091209

Idag var det meningen att jag skulle åka in till skövde och bada där dom har byggt om och jag frågade dom om det var öppet och det skulle det ju tydligen vara men jag gick in på hemsidan för säkerhets skull och tror ni inte att det är stängt 7 - 19 då eller? Illa Illa säger jag bara! Så inget bad för mig idag, får väl se vad jag ska hitta på istället :)
Igår fick vi filmerna som mamma hade beställt. "Harry Potter och halvblodsprinsen", "Ice Age 3" & "Grinschen" :)
Så igår blev det filmkväll, familjen kollade på "harry potter" och jag kollade på "ice age 3" när jag skulle sova :) MYSPYS!
Idag ska ja iallafall köpa biljetter till Jonas :) längtar en aning till helgen faktiskt ;)

Men nu ska jag och lilla Elin hitta på ngt kul :)

PUSS!

091204

Idag var det en jobbig dag, var ju ute igår och så hade vi bestämt att vi skulle upp tidigt idag och dansa på våran sovmorgon.. seg som fan var det och när man kommer till skolan så är ingen annan där, sen efter 5 min kommer jennie som tur är, vi sitter och väntar men ingen kommer.. Då är det så att dom andra bestämde att vi inte skulle dansa och skickat sms till oss, Sandra och Linn hade fått sina sms men inte jag och Jennie .. mobilen cpade väl eller något, wierd.. då gick jag och Jennie hem till henne och så satte vi på "vänner" och somnade xD haha trött som fan var jag xD

Ikv blir det god mat och kolla på Idol :) Sen ska jag sova, jag är såå himla trött! 

 

1 dec 2009 <3


RSS 2.0