I am number four!

Jag och älsk var på bio igårkväll :) Vi tittade på I am number four! Jag tyckte filmen var jättebra och det var en massa gånger som man ryckte till i biostolen haha. Tyckter verkligen att den är värd att se! Gillade den starkt!


26 mars

Just nu sitter jag och älsklingen på tåget hem till lilla Tibro! Mormor kommer och hämtar oss på stationen i Skövde, snäll mormor jag har :D hihi. Min lillebror ska firas fast han fyller inte förräns den 29. Ska bli kul! Vi får en massa tårta och annat gott! Felix ska ju få en kamera så man får se till att vara snygg eftersom han kommer att springa runt och fota allt han ser! HAHA.. Tänkte jag skulle lägga ut en bild på min nya hårfärg oxå.. blir en cambild som är tagen precis nyss ;) hehe


25 mars

Idag har jag varit iväg till Partille på en jobbintervju. Det gick riktigt bra och jag tror det skulle passa mig. Vet inte om det är ett jobb som jag vill ha i resten av mitt liv men vi får se. Går det bra så kanske :D Får iallafall reda på tisdag hur det blir :).

Imorgon ska jag och älsklingen åka hem till mamma, lillebror fyller ju 12 år så detta måste firas. Jag har köpt ett par högtalare till datorn eftersom han tycker om att spela dataspel men ej kan ha ljud på för att de gamla är trasiga :) Hade verkligen ingen aning om vad jag skulle köpa i år, annars har det varit ganska lätt.. Men det blev ju bra till slut!

Jag fick även hem mina 10 par lösögonfransar idag, såå sjukt fina var dom! Fick ju en massa olika, så ska bli sjukt kul att använda dem.. när jag nu ska hinna göra det men jaja, nu har jag ju ifall att det skulle behövas :D

Älsklingen fick även hem sitt tv-spel som han vann, så resten av dagen kommer tillbringas med att spela det :)

KRAM!


Tradera

Fick hem denna eyelinern i geleform + pensel från tradera :) sjukt nöjd är jag. Jättelätt att ta på och sitter bra! 


24 mars

Gud vad fint väder det är ute idag! Kollade på termometern och den visade 17 grader utomhus! Känns verkligen som om våren är här för att stanna denna gång :) Nu ska jag kolla på Stylisterna och se vilka som kommer till finalen! Sedan ska jag kolla om TopModel avsnittet kommit upp på youtube än. Ska nog försöka tvätta håret och diska innan jag ska till stan. Ska möta upp älsklingen runt 5 och köpa present till lillbrorsan som ska firas på lördag :)

Imorgon ska jag på en jobbintervju i partille.. Vet inte riktigt hur det ska gå, är lite nervös. Men men, önska mig lycka till!

kram på er!


23 mars

Hejsan, nu var det ett par dagar sedan jag skrev men det har helt enkelt inte hänt något speciellt :)
Idag fick jag hem lite paket med posten! Ett från SBT och ett från en tradera vinst :) Tänkte jag skulle visa lite vad jag har fått hem men lägger ut det i nästa inlägg :) Just nu sitter jag och kollar på Project Runway. Sista avsnittet :) Nu ska jag fortsätta kolla! Skriver snart igen.

KRAM


19 mars

Blev inte något större firande idag.. alla bioplatser var upptagna så fick struntade i det.. Istället bestämde vi oss för att äta sushi :D Vi åkte till Yamato vid masthuggstorget. De har sjukt god sushi där! Vill man äta sushi i gbg ska man äta där. De har relativt billiga lunchpriser, dock dyrare på kvällen. Men de har väldigt bra råvaror och allt smakar supergott!

Nu sitter jag och kollar på en film på teven, ingen aning om vilken men den var ganska bra :) kan tyvärr inte sova.. Tror jag kanske sover i soffan inatt :) Hoppas alla har det bra!

natti!


1 år!

idag har jag och Robin varit tillsammans i ett år :) Vi hade planerat en mysig dag med restaurangbesök och bio men vet inte om det blir något firande alls idag. Han var ute och festade igår och sa att han skullr komma hem ganska tidigt, men när han inte kommit hem vid två blev jag orolig. Skickade sms och ringde men fick inget svar, och ju fler gånger jag ringde ju mer förbannad blev jag. Jag visste ju för fan inte vad han höll på med och han brukar alltid ha ljudet på. Så när han väl svarade var jag ju assur och han fattade inte varför!? så han kallade mig idiot och massa sånna saker och sa att jag skulle gå och lägga mig. Då blev jag ännu mer förbannad och tänkte fan inte sova så jag gick ut och gick i typ 50 min.

Nu är jag inte sugen på att göra ngt. Jag vill vara själv hemma och bara va, kolla på teve, lyssna på musik, bada, läsa.. Tråkig att det skulle bli så här, och Robin beter sig som om inget har hänt vilket stör mig! Varför kan han inte bara säga förlåt och sen är det bra? Aja, skitsamma!

Grattis på 1 årsdagen!


15 mars

Hejsan, idag gick jag upp jättetidigt för jag skulle till mödravården och sätta in min p-stav och dessutom ta ut den gamla.. trodde de skulle sätta in den nya på samma ställe som den gamla men nej, den skulle sättas pä andra sidan armen typ, svårt att förklara.. Så där hade jag ju ingen bedövning, så hon ville ge sprutbedövning, blev lite skraj men gick med på det, men det gjorde så sjuuuuukt ont alltså! Inte värre än att dra ut tanden men fan vad det sved typ. Sen blev det inte bedövat där hon skulle sticka in själva nålen med staven, varför händer alltid detta mig? då ville hon sticka mig en gång till men pallade fan inte det, det blev bara för mycket. Det var ju inte det allra skönaste att ta ut staven heller..

Så nu har jag bokat en ny tid om en månad och ska äta minipiller tills dess ist :) Då ska de lägga på bedövningssalva och allt sånt så jag slipper den där jävla sprutan! uschja.. lite besviken är jag ju för att den inte sitter inne nu men jag vet att jag inte hade klarat att ta den idag, så nu får det bli så här...

Det var allt jag hade att säga för tillfället :)


owuenhfwjsengkw

Just nu är jag ledsen, arg, irriterad, besviken m.m.

Vissa lär sig tydligen inte av sina misstag...


14 mars

Nu sitter jag på tåget mot Skövde igen! Ska hem för att sätta in min nya p-stav imorgonbitti. Den gammla gick ju ut för ett litet tag sedan :D haha! Nä men det ska bli gött, slippa att tänka på det i 3 år. Det gick ju så bra sist oxå! :) Sedan har ju Robin tenta imorgon så då kan han plugga ostört hemma. På onsdag ska jag på jobbintervju, ska bli skoj. Hoppas det är ngt bra iaf :)

Min tandställning håller på och krånglar, vetifan hur dom satt in den. Sticker ut en massa ståltrådar överallt som fastnar i kinden.. är fan helt sårig överallt därinne! suger lite.. Men får hålla ut en månad nu bara så byter dom ju ut den.. skönt! Då ska jag se till att det inte sticker ut ngt!

På lördag är det min och älsklingens årsdag oxå :) mysigt! Det blir nog bio och så.

KRAM!


12 mars

Igår när jag kom hem fick jag lite kroketter av älskling och sedan kollade vi på film :) Vi kollade på I rymden finns inga känslor. Så himla bra film!! Man blir liksom helt kär i den, så himla fin! Ni som inte sett den ska se den nu på direkten :) haha!

Idag tänkte jag åka in till stan en sväng :D Robin bad mig även tvätta men jag fixar det när jag kommit hem! Robin har ju laddat hem Heroes så ska väl kolla på ett eller två avsnitt ;) Hoppas alla får en superduperbradag!


11 mars

Igårkväll var vi på tjejkväll hemma hos mammas kompis Linda. Vi drack vin och åt god mat. Till efterrätt blev det praliner och kaffe :) Riktigt mysigt! Vi kollade även på filmen Eay, Pray, Love. Den var riktigt bra och mysig :)

Idag ska jag ta mig hem till göteborg! Har inte varit hemma på över en vecka, känns helt konstigt. Drar hem med bussen 16.52 och kommer fram 18.57 :) Nu ska jag kolla på vänner! Ska äver snygga till mig lite, ser ut som om ngn klottrat i fejjan på mig haha!


10 mars

Idag åkte jag till t-läkaren och trodde att de skulle sätta in hela rälsen men nej, först ska de dra bak hörntänderna så fick bara räls över dem. Alltså inte på framtänderna :) Men det spänner som fan, känns som om hela ansiktet dra bakåt.. Hörntänderna är dessutom jätteömma. Men det går ju över! :D Jag hade inte med mig kameran till mormor så ni får en otydlig cam-bild så länge :) haha!


9 mars

Sitter hemma hos mormor och kollar runt på en massa gamla bilder :D Mysigt! Idag har jag varit inne i Skövde med mormor. Köpte ett par chinos och korta strumpor. Köpte de chinosen som kostade 99.- men fan vad utplockat det var! Men de var riiktigt sköna så det fick bli ett par lite större men det fixar mormor :) Får sy in dem lite i midjan, får hoppas på att de krymper lite i tvätten. Sen tycker jag att det är lite snyggare när de sitter lite hängigt eller vad man ska säga, inte så att de sitter på halva rumpan som de gör på killar men ni kanske fattar? Haha! Jaja, jag blev nöjd iaf! Provade även mammas snygga linne som hon köpte på TopShop när hon var nere i gbg. Får gå ner dit tror jag och köpa ett par till mig själv :D

Nu ska jag äta en semla och ta min medicin! Imorgon blir det t-läkaren, önska mig lycka till! ;)
KRAM!


7 mars

Min helg har varit underbar!
I lördags hämtade söta Matilda upp mig och sedan drog vi in till stan. Vi fikade på rådhuscafet. Sedan blev det 3D bio! Vi kollade på Gullivers Resor och den var riktigt rolig! Tyckte den var superbra och väldigt bra gjort i 3D. Det var inte ansträngande alls att kolla på den. Det var jättemysigt att träffa Matilda och vi hade pratade massor, skönt!



I söndags träffade jag Elin i stan. Vi gick runt, pratade och kollade i butiker. Jag fixade mina solisar som gått sönder och Elin fick en ny mobil av snälla telenor :) Vi fikade på Pim´s och gick sedan vidare till Elin Esplanad. Där gick vi i fler butiker och åt jättegod mat! Det var en underbart solig dag och det var jätteroligt att träffa Elin, det var så himla längesedan! Vi träffade ju varje dag i skolan! Saknar skolan! Trodde man ju aldrig att man skulle göra.. haha.



Idag har jag varit hos tandläkaren igen och dragit ut den tredje tanden så nu är alla ute som ska vara ute :) känns skönt. Denna gången tog det typ 8 min! Så himal gött att det gick så snabbt. Kändes som om jag bara hann sätta mig i stolen sen var den ute :) Nu är det bara torsdag kvar sen är det klart :D

Tanden



Här kommer en bild på tanden.. inte så lik den andra jag drog ut va? ;)


4 mars

Nu har jag fått ut min andra tand! DEt gick snabbt och gjorde inte alls ont :) Fick lugnande innan så jag var helt avslappnad och lung. riktigt skönt! Nu är det bara den sista på måndag kvar :) Får hoppas det går lika bra! Hinner inte lägga in bilder nu, datan har typ inget batteri och laddaren är hemma.. Kanske kan sätta på mormors dator iofs :) Jaja, bilder kommer iaf :D

KRAM!


3 mars

Idag gick jag upp ganska tidigt eftersom jag skulle på jobbintervju! Jag var supernervös och åkte lite tidigare för att hitta, men hittade det direkt så fick stå utanför och vänta i 30 min typ haha! Illa! Väl därinne gick det ganska bra, det var en annan tjej där som oxå skulle på intervju och vi pratade lite. Hon var trevlig :D Intervjun gick JÄTTTEbra! Hon som intervjuade var väldigt lätt att prata med och hon gav feedback hela tiden! Hon ville ha mig lite överallt sa hon men hon kunde inte bestämma sig. Men det verkade ju ganska positiv att hon blev intresserad av mig och ville jobba med mig :) Jag sa att jag inte kunde börja innan fredag nästa vecka så får väl se om hon ringer :D hihi! Jag är glad över att det gick så pass bra iallafall :)

Vid halv 5 så går mitt tåg. Åker väl härifrån typ kvart i 4. Ska bli jobbigt att vara borta från min älskling så länge.. Men jag ska ju hitta på ganska mycket så det går nog fort :) Ska träffa underbara Elin söndag :D Ska bli jätteroligt! Nu ska jag packa lite till sedan ska jag dra :) Synd att jag inte hinner träffa min älskling innan jag åker.. men vi ses ju om en vecka :)

KRAM på ER!


Glee

Robin sitter och kollar på Californication på sin dator medans jag har kollat på Vänner :D Nu ska jag däremot kolla på Glee! Tycker att tv11 har grymma program. Glee är grymt tycker jag, det tycker Robin oxå. Kul att vi har samma smak om något iaf :D haha! Men nu börjar det

KRAM!


Tjöt om ingenting!

Det suger att blogg.se inte har fungerat på halva dagen! Nu äntligen kunde jag publicera inlägget jag skrev imorse haha! (det innan detta alltså). Nu har jag diskat och dammsugit halva lägenheten. Jag har oxå fått i mig en kebabrulle :) Det gick faktiskt riktigt bra, om man delade den i bitar hehe! Men men nu är jag mätt och ska snart fortsätta med dammsugningen, ska vika lite tvätt också tror jag. Robin lovade att laga mat när han kommer hem så slipper jag det :D

Pratade med mamma nyss och hon är lite orolig över att jag fortfarande har ont i tanden. Hon ville att jag skulle ringa dem och fråga om det var normalt hehe. så ska göra det. Ska även ringa och be om lustgas :) Jag kommer vara hemma hos mamma ett tag nu :) ska bli lite skönt att bli uppassad ;) haha. Nä men kommer säkert på piss efter fredag då andra tanden åker ut.. Får hoppas på att dagarna går ganska snabbt. Sedan kommer jag ju säkert få så j*vla ont efter att rälsen sätts, är det någon som har räls som kan meddela om det gör ont? :) 


2 mars

Japp då var det mars, nu är det inte långt kvar till sommaren!! Ska bli skönt när den äntligen kommer! Jag längtar efter att ha lite kläder på mig och bara ligga och gassa i solen. Ska bli skönt att få lite färg på kroppen :D Längtar tills det blir lite varmare så att jag kan komma ut och springa lite. Det behöver jag! :D

Blev väckt imorse förresten. Det var en tjej som ville boka in en jobbintervju :D skoj! Tror det var för Uniflex men är lite osäker. Hörde ju inte vad hon sa när jag var helt nyvaken. Men jag har skrivit upp adressen så då kan det ju inte vara så svårt att hitta rätt, eller? Haha! Hoppas det är uniflex, de har ju lager och sånt roligt! Tar mycket hellre ett sånt jobb än typ telefonförsäljning..

Strax ska jag börja diska lite.. Känns som om jag bara diskar och städar jämt! Ska bli skönt med ett jobb så man kommer ifrån det lite. Har även sökt sommarjobb på Stena Line :D Imorgon eftermiddag åker jag hem sedan stannar jag hemma i en vecka! Så är det ngn som har tid att ses så är det bara att slå en pling :D Jag kan alla dagar utom fredag förmiddag, måndag och torsdag :) Någon dag ska jag träffa Jennie iaf! Har inte träffat henne på skitlänge så ska bli kul!
Jag ska in med mamma till stan oxå och försöka fixa en mobil till henne. Hon vill ha en sån som jag har. Hon kan inte skriva på de vanliga, det tar typ hundra år för henne att skriva sms. Min har ju tangentbord med alla bokstäver och hon tyckte att den var jättelätt att skriva på så vi ska nog åka in och kolla vad de kostar i skövde. De kostar ju ca 1100.- på nätet så hittar vi ingen billig kan hon ju beställa hem den :D

Ja nu har jag babblat på lite, nu ska jag försöka fixa ngt att äta.

KRAM!


Shopping!

Sorry för att jag inte la ut bilder på det jag köpt igår men jag ska göra den nu :)


Först har vi denna snygga tröja som är köpt på H&M! 299.- kostade den.
 


Min snygga plånbok jag köpte, visst är det en härlig färg på den! 99.- kostade den. Köpt i en väskbutik :)


RSS 2.0