26 jan

Sitte i datasalen i skolan, slutade för drygt en timme sedan xD jag och jennie ska snart gå och äta thaimat, MUMS!
Idag mååste jag plugga och skriva färdigt mitt andra kapitel annars dödar min lärare mig.. höhö. Sen ska jag hinna med att prata lite i tele :D hoppas på det iallafall!
Är själv hemma ett tag idag för min bror ska till simskolan, så då ska jag råplugga så att jag kan ta det lugnt resten av kvällen :)

She's ripping wings off of butterflies..

24 jan

Idag har väl inte vart världens bästa dag precis men men .. mådde piss igår och likadant idag .. känns som om det inte är min tid på året just nu .. Jag har iallafall fått lite gjort på mitt projektarbete, har skrivit ett kapitel :) och ska vara klar med det andra kapitlet på onsdag :) Har frågesport på tisdag oxå, eller ja typ ett muntligt prov. Men det kommer nog inte vara några större problem. På onsdag i veckan ska jag äntligen gå handledarkursen som man måste gå för att få köra bil :) så sen kommer det blir farligt på vägarna ;) höhö.. Saknar mina bejbs otroligt mycket denna helgen :( inte kul men det är ju bara några timmar sen så är jag tillbaka i skolan :)

Ta mig aldrig för givet!

foton

Jag lovade ju att lägga ut lite bilder så då gör jag det :) enjoy!




Jeansen jag köpte på Gina, lite suddigt men jaja..


höhö, ingen smutsig spegel här inte ;)

22 jan

har ju inte skrivit på några dagar men jag har bara inte orkat..

sprang runt i skövde i tisdag och hittade till slut ett par jeans på gina tricot för 199.- lagom för min lilla ekonomi :P lägger väl ut en bild lite senare.. annars har det väl inte hänt så mycket mer denna veckan, hade redovisning igår men det var ingen fara med det :)

Idag satt jag kvar extra länge i skolan för att jag skulle jobba lite med ägget som vi ska ha till våran dans :) satt och tjötade med Pauline, Elin, Sebastian och Mikael .. skoj skoj :) ikv händer nog inte speciellt mycket, bara slappa vid teven som alla andra dagar :)

Imorgon kommer det massa folk till oss som ska riva ut vårat badrum så hej då duschen :( ska väl blir kul när det väl blir nytt men nu mitt emellan är det ju inte så himla skoj precis..

Pleace, just don't play with me...

18 jan

Sitter i skolan just nu, har precis haft Dans fast bara jag som skulle vara med på dansen så vi fick gå till datasalen och läsa lite om upphovsrätten, TRIST!

Nu så har vi Mask&Kostym, vi ska skriva om tre scenofrager som vi tycker är bra och så.. hemskt tråkigt är vad det är.. men men det är bara att göra inget mer med det..

Igår var jag hos malin en sväng, glömde för övrigt min mobilladdare där så får ha min gamla telefon :)

Idag har ja ingen aning om vad som händer, ska väl sitta med den här skiten om jag inte blir klar nu, vilket jag knappast kommer bli för jag orkar verkligen inte! Aja, ska väl försöka sätta igång...

I'll never let you go...

17 jan

lite bilder, här syns det att jag är lite blondare även fast det är uppsatt.. dåliga cambilder men orkar inte :) har spelat Amanda Jenssens nyaste skiva Happyland idag, helt okej :)

The Fray - Never say Never




17 jan

Igår ringde Malin och väckte mig klockan 10 och ville hitta på ngt .. Jag sprang in i duschen och efter nån timme var jag hos Malin :) vi åkte in till skövde en sväng för hon skulle köpa en present till sin pojk :) Sen åkte vi hem till mig, kollade på teve, satt vid datan och lagade mat :) hamburgare, kklyftpotatis och sås, MUMS! :) Jag och Malin bytte mobiltelefon oxå, så hon har min och jag hennes, fast vi ska byta tillbaka idag som tur är, börjar sakna den xD hahah..

Idag kommer nog inte så mycket hända, bara ta det lungt och ladda för imorgon då det är skola.. vill väl inte tillbaka till skolan men börjar redan sakna tjejerna.. :) Har inga läxor denna helgen så det är gött.

Jag funderar på att byta min bloggdesign, får se om jag orkar att sätta igång med det :P

Don't let me go...


15 jan

Idag har det faktiskt hänt en del :) har haft två lektioner, mask & kostym och Historia.. ganska lugna lektioner båda två :) slutade 11.15 och åkte med bussen 11.50.

När jag kom till tibro mötte mormor upp mig och vi gick och köpte mat :) jag fick även en halsduk och silvershampoo av henne :) snällt va? ;D Hemma hos mormor satt jag bara vid datan och kollade på teve.. Pillade lite i photoshop oxå. Lyckades övertala mormor att låta mig ta med deras dator hem över helgen, så jag kan sitta vid PS hela tiden :)

På väg hem från mormor mötte vi mjölkbilen och så slank vi ner i diket .. det var väl inget farligt så men det tog ju ett tag innan vi fick upp den ^^

Här hemma har jag inte gjort speciellt mycket, mamma hade med sig smörgåstårta hem så det sitter jag och mumsar på nu (jag vet, tjockis, men jag bryr mig inte.. just nu iallafall). Kommer antagligen inte hända så mycket mer ikv, bara teven och sen sova :)

I wanna tell you that I love you...


13 jan

egentligen så är det ju den 14 jan men men strunt samma.. har suttit med en jävla uppsats sen typ 21 och blev klar precis :) känns såå gött alltså!

Idag har det väl inte hänt så mycket speciellt, skulle haft möte med min projekthandledare idag men hon hade glömt att hon var tvungen att sätte betygen idag så hon kunde inte prata med mig, bra va?? NOT! blev lite putt för hon kunde ju iallafall skickat typ ett mejl och försökt få tag på mig för att säga att hon inte kunde men nej nej .. Så istället för möte gick jag och Jennie och fikade på Julius :) Gottgott vare!

Men nu ska jag ut en sväng sen lägga mig under mitt varma täcke och sova :) tänkte att jag skulle hunnit duscha ikv oxå men jag har ju vart lite upptagen.. Jaja får väl gå upp tiiidigt imorgon och springa in i duschen.. inget jag är piggelin på men sånt får man ta :)

Miss your voice..

12 jan

håret blev jättefint men blev ingen bra bild :/ får lägga ut en någon annan dag när jag har fixat mig lite och så :)

Kollade ju på The Proposal igår, den var riktigt rolig och verkligen en film värd att se :) Nu ska jag kolla på filmen på 3an Something New. Ska försöka plugga lite under reklamerna oxå :)

Blev inget långt inlägg idag men vet inte riktigt vad jag ska skriva om..

11 jan

Första dagen i skolan idag efter lovet, kan ju inte säga att den började direkt bra. Bussen från tibro till skövde var lite försenad så missade bussen till tidaholm. Fick vänta i typ en timme.. Annars har dagen varit lugn, det hände inte speciellt mycket. Kom försent till dansen så blev inte mycket dans. Våran mask och kostym kurs började idag så blev bara prat om betygskriterier och sånt. Håltimma och sen foto. Härligt som bara den :)

Imorgon blir det skola till 11.10 sen tillbaka till tibro för att klippa och slinga håret, är riktigt taggad nu :) hoppas bara det blir bra! ><

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på The Proposal som jag lånat av Elin :) Natti!

10 jan

Igår åkte jag och min mor hem till hennes kompis Jenny. Vi åt varma mackor och kollade på Robinson :)

Idag tänkte jag att jag skulle gå upp tidigt, vaknade vid 11 men jag hann inte gå upp förens jag somnade igen :) så blev uppgång vid 13 istället. Jag har inte gjort någonting idag, bara suttit i soffan och glott på teve :) Idag är det min och mammas teve kväll, Models of prodject runway, Prodject runway, Bones och Damernas detektivbyrå.

Imorgon är det skola och jag kan bara förvarna alla att jag kommer vara jättetråkig, jättetrött och halft död..

PS. vårat kallvatten började fungera idag igen :D WIIE!

8 jan

Vaknade vid ett och hade inget och göra, och det är fortfarande så .. känner mig fortfarande nyvaken xD

Kallvattnet har slutat att fungera hemma hos oss oxå.. inte kul, inte för att man använder kallvatten mycket nu på vintern men det vore ju kul om det funkade.. eller nått :)

På måndag börjar skolan och det ska bli superkul att få träffa alla, I MISS YOU! men vet inte om det kommer bli så himla kul att börja skolan igen, jag borde verkligen sätta mig och plugga lite men jag orkar bara inte, är inte så sugen på det .. ^^ På tisdag blir det klippning och slingning (?) WIE!


Så här såg jag ut i tisdags :)


7 jan

I tisdags blev det utgång, firade 150 dagar kvar till studenten :D eller ja för oss som går i tidaholm så firade vi 157 dagar kvar till studenten :) Kvällen spenderades med Jennie hihi :)

Igår kom Johan hit , köpte även lite presenter till lilla Malin :) Vi kollade på massamassa film :D hihi. När vi väl skulle sova så är det klart katten jagar en mus i rummet bredvid så var lite svårt att sova sen x) Idag hann vi inte göra så mycket, vaknade väl runt 13 eller något. Sen kollade vi på teve och pratade :) Hans tåg skulle gå prick 18 men det var inställt pga vagnbrist (dålig ursäkt?) så han fick vänta typ en timma på nästa tåg, under tiden fikade vi lite :)

5 jan

Idag är det bara 150 dagar kvar till studenten och det ska ut och firas med underbara Jennie :)

Igår fyllde bästaste Malin år :) hela 16 är hon nu ;) hihi! Firades med god mat och lite tårta. Hade ju inte hunnit köpa en present än men ska försöka hinna med det imorgon ;)

Jag tycker att alla borde lyssna på låten "the call" med Regina Spektor och älskar ni den inte har ni konstig musiksmak :)

2 jan

Då var det nytt år, man får väl hoppas att det kommer bli bra ..
Sitter just nu på mitt rum och kollar på Inglorius basterds, hoppas den är bra :) Ska väl inte göra så mycket mer idag, stefan är här så vill helst inte vara nere eftersom jag typ spyr varje gång jag ser honom .. visst taskigt att säga så men ni som känner mig ganska väl vet att jag har rätten att säga så. Jaja, nu ska jag kolla på filmen :)


Nyårsafton

Ja igår blev det att åka hem till Malin, fixa sig och så. Sen åkte vi hem till Simon (Malins pojkvän) och umgicks med hans kompisar. Vi lagade god tacopaj och pratade lite. Vid tolvslaget skulle vi skåla med champagne men glömde glas så det gick inte så bra.. Sen gick vi hem till nån och kollade lite på Mr. & Mrs. Smith.
Vid typ halv 2 kom jag hem till mormor, satte på teven och kollade klart på filmen xD


Jag


Malin

29 dec

DEn 29 dec fick jag äntligen umgås med den bästaste Malin ;) Vi åkte in till skövde på mellandagsrean och för en gångs skull var det faktiskt jag som shoppade :) När vi kom hem till Malin hade vi vart hos mig och hämtat Tekken 5. Men det gick inte så bra att spela eftersom Malins ps2 kontroller inte var som dom skulle, dom var typ helt döda ^^ Så det blev att spela GH istället.


Myströja (suddig, jag vet). H&M, 199.-


Gina Tricot, 149.-


Gina Tricot, rea 199.-

Juldagen

Juldagen spenderades i Karlsborg med en massa underbara människor :)

Jag och mamma åkte in till Media Markt så jag kunde köpa hörlurar till min mobil. Sedan hämtade vi upp Jennie vid resecentrum. Vi åkte hem till mig, fixade oss lite sen bärde det iväg till karlsborg :) Vi bastade och hade allmänt mysigt :)

julafton

Jag vet att jag har vart superdålig på att blogga men har bara inte orkat.. men nu får jag då istället ta allt nu :)

Vi börjar med Julafton, åkte hem till mormor och morfar. Där åt vi julmat och sen kollades det på kalle anka :) ni som fick upp anna anka på bild just då hade fel kanal ^^ haha.
Sedan så kom vi till min favoritdel av julafton, nämligen presentutdelning :) jag fick mest klappar och min lillebror blev tjurig ^^ skadeglädje! ;)

Efter klappöppningen och allt det där åkte vi hem till Jenny och spelade lite spel och så :)



Klapparna inslagna



Klapparna inte inslagna

RSS 2.0