28 feb

Tjolahopp! Ja, vad ska jag hitta på idag? Jag ska ringa runt lite.. behöver prata med tandläkaren bland annat.. Har sjukt ont i hel käften. De sa att det skulle läka snabbt men det har ju inte läkt än! Är trött på att det gör ont och jag vet inte hur jävla många tabletter jag tagit. Jag vill inte ta för många smärtstillande heller.. Jag behöver städa oxå. Men först måste jag fan äta något, har ont i huvudet :/ Hoppas att det hjälper att äta, annars får jag ju ta alvedon iaf. SUG!

Tänkte jag skulle visa vad jag köpte i lördags oxå :) kul va?? :D
KRAM!


27 feb

Igår hade jag suuperkul! Det var underbart att bara gå runt i stan och prata :) Köpte en sommartröja och en plånbok. Jag har alla mina pengar och kort rakt ner i fickan, så en plånbok behövdes verkligen, den är såå sjukt snygg oxå! Annars igår så var vi på Ronja och Andreas inflyttningsfest :) Det var roligt men vi stannade inte så länge. Efter nån timme så gick jag och Robin och åt pizza! Det var gott!

Idag har vi varit och handlat lite sedan har vi lagat mat :) Idag blev det en lite annan variant på tacopaj, det blev nämligen chili con carne paj! Det blev riiktigt gott!! Jag har även köpt axas great great som jag ska testa och se om det är gott :)

Nu ska jag titta på Shear Genius! Robin är och hälsar på sin mamma, han lovade att köpa glass till mig! Ska bli så himla gött. Jag kan ju inte äta sötsaker som choklad och så typ så glass blir perfa :D

KRAM!


Heroes

Nya säsongen av Heroes började på tv11 idag :) Har saknat det.. Längesedan jag kolla på det. Det är ju grymt! Vem vill inte vara ngn av dem. Ha superkrafter och sånt! Skulle ju vara fett coolt! Jaja, Robin är ute och går med Mikael. Jag sitter här hemma och väntar på att han ska komma hem med glass :) känns så sjukt knäppt när man inte kan äta ett piss typ! Var på ica förut och där hade de nybakade bullar som luktade så himla gott, men när jag tog första tuggan gjorde det såååå jäääva ont! :( Det sög!
Så jag får trösta mig med lite glass! Längtar redigt möe tills imorgon, ska bli fett skoj! :D De skulle åka med tåget redan klockan 07.30 haha. De är ju knäppa! Juste måste kolla när nordstan öppnar! haha Bra att jag kom på det :)
Men men nu börjar det igen, sov så gott allihop ifall att jag inte hinner skriva mer!
KRAM

25 feb

Idag har jag varit på jobbmässa. Det var så himla sjukt mycket folk där så det gick knappt att komma fram haha :) Jag fick utlämnat en hel del cv:en iallafall! Känns skönt. Efteråt åkte jag och Erica in till stan, hon kollade på inflyttningspresent till Ronja :D Hon har inflyttningsfest imorgon så jag och Robin ska nog dit en liten sväng. Om vi får plats.. haha! De har en ganska liten lägenhet och det kommer vara massa folk där :)

Imorgon kommer mamsen och Jenny ner till götet. Ska bli jäätteskoj tycker jag! De skulle vara framme jättetidigt, men jag möter upp dem kl 10 :) Det kommer bli massa shopping, de vill såklart gå på bokrea men det kan bli kul där oxå :) Nu ska jag kolla om TopModel avsnittet kommit ut på youtube än, hoppashoppas!
KRAM!

Natti!

Nu ska jag och älsklingen strax gå och lägga oss :) Idag har vi varit på en föreläsning om bland annat ekonomi. Det var Säkra som hade bjudit in oss och det var väldigt intressant. De pratade bland annat om hur man ska spara pengarna, tex i fonder, aktier och lite tips och råd :) De har tydligen gratis rådgivning, mycket bra tycker jag. Inte för att jag behöver det just nu men bra att veta för framtiden :) robin ska nog dit och prata lite och kolla över ekonomin. Men det bästa med föreläsningen var såklart MATEN! Vi fick 3 rätters middag.
Till Förätt: Honungsmelon, parmaskinka och ruccula.
Varmrätt: Buffe med potatissallad, rostbiff, rökt lax, sallad och smörgåsar.
Efterrätt: Kladdkaka med vispad grädde :)
SUPERGOTT!
Det gick jättebra att äta utan tanden :) All mat var ganska mjuk! Tur det, var lite rädd för att det typ skulle vara nått segt kött som man skulle få tugga i evigheter, haha! Bara jag håller mig till den vänstra sidan går det superbra :)

Nu ska jag lägga mig :)
GONATT!


24 feb

Sitter här hemma och väntar på att Robin ska höra av sig så jag kan möta honom och handla lite. Idag har jag diskat lite. Jag har duschat, måste ju vara lite fräsch :) Ikv ska jag och Robin på nått typ seminarium eller vad man nu ska kalla det.. Jaja, nu ska jag kila, KRAM!


Tanden

Nu ska jag lägga ut lite bilder på tanden tänkte jag :) Det är inte så farligt hihi :)

Ni får ursäkta min jättevackra hud, hehe!




På vänster sida längst så kanske ni ser att det fattas en liten bit :) 


på väg hem!

Nu sitter jag återigen på tåget :) Ska hem till min älskling! Ska bli massa mys! Tanden känns mycket bättre nu efter alvedon och allt sånt. Men känns så himla knäppt med en stor glugg där hahah. Och tungan vill ju liksom glida in där hela tiden.. jaja, det löser sig :) den 4 blir det nästa tand och sen den 7 ska den sista ut :) Den 10 sätts tandställningen in! Som om det inte var nog med det så ska jag till barnmorskan den 15 och sätta in ny p-stav. Haha. Jag får fara fram och tillbaka mycket nu :)

Nä nu ska jag nog sätta på ett avsnitt Stylisterna! Jag har fastnat lite för det nu. Tycker det är himla skönt att kolla på datan, jag vet inte varför men det är bara gött liksom!

KRAM!

ps. vill ni att jag lägger ut en bild på hur det ser ut nu eller ska jag skippa det? :)


Top Model

Jag har redan skrivit att ANTM cycle 16 har premiär i USA idag! Men jag tänkte jag skulle visa ett litet roligt klipp på Tyra Banks som hon har gjort inför premiären :) Enjoy!


23 feb

Seriöst, idag har jag gjort det värsta i hela mitt liv. Hoppas jag iallafall! Skulle dratt ut två tänder idag, det skulle bli en på höger överkäke och en på höger underkäke så att jag skulle kunna äta på vänster sida :) De började med den där nere och först gick det bra men sen började det isa i hela tanden men jag sa att de skulle fortsätta, sen blev det lite värre och då fick jag mer bedövning. Dumt gjort!! Det blev bara ännu värre! Det gjorde så sjukt jävla fitt ont! Värsta smärtan jag utstått! Då ville de ge mig en stor fucking spruta i bak men det gjorde så ont när hon stack så jag sa nej. Jag skrek bara att de skulle dra ut den där jävla tanden. Då kom det in en annan tandläkare som vågade ta i lite mer även om jag sa att det gjorde ont. Jag bara försökta tänka på andningen och så kramade jag mormors hand! Sedan så gick tydligen tanden av, det var nämligen så att tanden hade två rötter och så gick det av en liten bit.. Men den satt för nära nerverna så de vågade inte göra ngt åt det.. så nu har jag en liten pluttetandbit någonstans därinne.. Nu har jag tagit två alvedon och en ibumetin så nu känns det lite bättre.. har bara så sjukt ont i käkbenen eftersom de drog i dem som fasiken. Jaja, två gånger till ska jag göra det här! Nä fyfan! Jag börjar nästan ångra mig en aning haha, lite sent nu dock..

Happ, nu ska jag deppa lite och kolla på topmodel. Visste ni att säsong 16 börjar sändas i USA ikv :) hihi! Som jag har längtat! Kollade ju på hela säsong 15 innan den kom hit till sverige så inte jättekul att se den nu haha! Hoppas alla har det bättre än mig :) KRAM! 


på tåget.

Nu sitter jag på tåget :) Ska bli skönt att komma hem en liten sväng, synd bara att jag ska dra ut mina tänder men men, vill man vara fin... Ikv ska jag iaf sitta och gå igenom alla mina gammla kläder, vad jag ska spara och slänga :) Mamma har typ lagt allt i mitt rum i svarta påsar hahah! Men men ska bli skönt att gå igenom allt så man inte har en massa skit liggandes hemma bara.. hoppas jag inte hittar för mycket att ta med hem bara, då kommer Robin bli galen haha :D

Sitter och kollar på favvo filmen! How to train your dragon! Tycker verkligen att den är sjukt skön, plus att musiken i den är underbar! Jag brukar inte tycka att instrumental musik är det bästa men musiken i filmen är ljuvlig :) Så himla skön att bara lyssna på. Kommer ju inte kunna sitta vid datan nu när jag är hos mamma, kommer iaf blogga imorgon på morgonen innan tänderna ryker.. Ska hem till mormor innan och äta suupergod frukost! Min mat de närmaste dagarna kommer antagligen bestå av soppa, soppa och soppa.. Lockande. NOT! Jaja, nu ska jag sluta klaga, det är ju jag själv som sagt att jag vill ha tandställning.

Nu ska jag fortsätta med filmen, Puss på er!


tandläkare!

Asså gud vad arg jag blev imorse.. fast mest blev jag nog nervös.. aja!

Vissa av er kanske vet att jag ska få räls, den ska sättas in den 10 mars. Innan det är jag tvungen att dra ut 2 tänder från överkäken. Jag har väntat och väntat på att få en tid men det har inte varit någon som hört av sig. Imorse så ringde jag in till tandläkaren i tibro och frågade varför jag inte fått ngn tid än. Då har tydligen tandläkaren i skövde missat att skicka in en remiss. Så hon jag pratade med sa att det var ont om tider, men att de hade en imorgon! Jag höll på att dö. Jag haatar nålar och att dra ut tänder. Så jag hade liksom tänkt att jag skulle få veta vilken tid det var en vecka innan så att jag verkligen kunde förbereda mig.. men nää så blev det ju inte riktigt!! Just nu är jag bara liiite, pissed of! Så halv 5 idag ska jag dra hem till Tibro och imorgon kl 8.50 så ska tänderna dras ut! FAAN!

Jag som tänkte att det skulle bli en lugnt vecka. Vem vet hur ont jag kommer ha efter att bedövningen släppt? Nä usch! På fredag ska jag på jobbmässa med Erica, får väl se om jag kan hänga med på den.. Men det vore ju superbra om jag kunde dra dit. Snyggt med två feta gluggar i käften då! På Lördag kommer mamma och hennes kompis ner till gbg för lite shopping, ska bli kul! Det är tydligen bokmässa då oxå, så ni kan ju tänka er vart jag kommer att hålla hus hela dagen hahah, mamma och böcker alltså! Haha ^^

Snart hoppas jag på att min lööv kommer hem, behöver vekligen en kram just nu!
Juste, vill ni att jag lägger ut en bild på gluggarna sen eller? hahaha!
KRAM!


20 feb

Hej på er! Jag är sjukt bakis idag, jag brukar verkligen inte dricka så jag mår ju inte så här så ofta.. Robin är i skolan och pluggar lite men han kommer hem till solsidan iaf :) Det är ju premiär för big brother idag oxå! Någon som ska kolla på det?

Jag hade en sjukt rolig kväll igår! Vi hade tjejkväll hemma hos Ronja. Vi spelade xbox kinect och drack goda drinkar :D Jag gick väl hem runt halv 2 kanske, jag gick genom slottskogen. Det var så himla läskigt!! Trodde fan det skulle hoppa ut ngn från mörkret när som helst. Men jag klarade mig.. Robin hade oxå varit ute så vi kom hem typ samtidigt :D hihi.

Just det! Jag provade Kenzas mockajacka igår och den var ganska snygg! Trodde inte det, dessutom var den väldigt skön. Men 2199.- är liite mycket pengar för en vår/sommarjacka.. Jag själv skulle nog aldrig köpa en jacka för så mycket pengar.. Kanske för att jag överhuvudtagen inte har så mycket pengar.. Jag tycker att Kenza borde designa nått med h&m, hur grymt vore det inte om hon designade en enklare skinjacka för runt 400 spänn! Eller en liten klänning eller nått annat roligt.. Kanske lite virkat, en virkad bekini? Oj nu fick jag en maaassa ideer i huvudet.. Jaja, men håll med om att det vore roligt?

kram!


Trassel

Idag har jag varit inne i stan en sväng! Hittade en hel det snygga kläder på h&m men jag lovade mig själv att inte shoppa så då gjorde jag inte det :) Ska däremot skicka hem lite snygga kläder därifrån! Ska beställa en så sjuukt snygg långklänning! Älskar den och den kommer bli supersnygg i sommar! Hittade även en suupersnygg tröja att ha i sommar men den fanns inte i katalogen så ska kolla på nätet annars får jag helt enkelt gå dig och köpa den! :) haha.

Just nu sitter jag och kollar på Trassel, eller Tangled som den heter på engelska :) Supermysig film! Tycker absolut att ni ska se den.


dagens outfit!

T-shirt, Monki
Svarta jeans, Cubus


18 feb

Idag ska jag nog träffa Erica i stan, fast vet inte än eftersom hon är lite sjuk.. Men hon skriver nog det snart :) Annars idag ska jag väl inte gör så mycket. Kanske prova kläder och se vad jag ska ha på mig imorgon :) Det blir ingen utgång för mig men lite fin kan jag ju vara ändå, haha! Jag hoppas på att jag får ett mail från donken idag oxå.. börjar bli liite otålig haha.

Det kommer nog ut en dagen outfit idag oxå, kul va? :D
KRAM!


Godnatt!

Nu sitter jag i soffan och kollar på Criminal Minds! Tror det är den bästa kriminalserie jag någonsin sett :) För er som inte vet det tycker jag om kriminalserier och har nog sett på allihop någon gång iallafall. Robin ligger och sover. Jag ska upp med honom imorgon, alltså klockan 8.45. Kommer ju bli roligt :) haha. Får väl se om jag kommer upp ur sängen. Imorgon ska jag även träffa Erica i stan. Hon ville kolla lite kläder och sånt där.

På lördag blir det tjejkväll hemma hos Ronja :) Ska bli mysigt!

NattiNatti!♥


Mat!


Idag blir det fisk- och skaldjurssoppa med crème fraiche :)


Hårinpackning!

Skrev ju lite om min hårinpackning igår. Den kommer ifrån KMS california och heter silksheen silk treatment. Den går bland annat att hitta här! På den hemsidan ligger priset på 198kr. Jag rekommenderar den starkt för mitt hår blir alltid så slitet i topparna, även om jag inte plattar eller gör ngt annat för att skada håret. Visst jag fönar men jag ser alltid till så att det är någorlunda torrt så jag slipper stå med fönen jättelänge! Min frisör sa även att jag kunde ha i den i ca 20 min istället för 5 min som det står på burken :)




alla <3 dag!

Tänkte lägga ut ett par bilder ifrån alla hjärtansdag :) Bättre sent än aldrig, eller hur! ;)  

Älsklingen kom hem med semlor med hjärtlock och nån sorts chokladkaka, det var jäättegott!
Han är så himla gullig! <3



Älsklingens mamma hade köpt denna söta ljuslyckta till oss :)


17 feb

godmorgon :)

Drömde inatt att Erica och Otto skulle gifta sig så jag kunde ha min underbara långklänning från h&m på mig haha :) Vaknade vid 10, sen har jag legat och kollat på teve :) Jag har så sjukt mycket disk att ta tag i efter igår men det får vänta till lite senare :) Annars har jag inget mer inplanerat.. Jaja, får väl se vad som händer under dagen :)

KRAM!


16 feb

Sitter just nu och kollar på Iron Man, gillar den filmen alltså! Robin ligger dock och sover så jag får kolla på film själv.. haha.

Idag lagade vi tacopaj och det blev supergott! får skriva ut receptet imorgon, orkar inte det nu haha :) men vill ni ha något gott att äta så rekomenderar jag den starkt :) Fast min mammas är snäppet godare men denna dög bra oxä ;)

Måste oxå bara berätta att jag gjorde inpackning igår, vilket jag inte brukar göra så jätteofta *smäll på fingrarna*! Jag köpte den när jag var hos frissan sist och nu när man inte klippt sig på ett tag var den helt underbar för håret! Mitt hår blev suuupermjukt. Jag tvättade det igår men det ser fortfarande helt nytvättat ut och håret känns som silke! Underbart. Men men mer info om det imorgon, lägger ut lite bilder och så :) hihi.

Men nu ska jag kolla klart på filmen sedan gå och lägga mig!
NattiNatti!


balklänning!

Det är ju många nu som börjat leta efter balklänning och då tänkte jag vara snäll och hyra ut min, om det skulle vara någon som är intresserad av det :) Jag hade den förra året på min bal och den är superfin. Ryggen är snörad vilket gör att den passar alla storlekar :) Jag bara älskar glipan mellan brösten! Det gör att klänningen blir lite annorlunda, Stenarna som sitter över glipan gör så att det inte känns naket :)



Jag har dock ingen bild på ryggen på datan. Det är ju bra om ni som är intresserade bor i eller nära gbg så att  ni kan komma och prova den. Är det någon som är intresserad så skicka iväg ett mail till [email protected]! Priset på uthyrning kan diskuteras :) Nu är det bara först till kvarn :)


Godmorgon!

Godmorgon på er! Robin gick upp vid sju men jag orkade verkligen inte gå upp med honom idag.. Har sovit skitdåligt inatt, inte kunnat ligga still. Jobbigt när det blir så. Men när jag väl somnat om sov jag till halv 11. Så himla gött! Men nu har jag fett ont i ryggen :/ haha

Idag ska jag inte göra ett piss tror jag.. Robin har tenta idag och vet inte riktigt när han kommer hem. Men jag ska väl diska, laga mat, diska och kolla på teve typ :) Hör av mig senare!


15 feb

Hej mina vänner! Hoppas ni hade en underbar alla hjärtansdag igår :) Det hade jag iallafall.. dessutom var den robins födelsedag och som om det inte vore nog med det så var det även precis för ett årsedan vi träffades första gången :) Gulligt va ;) hahah! Jag älskar honom så himla mycket! Han hade iallafall med sig två semlor hem som hade hjärtformade lock och två små chokladkakor med röda hjärtan på :) MYSIGT! Sedan var även hans pappa och hans sambo här och firade Robin lite.. De hämtade även hunden som jag var hundvakt åt. Bombi är så himla gullig, men det var sjukt jobbigt att laga mat för han stog och tiggde hela tiden och följde med mig överallt.. Senare när Robins pappa skulle hem så skjutsade han oss till stan och så gick vi och åt på Mykonoz :) En grekisk restaurang med god mat. Blev så sjuukt mätt! Den allra underbaraste alla hjärtansdag jag kunde fått eftersom jag fick spendera den med mannen jag vill dela resten av mitt liv med :)

Idag har det dock varit en mindre roligare dag.. Var på jobbintervju från kl 15.00 - 17.00! Alltså två timmar, det är sjukt tröttsamt! Det var för mcdonalds. Det var en gruppintervju och gissa hur många vi var, jo 30 pers! 30 pers som vill ha jobbet och alla vill ju stå ut och bli uppmärksammad vilket resulterade i att det var ganska svårt att ens få en syl i vädret.. och jag som blir så blyg när jag träffar nu personer :/ jaja, får väl hoppas att dom såg något bra av mig iallafall för jag vill jättegärna ha jobbet! Jag tror att det skulle vara skitkul!
Men som sagt, inte den roligaste intervjun kanske.. Jag var så himla nervös imorse oxå, trodde jag skulle dö nästan! Men jag överlevde detta oxå! Känns ju ganska bra hehe.. jajaj fan vad jag tjötar nu känner jag.. men jag har ju inte skrivit på ett tag så då får det bli så. Får väl gå in och lägga mig bredvid min underbara pöjk! hihi!

KRAM!


13 feb

Idag är Robin och pluggar i skolan så sitter hemma själv.. Söta Erica var här en sväng förut. Väldigt trevligt! Vi pratade massa och kollade på teve :) När Robin kommer hem ska vi nog kolla på "trassel", hoppas den är bra! Fast vet ju inte när han kommer hem, det kanske blir sent.. Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på teve. Måste säga att nya tv 11 har riktigt roliga program :) har typ suttit och kollat på den kanalen hela dagen :) *tummen upp*


filmkväll!



Ikv kommer dessa goingar hit med sina makar :) vi ska kolla på melodifestivalen och på nån film :) ska bli supermysigt! Dessutom trivs jag hur bra som helst med mobilen! den är väldigt lätt att skriva på och förstå :) Ska på jobbintervju på tisdag, nervös. Vet inte vart det är heller haha, bra! jaja det löser sig väl hihi :)

Kram!


10 feb

hej mina vänner! Skulle ju hämtat ut min mobil igår och Robin var heeelt säker på att dom stängde klockan 9. Men när vi kom fram var det vääldigt mörkt och då visar det sig att dom stänger 8.. så typiskt. Men jag ska dra ner dit snart iaf och kolla om jag kan hämta ut det om jag bara har med robins leg :) Det kunde man ju där jag jobbade förut :)

Idag ska jag oxå sitta och ringa runt till lite jobb och praktikplatser. Får hoppas att någon nappar :)

KRAM!


9 feb

Så nu är allt fixat med praktiken så att jag inte behöver åka dit mer. Så skönt! Ska till AF idag och leta efter andra praktikplatser och sedan ska jag träffa snyggisen Erika för en dag på stan :D Hoppas på att mobilen kommer i eftermiddag oxå :D Tror jag kommer bli riktigt nöjd!

Hoppas alla får en underbar dag!
kram!


hemma.

Nu är jag hemma och maten står på spisen :) Imorgon blir det ingen praktik för mig, AF bad mig sluta omedelbart. Så ska till AF imorgon och kolla efter nya praktikplatser :) Ska även möta upp Erica i stan, som inte heller ska jobba kvar. Imorgon hoppas jag oxå på att min mobil kommer :)

Kram!


Min nya mobil!

Beställde hem min nya mobil igår! Det fick bli en nokia c3 hot pink! Riktigt het alltså :) Jag har vart inne och kollat på den ett tag på elgiganten och när jag väl bestämmde mig för att jag ville ha den så fanns den inte kvar :/ så typiskt :) Men nu har jag beställt den via cdon. Så den kommer väl imorgon eller på torsdag hoppas jag :)

Kram!


Säljer mobil!

Det är ingen som är sugen på en LG gw520? Jag säljer billigt ;) Jag har typ inte använt den på ett tag så den är inte jättegammal och är man sugen på QWERTY-tangentbord så är den asbra! Den har både tangentbordet + att det är touch på så man kan liksom byta lite som man vill :D Helt klart en grym sms telefon, när man ska svara på ett sms så kan man skrolla upp och så är det sms man ska svara på där.. det är bra om man är glömsk som jag höhö! Sedan kan man även få textmeddelanderna efter varandra, som på en iphone typ :)
Men är det ngn som vill ha den så är det bara att skicka iväg en kommentar :)

Kram!



ps. den jag har är blå. finns även i röd men den är inte lika snygg ;)


6 feb

Hejsan på er!
Igår var jag hemma hos erika och festade! Det var mycket trevligt och vi hade jättekul! Först gick vi till La Sambrito och sedan vidare till bryggeriet. Jag kom hem runt 3 eller nått :) Bilder kommer imorgon :D

Idag har jag och Robin lagat Tacos och nu ska vi iväg till affären för det var något Robin var tvungen att köpa :) Vi har städat en massa idag, slängde 7 kassar med skräp haha :) Nä nu ropar han på mig haha 

Kram! 


Fanny Tipsar!

Jag var dum nog att börja noppra mina ögonbryn. Dom var ju ändå ganska bra som dom var hehe. Så ni som inte börjat än, gör det inte! Jag hatar dessutom att använda pincett för det gör såå jävla ont! Så nu har jag hittat ett litet alternativ för alla som hatar att noppra med pincett! Nämligen en ögonbrynsrakhyvel! Finns på åhlens för 69.- tror jag att det var! Man får även 3 st :)



PS. Var noga med att raka medhårs annars kan det börja blöda! Använd gärna en återfuktande kräm efteråt annars kan det svida lite. Ungefär som att raka benen utan vatten :)


4 feb

Kom hem från jobbet precis. Robin hade varit supergullig och köpt semlor på vägen hem :D Glad tjej! Jag trodde att det var Torsdag idag så blev superglad när jag fick reda på att det var fredag och HELG! Blev bjuden på fest imorgon, får se om Robin vill följa med :) Just nu spelar vi lite GH. Vi har kommit till "bossen" och den är lite svår hehe. Glädjer mig lite att jag är snäppet bättre än Robin ;) haha! Har ett litet tips till er oxå som kommer upp om en liten stund!

Kram!


2 feb

Hejsan!

Det har varit en riktigt tråkig dag idag.. försov mig imorse :/ robin väckte mig kvart i 8 och frågade om jag inte skulle gå upp snart. Jag börjar jobba kl 8 hahah. Inte bra!

Just nu sitter vi GH :) måste säga att det gamla GH:t är lite roligare. På detta kan man inte skippa filmerna och så är det inga sånna där bossar man spelar mot. Spelar på medium och det börjar bli lite lurigt, hehe. Håller även på och tvättar lite :) Strax ska vi väl börja laga mat oxå! Det blir makaroner med laxbollar :) Ska sova tidigt idag!

Hoppas ni har det bra! Kram! 


RSS 2.0