20 dec

För två timmar sedan fick Robin komma in på operation.. Jag sitter hemma och väntar.. Vill så gärna vara hos honom men det får jag inte :( Jag får vänta tills ikväll när min älskling orkar ringa. Jag håller tummarna och ber till Gud att allt ska gå rätt till.. Men de ska nog inte vara någon fara. Ska ju åka dit imorgon och hälsa på :)

Jag ska strax duscha och sedan åka in till nordstan en sväng.. eller om jag ska åka till frölunda torg.. hmm.. får se! Måste komma bort lite, kommer deppa ihjäl mig om jag bara sitter här hemma..

Ha det så bra, hörs!

19/20 dec

Nu är det natt men jag sitter i soffan och kollar på PH! Jag är inte trött överhuvudtaget, skitjobbigt! Men ska iallafall lägga mig i sängen efter att jag kollat klart :) får se om jag somnar, kanske sätter på en film eller något om det inte går :D Imorgon ska jag in till stan en sväng iallafall.. måste göra något så jag inte bara sitter hemma och oroar mig.. Men men ska nog bli bra hoppas jag!

19 dec

Idag är det 9 månader sedan jag och Robin blev tillsammans! Känns underbart :) Idag är det också den 4:e advent och det betyder att det inte är långt kvar till julafton! Längtar. Snart ska jag och Robin åka till Östra. Kommer bli ganska tomt i längenheten ett tag fram över. Åker hem till mamma på onsdag och åker tillbaka när Robin kommer hem. Har fått en hel del filmer som jag kan roa mig med. Skulle ju vara kul om någon kunde komma och underhålla mig..

Tim och Malin var här igår och vi kollade på karate kid, riktigt rolig faktiskt. Helt klart värd att se! Kollade även på Knowing idag. Den var bra, väldigt spännande! Helt klart värd att se :D

Men men nu ska jag kila iväg, hörs!

17 dec

Klockan är nu en minut i tolv och alltså snart den 18 :) En vecka kvar till julafron nu! Längar efter den mysiga stämningen och den goda maten. Synd bara att julen inte firas med min älskling :( 

Jag vet att det har varit riktigt dålig uppdatering här men har helt enkelt inte haft någon lust.. Veckan har bestått av:
Måndag-Pepparkaksbak men den jag älskar mest!
Tisdag-Ringa runt till olika praktikplatser. Färgade håret!
Onsdag-AF och lämna ut mitt cv
Torsdag-AF och lämna ut mitt cv, igen :) 
Fredag-Handlat mat och kollat på paradise hotel.

Jag har börjat kolla på PH, och nu när man sett allt från början så har man liksom hängt med och man vet allt om alla. Tycker att det är väldigt intressant hur manipulativa människor är, ganska sjukt egentligen. Tycker dock inte om Alex Schulman som programledare.. tycker han är lite jobbigt att lyssna på och för honom kommer inte allt naturligt utan det känns så inövat allt han säger.. nästan som en robot. 

Imorgon ska kanske jag och robin gå på haga julmarknad. Får se lite vad som händer :D 

Sov så gott alla!  

11 dec

Idag har det varit lugnt :) skulle träffat elin och hennes pojk i stan men hon blev sjuk :( Vid 7 åkte jag och Robin till BK och åt. Nu ligger vi och kollar på sex and the city - filmen :) har inte sett den förän nu.


Mot gbg!

Sitter på tåget till gbg. Tänkte jag skulle kolla på lite webb-tv men nej det ville inte riktigt, som tur är så är jag framme strax. Bombi, Robins pappas hund, skulle vara hos oss ikv men när bombi kom dit blev han sjuk. Han spydde och skakade tydligen :( De är hos vetrinären nu så får väl se vad det är som hänt. Jag och Robin får ta hand om honom ikv, Robins pappa och hans fru ska på konsert. Hoppas alla får en underbar kväll! KRAM

9 dec

Tjena!
Idag var jag uppe med tuppen! Gick upp kl halv 7 och sedan åkte jag och mormor till skövde. Nu har jag varit hos tandläkaren och provat ut ringar :) gick ganska snabbt. Den 12 januari sätter de in min tandställning, pirrigt!! I eftermiddag ska jag tillbaka till göteborg, hoppas att tågen går som de ska iallafall :) Saknar min älskling massor!!

7 dec

Hejsan!
Idag ska jag hem till Tibro :) Imorgon blir det klippning! Ska bli gött att få bort det slitna. Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar som gick igår! Puss :*


NattiNatti

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig :D Får se vad jag hittar på imorgon. Sov så gott alla! :*

2 advent, 5 dec

Ja då var det redan 2 advent! Bara två veckor kvar till JUL. Ska bli mysigt :)

Idag ska jag och Robin åka in till stan en sväng för han behöver ett nytt underställ för det han har nu är lite litet ;) haha! Nu ska vi äta frukost. Gick inte upp och kollade på julkalendern idag, känns onödigt att gå upp jättetidigt för att kolla på den i en kvart. Då kan man lika gärna kolla på den på kvällen :)

Jag och Robin köpte lite Vörtbröd igår och så som vi ska äta nu :) Jag får dela den i bitar för annar gör det så jävla ont i tänderna, suger! Men bara några dagar kvar! :)

Hoppas ni har en underbar andra advent :D

4 dec

Imorgon gick jag och Robin upp tidigt för att kolla på julkalendern, jag tycker att den är lite väl kort. Det hinner ju inte hända så mycket på en kvart precis. Nu tänkte vi att vi skulle gå ut och gå en sväng :) Dra till ica och köpa lite gott :) Puss!

3 dec

hejsan!
Jag sitter hemma hos mormor men ska snart gå ner till bussen. Idag åker jag tillbaka till Göteborg. Skönt med helg måste jag säga! Har för övrigt inte kunnat sova inatt pågrundav dom där jävla gummibanden, får fan panik. Kan inte bita ihop eller nått :( Men men på torsdag åker dem ut.. Nä nu måste jag dra :) ha en underbar dag! <3

ny design

Ville ändra min design men headern cpade.. skit oxå! ni får iaf se ett kort som togs igår :)

1 dec

Hejsan! Sitter på tåget hem till Tibro nu med Matilda :) Vi har varit på ModelHouse och tagit lite kort :) blev sjukt fina! Kommer en som header inom kort ;) Har haft en sjukt kul dag med Matilda! Ska bli riktigt skönt att komma hem faktiskt, träffa mamsen och kissarna :) Imorgon ska jag till tandläkaren och det är lite pirrigt men det går nog bra :)

Kramar!

RSS 2.0