31 jan

Hejsan! Känner att det har blivit väldigt lite uppdatering idag :/ jaja, så kan det bli.. Sjukt segt på jobbet idag! har varit så himla trött! Åkte in till stan en sväng efter jobbet och köpte lite nagellack, ögonbrynsrakhyvlar och en present till min älskling :D Köpte sånt där coolt nagellack som spricker på naglarna. Blev ganska coolt men ska nog testa med en starkare färg under nästa gång :)

Vad har ni haft för er idag?

kram!


Guitar Hero, Warriors of Rock!



Älsklingen beställde hem detta idag :D Så jävla kass att det inte finns att köpa bara gitarrer. Nu måste vi köpa ett till spel med gitarr bara för att få två. Suger lite! Men är sjukt sugen på att lira lite!


Shopping!

Var ju som sagt i stan idag och shoppade lite. Hittade dock inga höga shorts :/ Men hittade lite annat fint :D
När jag kom hem åkte jag och Robin till Linné och åt grekiskt på Lilla Tavärnan. Älsklingen bjöd mig :) han är så gullig! Det var riktigt gott. Så vill man äta grekiskt så rekommenderar jag den restaurangen :)


Topp från Gina Tricot, 149.-
Hade på mig den nu ikv när jag och älsklingen var ute och åt grekiskt :D


Ring från Gina Tricot 49.-


Byxor även de från Gina Tricot REA 49.-
(Robin tycker att sånna här byxor är skitfula!)


30 jan

Nu har jag duschat, ätit frulle och kollar just nu på House säsong 5 :) Ska snart klä på mig och sminka mig. Sedan drar jag in till stan! :D får se om jag hittar något fint :D jag är sugen på ett par höga shorts. Men finns väl antagligen inga att köpa nu :) hehe. JAJA får se vad jag kommer hem med :)

Kram!


Shopping.



Var inne i stan igår och köpte mig den söta toppen över :) har funderat på den ett tag så nu äntligen! Ska även in till stan imorgon en sväng och kolla :D

Kram!


Bombi!

Lite bilder på sötnosen :)









Så här ligger Bombi just nu :)


29 jan

Idag är jag och pojkvännen hundvakt åt hans pappas hund :) En dvärg schnauzer. Det är dock lite jobbigt att gå ut och gå med honom för han ska dra och lukta på allting. Robin: "skriv bara att han har damp!" hahaha! Nä men han har nog lite damp, hunden alltså :) Kommer upp lite bilder snart!


28 jan

TRÖÖÖÖTT! Så sjukt jävla trött är jag, skulle kunna sova 10 h till! Även om jag gick och la mig tidigt igår! Fast iochförsig så låg jag och tänkte på allt möjligt ett bra tag.. :/ Men men, jag har duschat och suttit vid datan :) Frulle har jag ätit oxå! Idag kommer inte min kollega in förän 12 drygt, suger! Tiden går så sjukt långsamt när man sitter där själv. Hatart! Jaja, nu måste jjag klä på mig och sminka mig. Ska ju åka om en halvtimme typ :) Hoppas ni får en bra dag!

Kram!


Mat!

Sitter just nu och käkar, idag blev det pasta med laxbollar i tomatsås :)Kom hem från jobbet för en stund sen. Det har varit segt idag och så har det varit ganska lite kunder också :/ Ikv vet jag inte vad jag ska hitta på.. Blir väl teven som vanligt eller nått :)
kram!


27 jan

Godmorgon solstrålar!
Just nu har jag lite bråttom men slänger in ett litet inlägg iallafall :) börjar prick och klockan är halv, måste typ gå nu! ^^ Men men jag skulle bara önska alla en bra dag! Hörs senare idag!

kram!


Hemma.

Nu är jag hemma. Mötte Robin på frölunda torg där vi handlade lite mat :) Nu är det snart dags för käk som Robin så snällt står och lagar i köket. Idag blir det fläskkotlett och pommes! Det har varit en bra dag, självklart blir det lite tråkigt i butiken ibland men det blir det väl på de flesta jobb då och då? :) hehe!
Längtar verkligen till helgen nu, ska bli så himla skönt att vara ledig! Jennie kanske kommer ner en sväng också. Ska bli mycket trevligt! :)

Kram!


26 jan

Godmorgon!
Nu har jag duschat ätit frulle och ska sminka mig :) Det är jobbigt att gå upp så tidigt när Robin ska sova längre, han vaknar av minsta lilla och vill inte väcka honom :/ Men nu ska jag föna håret och fixa det sista sminket :) Hoppas ni får en underbar dag!

kram!


Godnatt!

Nu ska jag borsta tänderna, tvätta ansiktet och allt det där :) Sedan blir det hopp i säng. Ska upp tidigt imorgon. Men nu får sova så gott allihopp!
NattiNatti<3


Sverige - Danmark

Nu är det dags för handboll. Idag spelar Sverige mot Danmark, kan blir svårt. Våra toppspelare Kim Andersson och Oscar Cahlén är skadade! Men ska bli kul att se i vilket fall. Vi kommer ju vidare till semifinal vad som än händer! :)


MAT!

Har inte ätit på hela dagen, jag vet *slår mig på fingrarna*! Men imorgon ska jag äta på jobbet! Är sjukt hungrig nu och på menyn idag står det rödspättefiléer, potatis och romsås! Sjukt gott! Ibland får man lyxa till det ;)  


Min Dag!

Dagen började med praktik. Ganska segt i början men sen kom det lite leveranser som man fick plocka upp. Kassan var jättelätt att förstå, även posthanteringen var väldigt lätt! Hade en jättetrevlig jobbarkompis, så vi satt och pratade igenom tiden typ :) skippade lunchen idag så fick sluta vid 4. Men imorgon blir det lunch och jag slutar vid 5! Känns väldigt bra, nu vill man ju gå dit på morgonen :) Hur har eran dag varit?

Kram!


25 jan

Nä det var sjukt längesedan jag gick upp så här tidigt! Gick upp klockan 6 idag och jag känner mig som en zombie! Tänk när man gick i skolan och gick upp så här tidigt varje dag! :) Kl 8 börjar jag då min första praktikdag, lite nervös är jag allt. Han i butiken kan ju knappt någon svenska så svårt att förstå varandra, hehe! Men vi får väl hoppas att det blir bra. Börjar förövrigt få en finne presis i näsvecket och när jag rör på näsan stramar det i hela fejjan! gör så sjukt ont!!

Men nu ska jag äta upp min frukost och sedan sminka mig! Slutar vid 5 så hör av mig då! kram :)


Shopping

Här kommer bilder på kläderna jag köpte idag :)









Min dag!

Idag har jag varit på praktikplatsen och min tider är 8 - 17, helt okej. En timmes lunch är inräknad där oxå :D Jag gick runt på stan en sväng, hittade massa kul inne på bikbok. De hade 2 för 99.- så då passade jag på ;) Det brukar vara så sjukt mycket folk på bikbok så alla bara går och river i allting men idag var det helt lungt. Vääldigt skönt. Köpte mig en vit body, ett linne med lite blommor på som passar bra till sommaren, en grå t-shirt med rosa tryck och en brun tröja! Allt för 198.-
Kommer bilder lite senare :D

Jag var även inne på h&m och kollade lite. Såg att de hade de flesta sakerna som jag tänkte beställa så sprang in och provade lite och nu vet jag iallafall lite bättre vad jag vill ha och inte :D

Kram!


Sommar!

Blev väldigt sugen på sommaren så kollade igenom lite bilder från förra sommaren :) Här kommer några bilder från när vi var och campade i Hafsten! Mycket trevligt!














Skyll inte på praktikanten!

Hej! AF ringde nyss och berättade att min praktikplats blivit godkänd och att jag kan börja redan imorgon :) Så ska åka ner och prata med min arbetsgivare snart så jag vet vilka tider jag får :D Det var bara det jag tänkte skriva! :) hihi!


24 jan

Godmorgon allihop!
Robin åkte nyss till skolan så nu sitter jag själv i soffan och kollar på Rachel Ray. Idag blir det lite jobbsökning och sedan vid 3 ska jag möta Robin vid Backaplan. Vi ska gå crazy på ÖB ;) nä men man kan hitta bra saker på ÖB för bra priser, och det gillas när den ena pluggar och den andra söker jobb! Funderar på att åka in till nordstan lite innan och kolla runt lite :)

Fick förresten hem H&M katalogen härom dagen, hittade massa fint! Men en del saker ska jag nog kolla om de har i butiken så man kan prova :) Är det någon mer än jag som blir sugna på sommaren? jag vill köpa sommar kläder nu, gå med bara ben, gå barfota och sola!

Kram!


23 jan

Nu på morgonen har sängkläderna tvättats, riktigt skönt! De behövdes :) Jag var även ute en sväng och tog lite kort, det är så vackert nu när det är lite frostigt :D


22 jan

Dagen har bestått av tvättning och lite annat nödvändigt. Hämtade ut de nya Elvis-böckerna igår så lite Elvis har jag allt läst oxå :) Självklart har Robin och jag spelat lite Little big planet 2. Vi har spelat igenom hela storyn men nu ska man bara hitta alla grejer som ligger gömda på banorna, det är lite roligt att spelet inte bara tar slut när man spelat igenom det :)

Nu sitter vi och kollar på handbollen :) Sverige - Serbien. Får väl hoppas på att de vinner, just nu står det lika :)

Jennie kanske kommer ner nästa vecka, skulle vara himla kul med lite sällskap när Robin är i skolan :) Alla andra som råkar ha vägarna förbi får självklart höra av sig :D

Kram!


Jag är med och tävlar, KanDee!



KanDee har en tävling just nu då man kan vinna linnet här ovanför :) Det finns också att köpa på hennes webbshop, KanDeeShop!


Jónsi

Här kommer en underbar låt från Jónsi! Den är med i Draktränaren, alla som inte har sett den filmer borde göra det nu! :)



Handboll 20/1

Nu kollar jag och älsk på handbollen :D Hoppas Sverige vinner nu. Står 1-1 och det är ju bra haha.. bara det inte blir som i tisdags! Till handbollen blir det lösgodis och glass :)

Kram på er!


Fighting for peace is like fucking for virginity.

Tänkte bara lägga ut en bild på Linnet jag vann :) Fick det igår! Finns att köpa på KanDeeShop!


19 jan

God Morgon!

Robin har precis duschat och strax ska jag sätta igång och steka lite pannkakor :D Robin börjar inte förän ett idag, skönt med lite sovmorgon :) Han slutar vid fem och så ska jag möta honom i stan. Ska hämta ut vårat spel idag, Little big planet 2 :) Ska bli himla skoj!

Ha det göttans! Hörs!


sovdags

Nja handbollen idag var ju inte den bästa, Sverige förlorade mot Argentina vilket betyder att Sverige mååste vinna mot Polen nu för att få några poäng med sig till nästa omgång.. Riktigt spännande match, jag och Robin satt och skrek här i soffan haha :)

Till något roligare. Imorgon ska jag och Robin hämta ut Little big planet 2 ;) Ska bli himla skoj! :) WIE!

Men nu blir det sängen, nattinatti♥


Handboll 17/1

Igår var ju jag och älsklingen på handbollen i scandinavium :) Riktigt grymt. Här kommer lite bilder :)












18 jan

snart ska jag dra in till stan och äta med min älskling :D jobbigt nu när han har börjat plugga igen, sitter hemma själv hela tiden.. om det skulle vara någon som vill komma ner och träffas någon dag så är det helt okej :)

Igår var vi på handboll! Det var riktigt kul. Grym stämning och Sverige vann ju oxå! Nu är det bara två matcher kvar som Sverige ska spela med grupp D, ikv så kommer jag och Robin sitta bänkade vid teven kl 20.15. Någon mer än vi som ska kolla på handbollen? Ska även lägga ut lite bilder när jag kommer hem senare :)


HappyHappyHappy


Var med i en tävling för några dagar sedan som Novembersara haft. Trodde såklart inte att jag skulle vinna men om man inte är med så har man inte någon chans alls, och jag vann! Jag blev så sjukt glad när jag gick in på hennes blogg och såg att min blogg kom upp när man tryckte på länken :) Det man tävlade om var snygga linnet på bilden från KanDee, och på linnet står det Fighting for peace is like fucking for virginity! Väldigt bra sagt!

Tack Sara!


One Piece

Fick reda på att de öppnat en one piece butik på arkaden så då var man ju tvungen att sticka dit och prova en ;) och jag kan bara säga, NU MÅSTE JAG HA EN! De var så sjukt sköna och helt underbara! Robin ville oxå köpa en :) Det var gött att man kunde gå in, prova storlekar och känna på materialet. Jag tycker för det mesta att det är lurigt att köpa grejer över nätet. Jag hittade en skitsnygg knallblå som det står onepiece på :) Tog lite bilder!
Vad tycker ni?


Cornelis

Idag var jag och älsklingen på bio! Vi kollade på Cornelis. Den var ganska långtråkig tyckte jag.. jag har bara hört några enstaka låtar av Cornelis Vreeswijk och vet inte mycket om honom. Filmen fick ju inte honom att framstå som en så bra person heller.. Jaja, vill man se den så ska man absolut göra det!


Handbolls VM

Titta vad jag och älsklingen hämtade ut förut! Biljetter till handbolls VM. Ska bli himla kul att kolla på det! Så på måndag blir det scandinavium och handboll ;)


god morgon.

Eller god morgon är det väl inte nu.. men för 3 h sedan! strax ska jag sminka mig och ta på mig lite kläder sedan sticka iväg till min älskling :D Saknar honom så hiimla mycke! hoppas alla får en bra dag! PUSS

hemma.

Nu är jag hemma igen efter att varit på sjukhuset, gör lika ont varje gång jag åker ifrån min älskling! Tiden går alldeles för fort när jag är där! Nu ikv ska jag kanske laga lite mat, om jag orkar. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på.. Kommer det ngt bra på teve ikv? aja, ha det gött!

tandställning

läste igenom lite kommentarer och såg att jag fått en fråga om rälsen. Den 12 får jag endast räls på de bakre tänderna i överkäken, sedan ska lite tänder dras. Efter det kommer jag antagligen att få i både under och övre käken. Jag har ett överbett på 7mm och min underkäkes tänder ligger snett, alltså från mittlinjen.. inget jag egentligen bryr mig om men ska dom ändå fixa överkäken så tyckte de att de kunde fixa resten oxå. Detta kommer drygt ta två år, inget som jag riktigt ser fram emot men 2 år av mitt långa liv kan jag väl ta åt att fixa mina tänder så att de är fina och raka :)

Ha de gött! NU, ska jag sova :)

sova?

Måste bara tacka för de fina kommentarerna om håret :) det värmer! blev lite skeptisk till min vääldigt blonda färg men jag tror jag gillart! förblir nog blond ett tag framöver, jobbigt med fuc*ing utväxten bara men men, vill man vara fin så ;) Robin tyckte att det var snyggt oxå så då äre ju lungt :)

Jag kan förövrigt inte sova, Robin ligger på sjukhuset och jag absolut hatar att ha lägenheten för mig själv. Det känns så ensamt och fel! Hoppashoppashoppas att han får komma hem snart! Ska åka till sjukhuset imorgon igen.

Har kollar på lite film de senaste dagarna. How to train your dragon och Astro boy! Båda filmerna var bra, gillade drakfilmen bäst, väldigt bra gjort måste jag säga. Bra story och allt :) Astro boy var oxå bra men lite seg ibland.. båda animerade såklart :) tänker inte kolla på läskiga eller andra filmer utan min älskling :D + animerade filmer is the best!! love it!

Jag har även börjat läsa Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann. Sjukt rolig bok, och lättläst! Fast Robin har med den till sjukan så får vänta med att läsa den tills han kommer hem :) Trodde inte jag skulle kunna läsa några fler böcker efter Twilightböckerna men där ser man :) Började dock läsa Snabba Cash men jag kan inte fortsätta, tycker den är skriven på ett så konstigt sätt.. De missar en massa mellanord och det stör mig lite.. Nä den kommer jag nog aldrig komma igenom.. Jaja, jag ska väl försöka sova antar jag :)

NattiNatti!

fyrverkerier!

Fick lite kort på raketerna de sköt upp på nyår :)


Inte så pjåkit för att vara min lilla digitalare :)



titta det blev ett hjärta :)

nu var det dags :)

Hejsan! Det var ett jä*la bra tag sedan nu alltså :) Lovade Jennie att jag skulle lägga ut en bild på mitt blonda hår :) färgade det igen igår och Robin har inte sett det är xD undrar vad han säger nu haha! Här har ni det iaf!


RSS 2.0