Shopping.



Var inne i stan igår och köpte mig den söta toppen över :) har funderat på den ett tag så nu äntligen! Ska även in till stan imorgon en sväng och kolla :D

Kram!


Kommentarer
Postat av: daniella

sv. Här är hemsidan: http://www.danshuset.net/

på dagarna så brukar jag oftast träna, är inte så ofta med vänner längre bara på helgen.. är mest med två vänner, den ena gymmar jag med & är med ibland & hon andra umgås jag med. annars gör jag inte så mycket faktiskt.. har inte så roligt liv ännu hehe :/

vad dansar du för något? :D

2011-01-29 @ 22:36:33
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/
Postat av: daniella

sv. jag har aldrig dansat.. :( men jag skulle vilja så jag ska börja i höst (då mitt gymkort tatt slut). ser så himla kul ut & jag brukar dansa på lov ibland, aså man kan gå på olika aktiviteter & då går jag på dans i en hel vecka. jag skulle vilja börja på typ house dance, eller nått i den stilen, du vet :)

går du i gymnasiet nu?

2011-01-29 @ 23:04:15
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/
Postat av: daniella

sv. jo jag vet, en gång i veckan va det oxå va? :o

jaså, cheerleading? jag har alltid velat testat men jag är inte vig eller någonting precis haha.. men nångång kanske, jag känner en som gör cheerleading :) jaha, min bror oxå om jag minns rätt haha! bor du själv i en lägenhet eller har du pojkvän eller så?

jag är 14 år :)

2011-01-29 @ 23:38:25
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/
Postat av: daniella

sv. hur många gånger brukade du dansa i gymnasiet? :)

när du testade cheerleading för 400 en termin var inte så dyrt. men nu är det ju 2000 för en termin på det danshuset jag visade dig, för dyrt för bara en gång i veckan faktiskt men annars är det bra. vad jobbar han med då? :)

jag har 2 ig, syslöjd & ett NO ämne. men syslöjden ska jag fixa och No'n med fast jag orkar inte plugga.. jag har blivit så lat med åren haha! :( annars går det la hyffsat faktiskt. var du bra i skolan?

2011-01-29 @ 23:50:24
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0