092711

Jo nu är det ju så att jag har vart lite dålig på att skriva i min lilla blogg men jag har helt enkelt haft annat för mig, jag har med andra ord skaffat mig ett liv *host* hahaha .. veckan har bestått att skolan, bio, studiedag och massa massa pirr i magen :$ :)

I tisdags var jag i skövde och kollade på New Moon, den var riktigt bra! Fast lipsill som jag är så lipade jag ju typ hela tiden xD hahah men så kan det va :)

I onsdags hade vi studiedag så då blev det slappt men var tvungen att åka in till skövde och köpa biljetter ;) tänkte att jag skulle åkt och fixat lite klappar oxå men det orkade jag inte xD jag och mamma ska ta en tur in till skövde och julhandla nästa lördag istället :P

I helgen blir det halmstad för hela slanten :) Pauline åker med på tåget till göteborg till sin pojk så då slipper jag åka själv :D hahaha .. Men det kommer nog gå bra, hoppas jag haha :)

Hoppas alla får en lika bra helg som jag kommer att ha :) PUSSEN!


091115

ja nu var det ju ett tag sedan jag bloggade men det har inte hänt så mycket..

I torsdags blev det utgång i Skövde, det var väldigt skoj :) Vi bråkade hela vägen in till skövde om vart vi skulle gå, antingen bogrens eller husaren, tills slut blev det bogrens och det var sjukt kul :P Men var ju lite segt att behöva åka till skolan dagen efter x)

Nu är jag hemma hos mormor och vaknade typ precis, åt min första julskinkemacka :P hahaha Jag älskar julmat!! :) så sjukt gott :P


Lars Winnerbäck



 









091108

Sitter hemma hos mormor och morfar, har ätit massa tårta och sånt där :P Ska hem snart, då har min mamma och min broder bestämt att jag ska göra rent akvariet, vilka gulliga familjemedlemmar jag har va? ;) haha.. Tänkte att jag skulle få tummen ur röven och lägga in lite bilder :) Bra va? :D

Fars dag:

  

en hemlighet

Jag ska berätta en hemlighet.
Nåt ingen annan vet,
bortsett från mig och döden.

Doktorn trodde det var influensa.
Ända till febern gick över fytio och jag inte orkade röra på huvudet.
Ambulansen kom på lilla julafton.
Och innan de hann stänga kröp döden in.
Han betraktade mig stilla medan vi körde.
De första minnena från sjukhuset är vaga.
De tog prover.
Ett av dem gjorde väldigt ont.
Alla sprang och pratade fort.
Men döden släppte inte min blick.
Pappa satt i väntrummet hela natten.
Farbror och Faster kom också.
Fast det var mitt i natten, och jag tänkte:
Jag kommer aldrig att lära mig spela piano.
Jag kommer aldrig att se paris.
Jag kommer aldrig att få barn.
Jag kommer aldrig att skriva en bok.
Jag kommer aldrig att få sand mellan tårna igen.
Eller vakna och undra vad dagen ska innehålla.
Jag kommer aldrig att le mer.

Jag hade fel.
Men när jag skrevs ut från sjukhuset var jag en annan människa.
Jag förstod innebörden av tusen klyschor den dagen,
av att vara omgiven av mirakel som vi tar för givet för att vi är vana vid dem,
av att sätta värde på det vi har.
Av att allt är förgängligt och bara några saker är viktiga.
Alla färger verkade klarare,
alla saker känder närmare.
Och mitt i allt detta...
...stod döden.
Han sa:
Detta är min gåva till dig.
Du ska minnas det kalla stålet mot nacken och mitt vita öga,
så att tills vi möts igen,
Kan du verkligen leva.


091106

sitter i skolan och känner mig ovärd, har bara en lektion och vi kommer säkert inte göra  något alls iaf, suug! efter skolan ska jag in till skövde och köpa en till mobilstrumpa för jag glömde den på bussen för några dagar sen, och dom som känner mig borde inte bli förvånade xD Sen blir det hem till mormor och käka mat.. sen ska jag till Malins skola och så tar jag bussen hem och så åker hon med mig :P hihi! Mamma jobbar sent ikv och det gillar jag inte .. jaja jag får väl stå ut .. men men nu börjar min lektion snart :P kanske skriver ikv om jag orkar.. juste ja, jag hittade den där konverationsloggen på min nya mobil :) haha värsta gött, då blir det ju typ som på msn :) Nice som bara den :) men men måste dra, hörs sen :) PUSS<3


091104

Jahopp nu sitter jag äntligen på bussen hem :) har suttit i en och en halv timma och kollat på när jennie tatuerade sig :) den blev sjukt fin och nu är jag otroligt sugen på att tatuera mig men det gjorde skitont sa jennie så jag vet inte om jag vågar .. Men men någon gång blir det väl ;P det ska bli himla skönt att komma hem, äta och slappa :) det är min och mammas teve kväll idag :D myspys! Winnerbäck igår var ju bara helt underbart! Han sjunger så sjukt jävla fint! Han är bättre live än på vissa skivor.. Helt otroligt! Ja ja nu tänkte jag somna lite :) puss på er!

091103

Japp nu sitter jag då på lasses konsert, just nu är det bandet andreas grega som spelar, dom va väl helt okej :) hoppas det blir en bra konsert och att winnerbäck spelar snart .. Skolan idag har varit seg som bara den men jag känner ändå att jag fick mycket gjort, jag och jennie är snart klara med dansen och vi blev klara med alla frågorna som vi fått på kultur och idehistorian :) gött gött .. Men men nu ska jag lägga ner telefonen :) ha det gött! Puss.

091102

Fösta skoldagen efter lovet var så himla seg, jag var inte med på dansen men jag somnade nästan när jag satt och kollade på xD pinsamt, pinsamt.. Imorgon är det Lars Winnerbäck!! Längtar så att jag dör tror jag :) får väl se om jag får några bilder på honom :) nu tänkte jag att jag skulle gå och borsta tänderna sen lägga mig i sängen och prata i telefon :) min favvis syssla :D Hoppas alla sover gott :) PUSS!

RSS 2.0