30 nov

Idag har det inte hänt speciellt mycket.. Nu ska jag snart gå och lägga mig! Imorgon ska jag fara hem till lilla Tibro och träffa mamsen. På torsdag ska jag till tandläkaren, ska sätta in grejer ibak på tänderna sen ska jag få gummiband att sätta där så att det blir mellanrum mellan tänderna i bak. Den 9 ska jag tillbaka och de ska prova ut vilka ringar de ska ta som tandställningen sen ska sitta på.. allt går väldigt fort och snart kommer de säkert dra ut tänderna, längtar inte! Usch!

NattiNatti!

29 nov

Idag har jag varit hos AF på möte och nu sitter jag och kollar på Gossip Girl :) Ska försöka sätta mig och söka lite jobb och så idag. Fick en del papper av AF om praktikplatser, ska ringa runt och prata med dem också. Kanske kan få en praktikplats :)

28 nov

hejsan :) Igår var jag , Robin och Mikael på Liseberg och hade det trevligt.. köpte lite brända mandlar, godis och annat gott som hör till. Köpte även ett knäckäpple, mums säger jag bara! sjukt gott! Såg även att man kan åka skridskor där så ska dit ngn dag och testa mina nya :) Idag har det inte hänt alls mycket. Jag och Robin tvättade imorse och gick o handlade. Fick glögg och pepparkaka på ica :D Nu sitter vi och spelat tevespel.

Lite bilder från igår!

De hade bland annat renar som man kunde kolla på.. även en massa andra djur :)


Inte lite lampor som lyser på Liseberg :)


Mitt knäckäpple som jag åt upp när vi kom hem, MUMS!

idol

Sitter och tittar på idol och äter chokladpudding, MUMS! Imorgon blir det troligtvis liseberg men min älskling :) Godnatt!

26 nov

hejsan hoppsan.. gick upp för en timme sedan. Har ätit frukost och kollat på Kenza och Tyra Show :) Snart ska jag in i duschen och sedan drar jag till AF :) Annars ska jag inte hitta på så mycket idag förän Robin slutar iallafall! I helgen vill jag gå på Jul på Liseberg. Har aldrig varit där :( Så nu vill jag uppleva det! Fick ett brev från AF att jag ska dit den 29 nov oxå.. Och den 2 dec ska jag till tandläkaren.. Det är många möten nu som är inplanerade.. kommer få vara mycket på tandvården för jag kommer få min tandställning nu.. Känns faktiskt ganska bra.. även om de ska dra ut tre tänder men det gör ingenting.. Jag får ju ta chansen nu när jag får den! :) Nu ska jag in i duschen, Pussar!

24 nov

WII! DET ÄR BARA EN MÅNAD KVAR TILL JUL! Ska bli sjukt mysigt med jul... Kommer dock inte vara hemma så mycket under jultiden men men det går nog bra ändå :) Idag har jag vart hos veterinären med kissen, varit hos tandläkaren och nu sitter jag hos mormor och äter blåbärspaj :) MUMS! Imorgon har jag inget planerat mer än att jag ska till Robin på kvällen :) på fredag måste jag till AF och prata med dem.

Nu ska jag gå tillbaka till min paj, ha det så underbart! KRAM!

22 nov

sitter på tåget hem till lilla Tibro, ska bli skönt att komma hem.. Träffa de små kissekatterna :) har fått höra att den ena gillar att ligga under min säng haha, där får den inte ligga nu när jag är hemma :) Gick runt i stan en sväng och hittade en julklapp till lillebrorsan :D det blev en klocka, det har han önskat sig. Köpte mig även en sån där hårig mössa som jag sa förra året att jag aldrig skulle ha men de är sjukt sköna och jag blev ju riktigt söt i den :) hahah! köpte en på Åhlens för 149 kroner, det tyckte jag var ett bra pris :) Den är lite stor men det gör inget, den var sjukt fin iallfall! Hittade även två snygga läppglans på Lindex, ett för 39 kr och ett för 29 kr. Härligt!

Har ju inget bredband som fungerar hemma så jag skriver när jag är på väg hem :) På Onsdag ska jag till tandläkaren.. De ska bara berätta hur de ska gå till väga och så, så de gör inget då iallafall, *Pustar ut* haha! Men vi hörs!

22 nov

sitter på tåget hem till lilla Tibro, ska bli skönt att komma hem.. Träffa de små kissekatterna :) har fått höra att den ena gillar att ligga under min säng haha, där får den inte ligga nu när jag är hemma :) Gick runt i stan en sväng och hittade en julklapp till lillebrorsan :D det blev en klocka, det har han önskat sig. Köpte mig även en sån där hårig mössa som jag sa förra året att jag aldrig skulle ha men de är sjukt sköna och jag blev ju riktigt söt i den :) hahah! köpte en på Åhlens för 149 kroner, det tyckte jag var ett bra pris :) Den är lite stor men det gör inget, den var sjukt fin iallfall! Hittade även två snygga läppglans på Lindex, ett för 39 kr och ett för 29 kr. Härligt!

Har ju inget bredband som fungerar hemma så jag skriver när jag är på väg hem :) På Onsdag ska jag till tandläkaren.. De ska bara berätta hur de ska gå till väga och så, så de gör inget då iallafall, *Pustar ut* haha! Men vi hörs!

21 nov

Hejsan hoppsan! var några dagar sedan jag skrev men så kan det va :) i fredags kom min mamma, lillebror och min mammas kompis Jenny ner hit till GBG, de tyckte att lägen heten var superfin och att robin hade väldigt bra smak. Det har han! De sov över tills igår och då åkte vi in till nordstan och kollade runt och köpte julklappar. Riktigt mysigt. Vi fikade även på Kafe Husaren som är mitt nya favvofik! Jag åt en chokladcheescake, sååå jävla go var den. Mamma och Jenny åt först grillade baugetter (?) dom var väldigt goda men sen åt de nån marrängtårtsak men den var inte alls så god som man kunde trott.. Den var väääldigt söt.. Felix åt kladdkaka och det är jättegod. Den typ smälter i munnen!

Idag ska jag och Robin åka till Frölunda Torg och kolla lite julklappar.. Jag måste köpa ngt till Felix och Mormor :D  sen är allt klart :) Pussar!

18 nov

Hejsan!
Idag ska jag iväg och handla lite mat inför imorgon :) Jag ska oxå se om jag hittar ett litet block som jag kan ha som en recept bok :) Så himla mysigt att kunna ha en liten bok som man skriver upp alla recept i :) hahah. Men men ni får ha en underbar dag. Skriver lite senare :)

Shopping på Gina Tricot!

Idag blev det lite shopping och fika med Pauline :) Hon skulle hitta en klänning som hon skulle ha imorgon, hon hittade två jättefina! Jag hittade lite smått och gott inne på Gina tricot oxå. Ett par byxor som är helt min stil och ett par jättesöta sidenshorts med spets nertill :D Det är så roligt att shoppa med Pauline för vi har helt olika stil. Förra gången sa hon att hon ville ha lite mer kläder som var av min stil, så himla gullig är hon :) Väldigt roligt när någon tycker om ens stil och vill ha den :) hahaha! Sen är det skönt att veta vilken stil som passar en och inte bara följa med modet hela tiden. Modet som är nu passar mig ganska bra nu dock, speciellt de pösiga byxorna som har kommit nu, de jag köpte idag! Sen är alltid kläderna på Monki mina favoriter :) LOVE THEM! De som inte vet vad de ska ge mig i julklapp kan gärna ge mig ett presentkort därifrån :) Skulle vara underbart, shoppa massor på julrean! WIIE, att jag inte tänkt på det innan :) hihi! Oj nu blev det ett väldigt långt inlägg när jag bara skulle visa vad jag köpt haha xD






Fuck!

Ibland blir man bara så jävla trött!

17 nov

Idag är det onsdag och idag ska jag till stan och träffa lilla underbara Pauline :) ska bli kul! På fredag kommer mamsen hit med lillebror och sin kompis jenny.. De ska sova här och på lördag blir det till att handla julklappar :) Ska bli sjukt mysigt! Mamma har ju aldrig sett lägenheten så det ska bli kul att hon äntligen får göra det :)

Jag och Robin spelade tekken igår och nu har vi nästan alla thropies, har bara en kvar! Sen är platinumen vår! MOAHAHA! Nä jag och Robin har blivit som besatta xD inte bra! Men men nu ska jag springa in i duschen, ha det så bra!

Farsdag + Bowling

Nu kommer lite bilder från lunchen på farsdag och bowlingen med Jenny och Christian :D

Varmrätten på Ritzbuffén, sådär alltså, det varma var ljummet och inte så gott..


Robin och Monas barn Jimmy i bakgrunden


Bowling, Christian!


Robin!


Jenny!

16 nov

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade ganska sent och så ringde jag min handläggare. Fyllde i lite papper och skickade till henne oxå så nu är allt fixat :) Imorgon ska jag in till stan vid 1 och träffa Pauline :) ska bli sjukt kul. Har inte träffat henne på ett tag :) Jag har bestämmt att vi ska fika på Kafé Husaren, hoppas det blir bra :) Ska lägga ut bilderna från i söndags oxå :)  

15 nov

God morgon allihop! Jag och Robin sitter och spelar lite tekken innan han ska till skolan :D Vi har oxå varit nere i tvättstugan och slängt in lite tvätt :) Igår blev det buffé, inte riktigt min grej alltså.. maten som skulle vara varm var bara ljummen och det gillade jag inte alls men annars var det trevligt :) Senare på kvällen gick vi till bowlinghallen och spelade bowling med Christian och Jenny :d jag förlorade men det gör inget :) Jag vann mot Robin förra gången vi spelade :) hihi! Tog lite bilder så lägger upp dem senare :)  

14 nov

nu sitter jag på tåget hem :D Ska bli skönt att komma hem till min älskling igen! Fick en hel del bilder på katterna :) dom är verkligen suger söta! Eller ja, en är ganska skygg så henne såg man inte så ofta men igår kväll ner jag stannade uppe en stund själv kom hon in i samma rum som jag iallafall, alltid nått ;) då fick jag lite bilder på henne oxå!

Curry! Dotter till den andra katten, ca 2 år. Hon är blåögd och skelar lite :) supergulligt!






Rossi, mamma till den andra katten, ålder?? haha, hon är kolsvart med stora gula ögon! tufft!





Snö

När jag kom till skövde var det så himla mycket snö på marken, helt sjukt! I Göteborg är det ju ingenting, visst det kom lite snö men den försvann ju på samma dag :) Sitter just nu hemma hos mormor och kollar på en dokumentär om en flicka i indien som föddes med fyra armar och fyra ben.. De trodde att det var en gudinna som hade återfötts i henne.. helt konstigt ju! Men men, nu ska vi till sporthallen och lämna felix till innebandy träningen :) Jag ska tydligen hem och städa ;) känns som om jag aldrig gör ngt annat :) hahah... slänger in en bild på snön, kan inte blogga förän jag åker hem imorgon eftersom bredbandet inte fungarar i skogen :) Hörs imorgon!


dagens outfit!

Dagen outfit är från Monki!

Leggins från Monki
Tunika från Monki 
Skor från Monki
Smycken från SBT

 

12 nov

God morgon! Vaknade nyss och nu sitter jag och kollar på top model på Youtube :) Idag blir det hem till mamma.. åker kl 14.02 så har lite tid på mig. Men ska packa lite och duscha.. måste städa lite oxå :) Bloggar lite mer senare :D <3

Nörd!

Har suttit och spelat tekken med min älskling nu sen han kom hem :D Alltså han kom hem vid 4 så det har snart gått 5 timmar! Sjukt xD Men vid 9 blir det criminal minds och chokladpudding! Så himla gott! Jag och Robin har blivit sockerberoende, inte bra alltså! Robin "skriv att vi har blivit fetknoppar oxå.. eller är det hemligt?" xD hahahah! Imorgon blir det att åka hem till mamsen en sväng :) ska bli mysigt att komma hem. Mamma får även hem sina nya katter imorgon oxå! Ska bli mysigt att träffa dem, hoppas att de trivs bra hemma hos oss :) På söndag är det fars dag för alla er som har missat det! Jag firar inte min far så ska följa med Robin och äta mat med hans pappa! Ska bli mysigt. Jag och min älskling firar oxå att det var 9 månader sedan vi träffades då :) Hoppas alla får en underbar helg! Puss 

Tekken 6

Nämen titta vad som ramlade ner i brevlådan precis, TEKKEN 6!! Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem så att vi kan börja spela! :) Fick precis reda på att han klarade tentan!! WIIE, DUKTIGT! Nu ska jag springa ner och ta hand om tvätten sen ska jag värma lite mat! Jag tycker fler ska läsa min blogg bara så ni vet! Kommentera är det ingen som har dött av heller :) Come On! Någon som spelat tekken och som tycker det är roligt? någon som kan ge lite tips? :D


shopping

Detta handlade jag igår när jag var nere på nordstan!



Skridskor från Stadium, mäske Point Zero, 399.-
Skridskoskydd från Stadium, mäske Point Zero, 49.-
Tunika från Monki, 200.- REA 100.-
Leggins med "diamanter" från Monki, 200.- REA 100.-

11 nov

Godmorgon på er alla! Vaknade för typ två timmar sedan och spelade lite med Robin :) Sedan åkte han till skolan så nu sitter jag hemma själv och tråkar! Ska tvätta kl 13 :) Ska även plocka fram kameran snart och fota det jag köpte igår, så ni får se vad jag har inhandlat! Hörs sen, Puss!


Style By Tyra!

Fick som sagt hem mina ringar idag från Style By Tyra idag!




10 nov

Imorse satt jag och Robin och spelade en massa tevespel :D skitkul! Vi håller på och ska ta en massa Thropies! Grymt är det! Annars idag har jag duschat, varit inne i stan och handlat lite och sedan ätit hemmagjord pizza! Det var sjukt gott. Juste, fick mina smycken från SBT som jag beställde i måndags, shit va snabb leverans det var. Trodde jag skulle kanske få det på fredag eller nått :) Blev väldigt nöjd med dem iaf! Ska lägga ut bilder strax.. De blev inte så bra för smyckena är mycket glansigare IRL men men det gör väl inget ;)

9 nov = SNÖ

Var på vårdcentralen igår och sjukskrev mig hela veckan :) Gött så nu är det inget mer att tänka på! Men mår iofs inte så jättebra.. igår låg jag i soffan typ hela dagen för jag hade sån jävla huvudvärk! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. gick upp kl 8 med robin så nu har jag jättetråkigt.. sitter bara och kollar på teve och kollar runt på FB.. Vi fick hem en tidning från stadium härom dan och där fanns billiga skridskor för typp 350kr så funderar på att åka in och kolla på dem men tråkigt att åka själv.. Jag ska laga mat och städa lite idag oxå, kan ju inte ligga och lata mig hela dagen :) Det SNÖADE imorse oxå, sjukt fint! Tycker bara det kan sluta blåsa så blir det perfekt! Så himla mysigt!



Barnkalas

Här kommer lite bilder från igår när Mathilda fyllde 1 år!

Mathilda ska öppna våran paket :)






Mathilda läser lite i bruksanvisningen som var med :D


Hon lekte sjukt länge med leksaken, hon fattade inte riktigt meningen men det gick bra ändå :)




En till present från Thomas o co.


Men den fick Robin leka med för den var lite stor för lilla Mathilda :)

7 nov

Sitter här med min älskling och pratar lite :) jag mår inte så bra i magen så vi diskuterar lite hur man ska göra något åt det .. ska ringa min mamma strax i alla fall och fråga lite vad hon tror att det kan vara! Hade en toppenkväll igår, Det blev massa tårta och kakor när vi firade Mathilda och sedan åkte vi till Mathias och pratade med en massa roligt folk! De flesta var ju ganska fulla men det gick bra ändå! Vi fick skjuts hem av Jenny och Christian, det var snällt!

Nu på morgonen har jag rensat ut hela Robins förråd där han sparar en massa skit som är helt onödigt! Så ska slänga typ 5 kassar nu.. blev nästan lite tomt xD Nä skojja bara, men det blev bra! Senare ska jag dammtorka och dammsuga oxå!

duschat

Nu har jag och Robin ätit, det blev ägg, bacon, bruna böner och pommes :) Sedan har jag duschat så nu är jag riktigt fräsch :) om någon timme typ ska vi väl dra iväg. Hörs senare!

6 nov

Pratade med min mamma nyss och fick reda på att hon snart ska skaffa sig två katter, två vuxna katter alltså :D Hoppas dom är snälla :) Mamma måste ha katter eftersom vi har en massa möss i huset nu när alla våra andra katter är döda.. De hade tydligen sprungit upp där vi har fiskmaten och knuffat ner burken och sedan ätit upp fiskmaten xD HAHA så himla knäppt! Så nu hoppas vi på att få det musfritt igen :)

Snart ska jag och min älskling laga lite mat.. Vet inte riktigt vad det blir än men någon gått iallafall :D Sen vid 4 drar vi till mikael :)

hemma!

Nu sitter jag hemma och äter lasagne :) Jag kollar även på Criminal Minds.. älskar den serien :D Hoppas på att min älskling kommer hem snart, han har varit på bio och kollat på Saw.. Jag ville inte kolla på den så han gjorde det när jag var på jobbet :) Imorgon blir det först kalas för Matilda och sedan för Mathias :D ska bli kul att bara vara omringad av glada och positiva människor! Självklart är dom glada på jobbet men det känns bara så fake, ska bli skönt att känna äkta glädje :D Nu är det bara 5 dagar kvar med jobb, sedan är det över! Ska bli otroligt skönt :D

Men nu ska jag fortsätta kolla på CM! Ha en härlig kväll :) <3

köket

Lovade ju att visa för och efterbild på köket :)


Före:



Efter:


Snyggt va??

5 nov

Hejsan! Jag har precis duschat och klätt på mig och kände att jag hade lite tid över.. Mattgubbarna kom kl 8 imorse och var klara redan 9.30 typ :) Det blev jättefint tycker jag! Ska bli kul att se hur det blir när man flyttar in alla möbler :D

Ska åka till jobbet om drygt en timme.. vet inte om jag är så himla peppad alltså.. Men det är ju bara en dag sen så är det helg! Sen är det bara 5 dagar kvar nästa vecka.. det ska jag nog klara :D hoppas jag..

På tal om helg, jag och robin var inne i stan en sväng igår och köpte present till lilla Matilda :) Blev en såndär som ofta finns på sjukhus.. Det är stål grejer som sitter lite krokigt och så ska man dra träklossar från punkt A till B :) Köpte även julklapp till mamma så nu är det klart iallafall :) Bara lillebrorsan kvar!


Metro

Någon som läste metro för några dagar sedan? De skrev en artikel om att man kanske ska legalisera cannabis, vart är världen på väg om jag får fråga? Detta gör mig väldigt upprörd.. De pratar om att om alkoholen hade kommit idag så hade den blivit förbjuden! Och nu ska de eventuellt göra en drog legal?? Artikeln kan ni läsa HÄR.
I artikeln är det två människor som debatterar om att de ska bli legalt eller inte. Jag tycker detta är helt sjukt! Seriöst, hur kan man tycka att droger är okej? Vadå ska dom sälja det på ica eller? Ska det vara tillåtet att vara hög på jobbet efter en rökpaus? eller hur hade dom tänkt sig? Blir det legalt kommer ju antagligen fler folk testa, vilket innebär att fler kommer att bli beroende.. Med droger är det så att man måste ta mer och mer för att få berusningskänslan och det kommer bli betydligt fler som dör av droger varje år om cannabis skulle legaliseras!

De har även haft några omröstningar om detta på metros hemsida och här kommer resultaten!


nytt golv!

Nu är mattläggarna här och ska riva ut den gamla mattan och lägga in en ny :) Dom håller på och skrattar i köket :) dom säger att den gamla mattan kommer vara skitsvår att få bort ^^ Hoppas det blir bra i slutändan iaf :) Visar er en för och efterbild senare :) Ska strax in till stan en sväng och handla lite julklappar och födelsedagspresenter :) Kram!

4 nov

Ja nu var det ett riktigt bra tag sedan jag bloggade men så får de va.. Jag har jobbat och jobbat och jobbat.. Nu sitter jag hemma och är sjuk... Sa även upp mig från jobbet i måndags men har 14 dagars uppsägningstid så det suger! Men jag ska iväg och jobba imorgon sen blir det helg! På lördag ska jag och Robin på kalas för Matilda fyller 1 år! Sedan ska vi hem till en av Robins kompisar och fira honom för han har oxå fyllt år :) ska bli mysigt tycker jag! Sedan på måndag har jag bara 5 dagar kvar att jobba sen är det över! Sen är helvetet över, längtar så sjukt mycket! Jag hatar mitt jobb... det är inte så att jag bara ger upp utan jag hatar det verkligen, det är svårt att sälja, man måste vara glad HELA tiden och blablabla.. Allt dom säger om att man kan tjäna en massa pengar är bara skitprat! Visst om man är riktigt duktig men då tjänar man inte överdrivet mycket heller.. det är typ 2 av 10 som kan sälja 5 om dagen och så tjänar dom 24000.- men ingen annan gör ju det.. och chefen gör inte ett jävla piss utan bara drar in en massa pengar genom att sitta på sin stol! Och chefen var jättetrevlig mot mig innan jag sa att jag skulle sluta men så fort jag sa att jag ville sluta blev han helt knäpp.. Han pratade inför hela gruppen att de skulle veta att det var ett privilegium att få jobba där och att det inte är många som får den chansen, BULLSHIT!! Fan dom sätter ut en annons på platsbanken varenda jävla vecka! De utbildar ca 3 nya personer varje måndag! Och så säger dom att det är svårt att få jobb där, HAHAH. Och igår spydde jag och tänkte att det kanske inte är så smart att gå till jobbet och smitta alla.. då blev min chef sur för att jag var sjuk och så sa han "ska du vara sjuk nu i 14 dagar eller?" men jättesarkastisk röst! Fatta jag blev arg eller? Jävla Idiot! 

Okej nu har jag fått skriva av mig lite.. Förlåt men jag var bara tvungen att släppa ut lite iaf! De ska komma några snubbar idag och byta mattan i köket :) ska bli kul att se hur det blir.. Jag och robin höll på igår och tog ut allt som stog på golvet :) bl.a. vitrinskåpet(?) och matbordet.. och bordet gick inte ut genom dörren så det fick vi skruva isär :D hhaha.. Det var skoj! Men nu ska jag kolla på sjunde himlen och bara krya på mig :)

RSS 2.0