rödspättor. Efteråt gick vi och åt stenungsbakad pizza, MUMMA!



Älsklingen och jag :)



Robins ulk :)



Robin + ulk



Mikael + rödspätta



Fisken hade kroken nere i magen så Mikael fick klippa huvudet av den :(



Mikael + liten rödspätta



Matilda läser Bamse upp-och-ner :P

Kulturkalaset

Var inne en sväng på kulturkalaset med Robins kusin Mikael :) Vi cyklade genom stan och fiskade lite. Sedan fick vi se lite eldjonglering och trolleri :).




Jag fick en fisk, en Mört!



Robin och Mikael fick ingenting ^^



Jonglering



Trolleri, riktigt läskigt faktiskt!



Cyklade hem, tog lite kort när Robin stegrade :)



Älskling och Mikael :)




Trollkarlens Lärling

Igår var det 6 månader sedan jag och robin träffades första gången så då bestämmde vi oss för att gå på bio :) Vi kollade på Trollkarlens Lärling, den var faktiskt riktigt bra :)



Kisses!


13 aug

Var egentligen tänk att jag och Robin skulle följa med Tim ut och fiska men när vi vaknade var det kasst väder så vi struntade i det. så då tänkte vi att vi kunde äta sushi idag :) Jag har aldrig ätit det förut och alltid tyckt att det ser lite äckligt ut, men Robin sa att han kunde bjuda. Vi åkte till masthuggstorget och åt på Yamato. Fick misosoppa innan, väldigt gott! Vi fick en massa olika bitar så att man typ fick smaka på allt, det fanns ju det som var lite godare och ja, inte så gott. Men det var ändå bättre än jag trott. Efter maten gick vi och köpte glass, en kula var. Robin tog marängswish och jag bubbelgum (Knäppaste glass smaken jag någonsin ätit).



sushi! :)



Robin :) <3



Glassen, gissa vad som är vad ;) ^^


Amanda Jenssen

Var ju och kollade på Amanda igår. Det var faktiskt riktigt bra :) Hon sjöng massa låtar som jag kunde så jag sjöng med hela tiden typ ^^ Tog en hel del bilder, här kommer en del.



Bild på hela scenen. Vi stog ganska långt fram :)



Amanda!



Amanda!



Amanda!



Tog lite bilder på skärmen dom hade :)



Amanda!



Närbild på Amanda!



Amanda!



Amanda!



Amanda och hela hennes band :)



Jävligt mycket folk som var där!

12 aug

Idag har jag och älskling varit och fiskat :) Jag fick en abborre, sen fick Robin en löja, sedan fick Robin en jättestor mört (fast jag drog upp den :D). Nu ska vi iväg och kolla på Amanda Jensen :)



Jag med min lilla Abborre! :)



Robins löja :).



Robins feta mört!



Mörten i närbild!

Kapten Röd

Var ju och kollade på Kapten Röd igår, det var soft. Han har faktiskt en hel del bra låtar :P Lägger in lite bider från gårdagen :D Åt ju lite extrem food igår oxå. Bland annat känguru, krokodil och struts ;)



Regnbågen var framme igår, man kunde se båda ändarna, ganska coolt!



Kapten Röd



Kapten Röd



Sjukt mycket folk!



Jag och älsklingen pussas <3



Tog kort på Wey Out West skylten, Jag står vid O:et.. syns inte ens :(


bilder från igår.

Igår blev det fiske och sen kolla på lite komedi :D



Egobild på mig :)



Robin fick en fisk när vi fiskade, en björkna.



Närbild på fisken.



Jag fick också en fisk men Robin tappade den, det var en löja.



Jag köpte den här klockan för 100 spänn :)



På Skrattfesten uppträdde bland annat Soram Ismail..



..och Özz Nujen



Det var sjukt mycket folk som var där och kollade!


9 aug

Imorse var jag och Robin på östra sjukhuset, han var inne och kollade sig. Efter det var vi och åt på Jensen's Böfhus, det var supergott :). Sedan var vi i backa och handlade sänglampor. På eftermiddagen var vi ute och cyklade lite, mötte upp Mikael och Matilda (Robin kusin och hans barn). Vi följde med och gungade, Matilda är supersöt! Vi åkte hem och lagade middag. Kyckling, ris och currysås :)

Imorgon blir det att gå runt på Kulturkalaset :P vi har hittat en massa kul man kan göra :) Tex gå på vatten och cykla sin egen smoothie, hur kul låter inte det?? :)

Lost without you..

Kisses!

8 aug

eller ja, idag är det ju egentligen den 9:e men men.. Jag och älsklingen har precis kollar på Sommer catch som gick på 6an, den var ganska rolig :). Igår blev det massa kräfter, första svängen fick vi upp 129 st. Sen gick det iofs utför men jaja :). Det var gott och trevligt iallafall.

Kom hem idag runt 16 ungefär, vi kollade på The Wire en serie som jag och Robin följer. Sen spelade jag lite teve spel. Vi var iväg en sväng och köpte massa mat oxå, blev massa gottit :).

 

En bild på kräfterna vi åt igår :)

Kisses!

7 aug

Just nu sitter jag och älsklingen på tåg till Vara! :P Ska bli sjukt kul att fiska kräfter (Robin: -"Kräftor heter det!"). Nu blev han osäker så han ska googla det på iphonen xD hahah. Min lilla söteplutt! Lägger ut bilder på kräftfisket imorgon eller nått!






Kisses!


gårdagens!

Bilder från hardrock!



Jag! :D




Älsklingen! <3



Min goda hamburgare! MUMMA!



Robin beställde denna feta tallrik med kyckling, skinka och ribs :)

6 aug

Ikv blir det bio, jag och Robin ska kolla på Inception :) den ska tydligen vara jättebra. Innan bion ska gullerobin bjuda mig på Hardrock café!! Han är den sötaste älsklingen man kan ha! :D <3 Imorgon bär det iväg till vara där Janne hämtar upp :) Resten av dagen blir det kräftfiske som gäller ;) Hoppas vi får MASSOR! :P



High of love! <3

Kisses!


Hafsten



En bro vi åkte under när vi skulle till campingen.



Tobias!



Tobias och min knäppa bror Felix :D



Felix <3



En fin bild på min mor :) <3



En fågel.



En gräshoppa eller nått ;)



Kommer inte ihåg vad den hette men en liten smal fisk! :)



En räka :)



En fin sjöstjärna :D



På ett hööögt berg :P



Jag på det höga berget :P



Robin på det höga berget :)



Jag är cool, och vig! ;D



Robin hittade en fågel på stranden som han satte på huvudet :)



Här sitter vi och äter räkor, myys!

'

Robin med sin polare Magnus ;)


3 aug

Kom hem idag efter att ha varit hos Robin sen i söndags :) Förra veckan var älskligen här hela veckan och det var supermysigt! På måndagen blev det arbetsförmedligen och shopping. Robin köpte fina nya gardiner till sovrummet. Han köpte också en cykelsadel på biltema till mig för jag får så ont i rumpan av hans gamla. :) Tisdagen till torsdagen åkte vi till Hafsten och campade med min familj och en annan familj :) Vi hade det fint varenda dag utan när vi skulle åka hem.. Har en del bilder att lägga upp :) Lördagen spenderades i hjo, vi fikade och kollade i affärer. På hem och hobby köpte älsklingen två kuddar med engelska flaggan på och på colorama köpte han papper som man klistrar på kakel så ser det ut som om man har kaklat om :D På lördag kväll åkte jag, Robin, Ida och Matilda till Olstorp (ett festställe utanför tidan). Robin körde och vi hade förfest hemma hos Matilda, sjukt kul!

När vi kom hem till Robin i söndags var vi sjukt trötta men var tvugna att köpa frukost så då gick vi en låång sväng och kom nästan försent till butiken, kom en minut innan de stängde och de blev lite irriterade ^^
På måndagen gick vi till Swärds Möbler på Linnégatan, butiken upphör så de hade utförsäljning och vi hittade en sjukt fin spegel som vi ville ha över sängen, Robin prutade ner den till 1300 .- det var väldigt vacker! Idag kom Robins pappa och hjälpte oss att sätta upp den :P Blev riktigt snyggt!

Life is no nintendo game...

Kisses!

RSS 2.0