Mobilblogg - köttbullar ...

p300910_16_52 (MMS)

Mobilblogg - köttbullar Nu står jag och robin och lagar köttbullar :) mums!


Hejhej :)

nu ska jag möta robin :) sen ska vi väl laga mat. Ikv ska vi kolla på Idol, vi har lånat prison break oxå så vi kan kolla på det :) puss på er!


MOBILBLOGG

Nu ska jag testa att mobilblogga för första gången :)


Like A Boy

Nu har jag äntligen fattat hur man lägger in videoklipp från youtube på bloggen! Grattis Fanny! Tack till Elin som hjälpte mig :) Jag bara älskar denna låten, vet att den är gammal men då himla skön!


30 sep

Idag är det alltså den sista september :) soft! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra :) får väl åka till frölunda men jag har inte så många papper så skulle behöva kopiera lite först men men.. jag kan ju lämna ut alla förutom ett :D Idag är det dessutom sista dagen att använa 50 öringarna :) imorgon ska dom vara borta! 

Vad tyckte ni om kvalfinalen av Idol igår? Jag tyckte det var helt rätt att Jay och Minnah gick vidare! Lite synd att Daniel inte gick vidare för han sjöng bra, men men Jay var helt klart bättre :)  

DinSko

Lovade ju at jag skulle visa mina nya skor så nu ska jag göra det!


Köpta på DinSko och kostar 499kr :)

29 sep

Godmorgon! Vaknade nyss och ska strax käka frulle :) Vad tyckte ni igår, var det bar att Alice och Andreas gick vidare? Jag hoppas verkligen att Elin väljs ut som wildcard av juryn :) Idag ska jag försöka få mitt cv utskrivet. Om jag får det idag så ska jag till Frölunda Torg och söka lite jobb. Jag ska även ta kort på mina nya skor så att ni får se dem :) dom är verkligen skitsköna! ;)


Chilinötter + Teve

Nu har jag och min älskling ätit chilinötter, kollat på Idol och House. Nu väntar vi bara på att klockan blir 23 så att vi kan se vilka som får vara kvar i Idol. Vilka vill ni ska vara kvar? Jag tycker Elin ska vara kvar men mellan killarna vet jag inte, tycker både att Emil och Anders är bra :) Alice är jävligt grym oxå men Elin är min absoluta favorit! Efter Idol blir det sängen :)

Imorgon ska jag se om jag kan åka till en kompis och skriva ut mitt cv, annars så skickar jag det till älsklingen så att han kan skriva ut det i skolan :) Ingen som har ett jobb att erbjuda? Jag tar vad som helst! :D

KanDeeShop

Jag skrev ju att KanDeeShop firade 1 år i helgen och att de hade massa erbjudanden och fraktfritt. Jag köpte mig ett Beat-linne, det som sitter löst och har sjukt snygg rygg! Och idag damp det ner i brevinkastet :) Jippi! Jag fick även med en typkasse också för att jag var bland de 50 första att beställa :) Jag älskar linnet alltså, sjukt skönt var det!






Tygpåsen, sjukt snygg!


Linnet framifrån


och bakifrån :)


28 sep

Godmorgon! Idag blir det till att skriva om cv:et lite sedan ska jag försöka få tag på ngn som kan printa ut det och så. Jag ska gå in på lite hemsidor oxå och lägga in mitt cv. Jag ska ringa jobbcoachen, fick reda på att jag kanske inte kommer få så pass mycket pengar av arbetförmedlingen så vi får se hur det blir nu.. :)

Igår blev det en myskväll framför teven :) efter maten åt vi chokladpudding, såå sjukt gott! Love it! Sedan fick jag och Robin för oss att vi skulle blanda oboy och mjölk, alltså jag dricker lite mjölk och så stoppar han oboypulver i munnen och så kysser vi varandra så att det blandas. HAHAHA! Det började med att jag (klantig som jag är) häller i lite för mycket mjölk så att det rinner över xD och då börjar jag skratta som en galning, men jag vill ju inte spotta ut mjölken så allt hamnade i halsen xD Och sen tog jag nu mjölk men när vi kysstes gick det inte så bra.. mjölken bara rann hahah xD så sjukt kul.. jag och Robin stod och skratade i flera minuter xD Grannarna undrade nog va fan vi höll på med! ^^

Men nog med roligheter, nu ska jag gå och käka lite frulle, är så hungrig.

Ps. jag har sån träningsverk efter i söndags, kan knappt gå!!

tunika + skor

Nu har jag vart inne i stan en sväng :) Kom inte iväg förren typ 16 haha :D Var inne på Emmaus en stund och hittade en tunika för 50kr, väldigt nice :) Sedan åkte jag in till nordstan, ville hitta typ likadana skor som jag lämnade in i lördags.. och vet ni va? det gjorde jag, eller nästan. Hittade ett par med likadan klack men med snörning ist för resår :) assköna och de var även lite tjockare så dom blir sköna att ha i vinter :) Jippi!

Nu ska jag och älsklingen äta lite, han har lagat fläskkotlett och kroketter :) vi ska kolla på Idol också! Lägger in bilder på skorna och så sen :D <3


Kräftskivan

Nu kommer äntligen lite bilder från kräftskivan :)


Jag och min älskling!


Detta blev vi bjudna på.. alla köpte lite var så att man kunde ta del av allt :) Jag och Robin köpte bröd :)


Havskräfta! Hade aldrig ätit det innan men det var asgött, men åt lite mkt, kändes som om jag rullade fram sen ;) haha.


Robin leker med maten xD


En minikräfta, den var verkligen som en räka xD


När vi gick hem såg vi en massa paddor på vägen, helt knäppt. Jag trampade nästan på en..

27 sep

Nu har jag precis kollat klart på Top Model och ska väl snart hoppa in i duchen :D Ska nog åka in till stan en sväng. Vet inte riktigt när Robin kommer hem men det blir väl vid 4 eller nått :) Filmen igår var faktiskt riktigt bra.. Bästa 3D filmen jag sett.. inte för att jag har sett så många men jag och Robin kollade på Clash of the Titans på 3D och den var väldigt rörig och man fick lite ont i huvudet. Men Resident Evil var inte alls jobbig att kolla på, man tänkte inte ens på att man hade på sig glasögonen :) väldigt soft! Den var väldigt spännande.. man hoppade ju till ett par gånger iallafall xD hahah! Jag tycker verkligen den var värd att se :)

På reklamen innan filmen visade de kommande filmer och är det ngn som har sett serien Avatar som har gått på Nickelodeon? De har gjort en film av den serien nu som inte är tecknad! Den måste jag bara se! Så när den kommer ut ska jag och Robin gå på den! Kommer bli såå GRYMT! haha.

Lite bilder från igår

Jag och Robin hugger in på pizzasalladen :D




PIZZA! Sjukt Gott!


26 sep

Hej hej! Idag har jag och min älskling stekt pannkakor och sprungit till Lidl. Det gick ju inte sådär jättebra att springa, jag har så sjukt dålig kontition + att jag fick håll hela tiden.. men sen när vi typ småjoggade lite så gick det bättre :) På Lidl köpte vi lite juice, falukorv och annat smått och gott :) När vi kom hem gjorde vi lite armhävningar, situps och lite sånt, sedan blev det strechning :)

Ikv ska vi till Venedig och käka dubbelbottnad kebabpizza, MUMS! värt att springa när man ändå ska käka skräpmat xD hahah! sen blir det bio!! Ska kolla på Reident Evil - After Life i 3D! Ska bli nice! 


 

Idiot!

Jag är en sån jävla idiot. Jag är så arg på mig själv! Jag var ju inne på skopunkten eftersom mina skor var lite uppskavda, och ja jag fick välja nya och så men jag ville ju ha sånna som jag redan hade men de hade sålt slut på dem.. och jag fattar inte varför jag då inte säger att jag vill ha tillbaka dom som var lite trasiga! Det var ju inte så att det var hål rakt igenom, det var ju ganska tjockt och det var bara "fake-lädret" som hade skafts bort! De var de bästa högklackade skorna jag någonsin haft och jag kunde verkligen gå en hel dag i dom! så vafan ska jag lämna tillbaka dom för?? Nu kommer jag ju aldrig få tillbaka dom! FITTA!! Fattar inte att jag sitter och lipar över ett par jävla skor + att jag blir 400kr rikare men jag kan fan inte hjälpa det :( BAJSBAJSBAJS!!

Jag har ju inte lust att ge tillbaka 400kr heller för att jag ska få tillbaka mina trasiga skor, men hade jag inte fått tillbaka pengarna utan bara sagt att nä men jag vill nog ha kavr dem då.. så hade det ju inte spelat ngn roll! Hittade liknande på din sko men då kostar dom 100 kr mer.. liksom hur mycket tjänade jag på att lämna tillbaka dom då? inte ett jävla piss! Varför kunde jag inte bara tänk på vad jag ville och inte lyssnat på ngn annan? Tänkte igår innan jag skulle sova att om jag inte hittade ngra andra vill jag faktiskt ha dom! Jag blir så arg!! ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! Jag är så jävla korkad! Jag vill bara spy på mig själv just nu!

25 sep

nu på morgonen har jag och min älskling suttit och kollar på Idol eftersom vi missade det igår :) Vem av Madelien och Jamilla ska komma vidare? Har ni röstat?

Idag ska vi åka till ÖoB, känns som om vi är där jävligt ofta xD hahah! Vi ska till skopunkten.. Kommer ni igåg dom skorna jag köpte där? Dom har gått sönder på samma ställe på båda skorna, typ "lädret" har gått bort på båda sidor och jag går ju inte ens emot med mina fötter där! Men men får se om det går att göra ngt åt.. Ska ju inte bli så på två veckor?

Lägger in bilder från gårdagens kräftskiva senare :) Puss!

Tips!

Är det någon mer än jag som gillar att använda vit mascara under den vanliga? Men är det många som sagt att den inte är bra o.s.v.? Jo det har jag iallafall fått höra massa gånger så när mamma hade köpt en vit mascara från Clinique var jag inte långt efter med att äga en jag själv! Den är superbra.. den är nästan genomskinlig och fransarna blir betydligt längre! Cliniques lash building primer finns att köpa på kicks för ca 200kr. Har använt den ett tag nu och mina fransar har inte blivit sämre för det!


Shoes


träningsskorna jag köpte på Stadium :) Passar bra med mina nya träningskläder oxå!


Skorna från Monki, är dom inte sjukt heta!?


Hemma igen.

Nu är jag hemma efter en dag på stan! Mötte upp R vid nordstan. Vi åkte till Ica och köpte barkisar som vi ska ha med ikv och lite dricka :) Hittade mig ett par löparskor ( om det nu var det ) på Stadium och köpte ett par högklackade på Monki ( har velat ha dem läänge så nu fan! ) :D Nu står R och lagar mat, det blir kycklingfilé och potatisgratäng :) mums! Lägger ut bilder på skorna lite senare.

24 sep

Godmorgon :) Idag ska jag åka till Frölunda torg och kolla efter billiga löparskor :) får se vad jag hittar. ikv ska jag och älsklingen på kräftskiva! ska bli mysigt. jag har aldrig ätit havskräftor förut så nu får vi se om det smakar ngn skillnad :)

Imorgon tills på måndag firar Kandeeshop 1 år! De ska fira det genom en massa erbjudanden och fraktfritt och det vill man ju inte missa! Tryck på länken och kika runt lite!


Soc


Mina löparkläder kommer ifrån Soc :)
Tröjan - Stadium, 249kr (med Stadiumkortet men det går lätt att skaffa i kassan)
Byxor - Stadium, 299kr

Överraskning!

Jag skrev ju att jag hade med en överraskning till min älskling :) Och det var, JORDGUBBAR! hahah. Så nu ikv har vi kollat på Idol och ätit jordgubbar :) MUMS! Jag älskar jordgubbar, så sjukt gott. Gick runt en sväng i nordstan, jag behöver ett par löparskor nu när jag köpt löparkläder :) Mina löparkläder är såå otroligt sköna! Visar en bild sen!


jordgubbar!


Örhängen


Var inne igår på BikBok innan jag åkte hem och köpte dessa snyggingarna! Dom glittrar som bara den och kostade bara 79kr!

Outfit 22 sep


Gårdagens outfit alltså!
Linne - Monki, 180kr ~ Leggins (syns inte på bilden) - vanliga svarta från Lindex ~ BH - Lindex, 129kr

23 sep

Hejsan! Sorry att jag inte har bloggat än idag men bredbandet har inte velat fungera som jag vill så nu kommer det massor med inlägg :) kul va? Sitter just nu på tåget ner till min älskling igen :) ska bli underbart! Har köpt med mig en liten present :) men kan inte skriva vad det är än eftersom han läser min blogg och då blir det ju ingen överraskning :) haha. Idag har det vart full rulle! Bestämde mig för att locka håret imorse :) blev faktiskt riktigt fin, även om jag hade bråttom så att det inte blev jättelockigt men jaja.. Sedan blev det in till Tibro och in på banken. Åkte vidare till skövde och köpte mig riktiga löparkläder så nu blir det till att springa :) har bestämt mig för att komma i form! Jag har världens dåligaste kondition men nu fan ska jag få tummen ur röven och komma ut och springa :) Känns skönt! Visar dem senare, känns lite knäppt att ta upp kläderna och ta kort på dem i tåget ;) haha!


På denna bilder har jag knappt något smink, bara lite conceler (eller hur det nu stavas) och mascara!

22 sep

Godmorgon alla! Idag har jag inte gjort så mycket än :) ska hoppa in i ett bubbelbad strax :) Så himla gött! Sen ska jag smörja in mig med brun utan sol.. jag ser asblek ut ^^ ha det bra! Puss!


Claes Olssons

Vi var inne i stan med Robins kusin Mikael förut :) Vi hittade massor med bra saker inne på Claes Olssons. T.ex. en vattenkanna, torktrasor, plastpåsar och ficklampa m.m.

När vi kom hem satte jag och älsklingen oss i soffan för att kolla på Idol och House :) Mys!! Imorgon åker jag hem, ska in till stan först :) får se om man hittar ngt fint :)


Blont

Idag har jag varit hos Pauline så att hon kunde färga håret på mig :) jag var svinrädd men jag tycker att det blev fint iaf :) får se vad Robin säger när han kommer hem. Lägger ut lite bilder, blev typ inga bra för jag orkade inte fota så mycket..


Färgen jag använde var från Mood nummer 103.

Det ser typ oranget ut på bilden men det är det inte i verkligheten.. Är typ mellanblont och slingorna blev skitljusa xD

regn, regn och mera regn..

Ja idag har det regnat rejält i göteborg, från morgon till dag. På informationsmötet gick det superbra.. det är bara att börja men jag ska prata lite med min jobbcoach och så.. Det är telefonförsäljning och jag får bara provision, alltså jag får bara pengar boronde på vad jag säljer.. tänk om man inte säljer något liksom.. Åker hem på onsdag och ska på möte med jobbcoachen på torsdag + att jag ska på möte hos arbetsförmedlingen efter.. fullspäckad dag med andra ord :)

När jag kom hem idag hade Robin lagat falukorv och pommes! Supergott :) Han är så gullig min lilla älskling. Nu ska vi gå ut på en promenad :D hihi. Hade bra!

smile!

Nu har jag varit inne och tagit mig ett bubbelbad, och det blev mycket bubbler! haha! lite för mycket kanske ;) Men det var sjukt gött att bara slappna av och ta det lugnt. Nu ska jag värma lite mat, blir rester från igår :) ganska gött att slippa laga mat. Jag ska bädda, plocka iordning mina kläder och dammsuga oxå :) 

 
SMILE! (en bild från i sommras)

20 sep

God morgon :) vaknade för typ en halvtimme sen. Idag ska jag på typ informationsmöte på ett jobb jag ringde på, lite pirrigt men det ska nog gå bra :) Ikv ska jag nog färga håret oxå.. om jag vågar xD känns lite tråkigt att färga över slingorna men jag har värsta utväxten! Jag får färga slingor till nästa sommar ist :) Om jag färgar håret så lovar jag att lägga ut bilder :D  

Val!

Sitter just nu och kollar på valvakan :) Undrar hur det slutar. Om det är någon som kommer sammarbeta med SD eller hur det blir.. Jag och Robin har suttit och druckit läsk, ätit choklad och chilinötter ;) Mums! Robin har tänkt sig sitta uppe till halv 2 ikv men vet inte om jag orkar det. Det verkar ju som om det är ganska klart nu..

Nu fick jag höra att Robin var redo att sova så får väl hoppa ner i sängen jag med :) Kram!

Gnocci, ÖoB och Köttfärs!

Idag har jag och Robin ätit Gnocci, varit på ÖoB och lagat köttfärs :)

Här kommer lite bilder från dagen :)


Gnocci!


De var typ som pannkakssmet runt om med ost och tomater i :) ganska gott!

Efter en sväng inne på ÖoB, hittade en massa skoj! Hittade blond hårfärg för 39kr, så om det inte blir fint så gör det inte så mycket :) *Priset är skillnaden* ;)

Till middag blev det köttförs med tacokrydda och makaroner :)

19 sep

När vi vaknade imorse var det bara att springa ner till tvättstugan och börja tvätta. Sedan blev det hopp in i duschen ;) Idag ska jag och Robin möta Mikael och sedan åka till ÖoB. Där hittar man alltid roliga saker :D Funderar på att färga håret, vad tycker ni? Blont eller brunt? :)

Är ju valdagen idag så jag och Robin kommer väl sitta uppe och kolla på teven hur det gick :)


18 sep

Idag vaknade jag av att Robin pussade mig på kinden! Hur mysigt är det inte att bli väckt så? :) Idag har jag städat lite inne på WC, torkade av handfatet och toaletten :) händerna känns jättekonstiga xD Snart ska vi laga mat, det är bacon och ägg som står på menyn. Senare kanske vi ska ut och fiska, Robin ville det :)


Imorgon är det min och älsklingens halvårsdag! WII! <3


Kapten Röd på Liseberg

Efter ikea åkte vi hem så att Robin fick plugga lite :) Sedan blev det ivåg till Max och käka supremeburgare för 25kr, jag köpte med även en chockladshake! Mums. Efter maten drog vi vidare till Liseberg och mötte upp Robins kompis, Adam. Efter en stund kom även Tim med sin tjej Malin. Var ju och kollade på Kapten Röd på Kulturkalaset och måste säga att han var betydligt mycket bättre då än idag! Men slänger upp några bilder sen ska jag lägga mig i sängen där älsklingen väntar! God natt alla! Ps. ägde Robin på dansmaskinerna!


Supreme!!


chockladshake!!


Kapten Röd


Tim och Malin!


Åkte Lisebergsbanan.. Var bara vi där xD


Ikea = Hugo

Idag var jag och älsklingen på Ikea och lite andra ställen :)


PUSS!! <3


Köpte Göteborgs kortet idag! Nu kan jag åka i gbg när jag vill! *Tummen upp*


På ikea hittade vi denna fina blomman sóm fick bli våran första bäbis! Den fick namnet Hugo! <3

Dagens!


T-shirt, Gina Tricot ~ Jeans, Cheap Monday


17 sep

Vaknade för en timma sen ungefär :) Fast jag och Robin låg kvar i sängen och pratade, skrattade och pussades :) Myspys! Robin är inne i dushen nu men när han är klar ska jag hoppa in och fräscha till mig lite :) Idag ska jag och Robin till media markt och sedan till ikea. Får se om det blir ngt inhandlat.. hahah! Ska kila in i duschen nu, ha en underbar dag!

Dagens!



Leggins med läder på knäna, Lindex ~ oversize t-shirt, Monki


@ GBG

Är hemma hos Robin nu :) vi har:


Kollat på IDOL!


Och druckit varma koppen :)


Älsklingen!

Sitter nu på tåget till älsklingen igen! Saknat honom massor, som vanligt :) hihi! Idag har varit en stressig dag ska jag meddela, alltid något att göra :) Efter duschen imorse blev det till att packa och sminka sig snabbt sen dra in till tibro och käka kinamat med mormor :D Sedan gick vi in på både nordea och handelsbanken. Gick även till tandläkaren och sa att jag ville ha tandställningen *nervös*! Blev en fika på systeryster med Anna-Maria (jobbcoachen), hon är jättetrevlig! Hon gav mig en massa goda råd på hur man gör på intervjuer och när man ringer runt :) Hon sa även att om jag vill söka jobb i butiker så ska jag ändra min cv lite så att det passar bättre för de jobben :) nu känner jag mig redo att gå ut och söka jobb! faktiskt! Känner mig till och med sugen på att gå runt! Hon är superbra på att tagga mig för att söka jobb!

Ringde äver hittegods men nej nej de hade inte fått in någon digitalkamera.. Men den ligger nog hemma, mina små spöken hemma som tagit den ;) haha. Ja, ni som inte har stött på spöken kanske inte tror att de finns men de tar alltid mina grejer.. hänt lite skumma grejer hemma oxå men jaja.. Förut visste man ju vart de tillslut gav tillbaka dem.. Hittade alltid mina grejer på toan men nu när mamma har gjort om toaletten hamnar de inte där längre.. Okej, nu verkar jag nog som en psyksjuk ^^ haha.

Ikv ska jag och min älskling sitte hemma och kolla på film och bara mysa gärnet :D Ska bli så otroligt mysigt!

Vad ska ni hitta på ikv? :)

16 sep

Vaknade vid 10 idag, lite tidigare än igår iallafall ;) Har vart ute och cyklat en sväng, tänkte att jag kanske hade haft med mig kameran till en kompis och att den åkte ut på vägen.. men hittade ingen :(. Kl 14 ska jag träffa min jobbcoach och sedan ska jag åka till Robin :) Ska bli mysigt, saknat honom som bara den! Men nu ska jag hoppa in i duschen. Packa och ringa hittegods ska jag göra oxå :) hihi! *Hoppas, Hoppas!*


Jag och min älskling <3


Ge mig!

Ge mig tillbaka mig kamera!! Åh får sån damp alltså! Vill verkligen ha den tillbaka.. fan fan fan! Jag vet att jag tjatar om min kamera men jag har haft den i 2 år snart och skulle aldrig vilja byta! Vill bara ha den.. Den var ganska billig när jag köpte den men nu har den gått upp i pris med typ dubbelt så mycket :( och finns knappt att få tag i :( bajs säger jag bara! Om jag skulle hitta den nu ska jag bli så jävla fucking glad, ni fattar inte alltså!! Aja.. ska lägga mig nu.. God natt allesammans! <3

15 sep

Idag vaknade jag 13.10 då min lillebror kom hem från skolan :) Mormor var här och hade lagat mat. Så det var bara gå upp och äta Lunch ;) hahah. Resten av dagen har jag kollat på teve och suttit vid datan, jag har även gått runt och letat efter min kamera men den tycks inte vilja komma fram än.. Ska ringa Sj imorgon iallafall och kolla om de har fått in den.. Men jag är nästan säker på att jag hade med den alltså! Fast man blir ju alltid lite fundersam när man inte hittar den.. Har lyckets tjata hit mig Robin någon gång för varje gång han har varit här så har jag hittat något jag har letat efter :)

Imorgon ska jag alltså ringa hittegods. Jag ska oxå ringa tandläkaren. Har bestämt mig för att jag vill ha tandställning. Mamma ska skicka in det vi hade fått från vägverket så snart kanske man får körkortstillståndet. Får jag det inte när hon har skickat in det ska jag ringa och hetsa dem lite. Har fan väntat hur länge som helst nu! Imorgon ska jag träffa min jobbcoach också :)

Ringde till ett jobb som jag hittade och de sa att jag kunde komma dit på måndag kl 16 för de skulle ha informationsmöte då. Får väl se hur det går :) hihi.

FOTO

Sitter på tåget mot Skövde och tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder som jag tog idag med Robins kamera :) Var ute och gick runt huset och hittade en massa fina blommor att ta kort på :) Lägger upp dem i miniatyrer annars kommer blogginlägget bli så himla långt ;)



14 sep

Idag är det 7 månader sedan jag och min älskling träffades första gången :) WIIE! Den 19 har vi varit tillsammans i 6 månader så då får vi hitta på något roligt :) hihi!


Dagens!
Grå tunika från H&M
Svarta leggins från gina tricot

:'(

Skrev ju igår att jag hade en konstig känsla i magen som om nått dåligt skulle hända.. jag hade rätt. senare den dagen ringde mamma till mig och sa att hon hade ngt tråkigt att berätta.. De har fått avliva våran katt :( Jag skrev ju för ett tag sedan att jag trodde hon var gravid och att det skulle vara så kul om hon fick kattungar som sprang runt överallt! :( Hon hade varit gravid men kattungarna hade dött inuti henne så de var tvugna att ta bort henne :'( Och jag fick inte ens vara med och säga hej då :'( Kommer bli konstigt att komma hem idag, ingen som lägger sig bredvid en i soffan, ingen som jamar, ingen som strycker en mot benet.. Kommer sakna henne så sjukt mycket :'(

Rest in Peace <3

13 sep

Idag vaknade jag med en sån där konstig känsla i magen.. När man känner på sig att ngt dåligt ska hända. Känns ju inte bra alls! Tog ett bad förut, det var underbart. Just nu sitter jag i soffan och äter skorpor och dricker te :) Mums.. Kollar oxå på Grays Anathomy :D

Jag och älsklingen kollade på Irene Huss igår och jag tycket att det är ganska bra, bara att det är så störande att de pratar svenska, det känns inte på riktigt. Och så är skådespelarna ganska dåliga.. Men det är coolt att den är inspelad i göteborg! haha. Sedan kollade vi lite på Kungarna från Tylösand eller vad fan det nu hette. Asså vad är meningen med det programmet? Så jävla kasst! Massa personer som dricker och har samlag (ville skriva ett fulare ord) i teve, vad är meningen med att sända ett sånt här program? kan någon säga det till mig?


FestU

Hittade en hel bilder från gårdagen på CFFC:s hemsida.


Chalmers från utsidan :)


Kön in :)


De hade fixat asfräcka lasrar :D


Glömde jag nämna att de hade en hoppborg? ;)


Folk, kolla lasrarna i bakgrunden :D


När man gick in fick man en 20lapp (fake) att spela för, här står jag och Robin och spelar för fullt :) gick fakriskt riktigt bra :)


Ser ni mig och robin i bakgrunden, de enda två bilderna vi var med på xD

12 sep

Igår var ju då jag och Robin på Chalmers. Det skulle tydligen vara massa folkt och världens party.. men jag tyckte inte att det var något speciellt :) visst, det var stort som fan och det var typ 7 dansgolv och massa barer men det var då inte så mycket folk.. kanske var för att det var så stort? haha. Först så gick jag och Robin runt och kollade lite, sedan dansade vi ett tag, det var roligt. Vi åt en hamburgare under kvällen oxå. Men runt halv 2 på natten så bestämde vi att vi skulle åka hem.. Precis när jag och Robin ska gå ut genom entren så börjar det pipa.. och sen är det någon utanför som säger "Fa-a-an inte brandlarmet" och suckar. Så dom fick utrymma hela skolan haha. Snacka om att vi hade tur som kom ut med jackor och så. När vi går därifrån får alla stå ute i regnet med sina fina festkläder och allt.

Nu dagen efter är jag inte ett dugg bakis och det är skönt. Visst jag var ganska dragen när vi gick dit men det gick över rätt snart.. så när vi gick hem var jag inte det minsta påverkad :).

Har tyvärr inga bilder från igår eftersom vi inte tog med kameran..

11 sep

Vaknade kl 10 och då var det dags att gå upp och gå ner och tvätta :P Sedan blev det frukost. Senare idag ska jag och älsklingen till Ikea eftersom han behöver en ny stekpanna :) Ikv blir det fest på Chalmers :) ska bli fett kul :) hihihi! Ska dit ganska tidigt, får se när vi kommer hem :)




Dagens Frukost blev mackor med congacmedwurst och te :P Mums!


10 sep

Igår var jag inne i stan och träffade Pauline :D vi gick runt och shoppade och kollade runt :). Det var väldigt trevligt :) Idag var jag hemma och gjorde inget på dagen sedan åkte jag in till stan och lämnade tillbaka ett par skor som jag köpte igår och gick sedan över till backaplan för att gå in på skopunkten och möta älsklingen. Det var underbart att få kyssa, pussa och krama på honom! Saknade honom massor under dagen! Köpte även ett par skor. Efter det gick vi in på ÖB och köpte massa gott :) haha.



1. Linne med låg rygg, 180 kr från Monki. Väldigt snyggt med spetsbh till :) min är köpt på Lindex.
2. Skor, 399 kr från Skopunkten.
3. Jacka (tyget är som en tjockiströja, asmysigt!), 329 kr från Monsoon.


Idol!

sitter och kollar på idol med älsklingen :) Myspys. Innan dess lagade vi chili con carne! supergott! Imorgon ska jag möta Pauline i stan kl 12 då hon har slutat skolan :) jag ska försöka hitta en höstjacka och nått lite finare att ha på mig på lördag :D Köpte svarta strumpbyxor idag med mormor :) det ska jag nog ha på lördagen :) Ska bli så kul att träffa min underbarings klasskamrater, hoppas dom är snälla annars måste jag nog slå på dem lite xD haha. Nä då men hoppas på att det blir skoj iaf :) Nu ska jag tillbaka till teven och min älskling. ♥

8 sep

Idag har jag vart på AF och hos tandläkaren. Ska på basinformationsmöte den 23 sep kl13.. fick lite skäll för att jag missade det förra gången haha, han skicka till och med med en påminnelse xD Hos tandläkaren sa dem att om jag ville få räls var dom tvugna att dra ut tre tänder.. inte så himla kul. Vet inte riktigt om det är värt det. Nu är jag hemma och sitter och kollar på sista avsnitten av Avatar. Sen ska jag plocka iordning på mitt rum, packa det sista och sedan äta. Åker kl 15.52 från tibro och kommer fram runt 18 :P hihi saknar min bejbi så sjukt mycket!

När jag kom hem i måndags såg jag att våran katt var vääldigt tjock och helt rund som en boll! Hon han alltså gått och blivit på smällen ;) haha. Tänk när vi får små kattungar! Dom är ju så sjukt söta så det är inte sant!! Längtar lite! Kanske kan tjata lite på älsklingen så att vi kan ha en där ;) haha. Skulle ju vara så sjukt mysigt! haha. Fast Robin går antagligen inte med på det.. :/ Jag får smuggla in den ;)

Canon G11

Jag har ju som sagt tappat bort min kamera och jag har ägna hela dagen åt att leta.. men om jag inte hittar den så vet jag en annan kamera som jag vill ha! Den rankas som en av de bästa kamerorna av OnOff. Den räknas nästan som en systemkamera bara att den är mer kompakt. 10 mp och 5x optisk zoom. Den verkar skitbra! Den har oxå en vinkelbar 2,8" skärm :P nice!


Skövde

Var inne i skövde en sväng med min mor. Tänkte jag skulle hitta mig en fin höst/vinter jacka men nej nej, alla var bara konstiga och passade inte alls.. Men men får väl kolla lite i göteborg när jag kommer dit. De har ju lite fler affärer och lite större utbud, kanske.. Måste kolla vad jag ska ha med mig till min älsklingen. Vi ska nämligen på fest på Chalmers på lördag. Så får ta med mig lite finkläder och välja sen.. Vill veta vad Robin ska ha på sig så att vi kan matcha varandra lite :P haha.

7 sep

Hela dagen har jag letat efter min kamera, jag vet inte vart den är asså! Saknar den sjukt mycket! Den tog så bra bilder, sjukt bra närbilder blev det. Hur bra skärpa som helst! Men men den kommer väl fram, hoppas jag, ska leta igenom bilen när mamma kommer hem.. Jag vet att jag tog med den från tåget men visst tvivlar man lite när man inte hittar det man leta efter?

Skulle till arbetsförmedlingen idag men det var ju då inte öppet utan får gå dit imorgon istället. Ska även till tandläkaren imorgon, lite pirrigt. Jag vill ju ha tandställning men det ska tydligen göra skitont men men, man får väl stå ut :) Robin tycker det är bra att jag skaffar tandställning iaf.. blir nog en räls om jag skulle få ngn. Haha, finns det inte en massa coola färger på dom där ringarna runt stålgrejen? hahah..

Mamma hade köpt första Avatar säsongen på dvd så sitter och kollar på det just nu med min lillebror :) jag älskar barnfilm och tecknat. Måste bara säga att Avatar är en av de bästa tecknade serierna :)


Poseidon

När jag och älsklingen satt på spårvagnen en gång så hörde vi några tjejer sitta och prata om Poseidon statyn i göteborg. De sa att han som gjorde den hade velat ge honom en större snopp men det fick han inte. Poseidon håller i en fisk och de sa att konstnären gjorde så att om man kollar i en viss vinkel ser fisken ut som en jättestor snopp. Hahah, jag och Robin blev ju tvugna att åka och kolla om det verkligen var så och ja, döm själva xD


Liseberg!!

Var ju på Liseberg igår och här kommer en del bilder!


Jenny och Christian på Kållorado (?)

Älsklingen i Radiobilarna, haha! Cute! <3

Robin ;)

Robin och Jenny ska dansa! :)

Jag och älsklingen efter två Kållorado på raken :P

En puss! <3

Och en puss till :) <3

Promenad med Mikael och Matilda

Var ute på en promenad i veckan. Vi mötte upp Mikael och Matilda i slottsskogen och sedan gick vi runt och kollade på barnens zoo. Massa coola djur haha :) synd bara att man inte får gå in till dem men det kanske iochförsig är bra, det är ju göteborg vi pratar om :/ Tog en hel del bilder!


Dom hade gjort rent i sälarnas bassäng :)





Även glasen var rengjorda så nu kunde man till och med se igenom :)

Barnens zoo hade får..

..getter..

..hönsbäbisar..

..grisar..

..kaniner..

..en liten fjunboll som sprang runt ;)..

..och en Matilda! hahah, så söt!

Pannkakor

Robin slutade sin föreläsning lite tidigare så han hann komma hem och jag tog då ett senare tåg och började laga pannkakor som vi skulle göra. Dom blev väl goda, lite sega bara xD


ser det gött ut eller?? haha!


6 sep

Ja då var det den 6 september..uppdateringen har inte vart den bästa nu i början av september men får hoppas på lite bättring :D Igår var jag och älsklingen på Liseberg med hans kompisar Jenny och Christian. Sjukt skoj! Den bästa attraktionen är Uppsvinget! Den är så sjukt rolig!! När jag och Robin kom hem kollade vi på Irene Huss - filmen som var igår :) jag tyckte den var ganska bra :P

Idag åkte Robin till skolan jättetidigt men jag gick upp och följde med honom till bussen eftersom vi kommer inte kunna träffas mer idag :( Jag åker hem vid 4 och älsklingen har kurs i skolan så han kommer inte hem förän 11 ikv typ.. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och på onsdag ska jag till tandläkaren, kanske ska få tandstälning. Får se om jag inte är för gammal :) haha. Jag har ett otroligt stort överbett så skulle gärna vilja få bort det :). Ska lägga in lite bilder från veckan sen, har ju inte hunnit göra det denna veckan.

Det var skitläskigt imorse när jag gick upp så skulle jag sätta på datan men internet fungerade inte, sen testar jag på min bärbara, funkade inte heller. Sen tänkte jag "Jaha jag får väl kolla på teve istället", men tror ni det fungerade? Nä, det var bara myrornas krig som visades.. Sen testade jag fall telefonen fungerade men det gjorde den inte heller. Så nu sitter jag och kollar på Sunes Sommar och har i min dongel :) haha.

2 sep

Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar men men nu kommer en uppdatering.

30 aug: mötte upp Pauline i nordstan, var så sjukt kul att träffa henne igen! Vi gick runt och tjötade, hon köpte puder och almenacka. Sedan gick vi och åt på Lydia's (Tacobuffe), Mums! Vi åkte hem till Robin så hon fick se hur han lever och sedan gick vi igenom slottskogen och kollade på pingvinerna och sälarna :) Sedan gick vi till 4 gott  och köpte godis :) Åkte hem en sväng till henne och kollade hur hon bodde.

31 aug: Älsklingen kom hem och sa att vi skulle gå ut och gå till Apoteket så det gjorde vi.. men på vägen tillbaka överraskade han mig med att bjuda min på Greken. Det var jättegott och jag blev jätteglad! Sedan gick vi hem och kollade på Fångarna på fortet. Efter det såg vi på Bedtime Stories.

1 sep: Det var igår. Då vaknade jag sjukt sent, kl halv 2. Missade ju för fasiken halva dagen. Robin skrev att jag skulle möta honom vid markland kl 4 för då börjar mitt fritidskort att gälla. Men han hann hem innan jag ens hade gått så vi gick tillsammans istället. Dagen innan så hade dom haft kuponger från Max med i Metro, ni vet den där gratis tidningen som man kan läsa. Då fick man en orginalburgare för 19 kr. Så Robin hade samlat på sig 4 st, 2 till oss var :D gulligt va? Vi åkte till Max och åt två orginalhamburgare var :) haha.. På kvällen skulle vi se på The prestige men Robin blev trött så vi såg bara halva :D

2 sep: Idag! Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, hade ansiktsmask förut. Jag har bäddat och diskat.. Ska väl försöka dammsuga lite innan Robin kommer hem. Saknar honom! Han kommer hem om en halvtimme så det är bäst jag sätter fart. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag. Eller jo vi ska ju se klart filmen som vi inte såg klart igår :)

Bilder från i måndags!

Lydia's!


En Pauline som inte ville va med på bild :)

RSS 2.0