Hejsan :) nu sitter jag på tåget och ska u...

Hejsan :) nu sitter jag på tåget och ska ut och knacka dörr.. Det är inte jättekul men men man får ta det man får :) eller? Sålde för övrigt 3 st igår och det var ju bra.. Det var bara så himla tråkigt på början av dagen eftersom ingen var hemma eller intresserad.. Men det gick ju bra sen :) om vi når målet idag så får vi tårta när vi kommer tillbaka på kontoret :) Mums! Men ha en bra dag! Puss.


On The Way Home

Nu är jag och älskling på väg tillbaka till goa glada göteborg! Hos mamsen har vi spelat tv-spel, spelat bondespelet (gissa vem som vann ;) jag så klart!!) och så har vi ätit lite :) När vi kommer hem ska vi äta kvällsmat och kanske spela lite tv-spel? :D hihi! Beroende.. ööh, JA! Imorgon måååste jag ringa AF, dom kommer skälla på mig xD haha! Imorgon blir det jobb igen oxå, gud så kul.. nä men får göra det bästa av saken.. inga jobb är ju speciellt roliga ;) Men ha en skön kväll!

24 okt

Jag och Robin gick upp tidigt idag och nu sitter vi på tåget på väg hem till mig :) ska hem och träffa min mor lite! Ska bli mysigt! Mamma skulle tydligen få besök och laga go mat så det blir vi bjudna på, MUMS! Jag ska låna min lillebrors kavaj oxå :) Den är sjukt snygg! Nu ska jag och Robin sitta och digga till en massa musik :) HA EN BRA DAG!

Smycken!

Hur coola är inte dessa smycken från neasmycken?? Sjukt tuffa, tänka visa lite bilder men jag kan ju inte lägga in alla så gå in och kika!









FREDAG

Sitter hemma själv och kollar på teve.. inte världens roligaste. Ska dra till ica strax och köpa mig lite gott :D Är ju Idol ikv så det är ju tur iallafall :) Men men ska kila och handla godis :) hade bäst!! 

22 okt

Idag är jag inte på jobbet, hade feber igår och jag skulle egentligen inte med ut på fältet för jag ville vara bättre idag men dom sa att jag skulle med ut ändå så nu sitter jag här hemma och mår inte ett dugg bättre.. Robin har tenta idag och sedan ska han på någon fest så han kommer inte vara hemma på hela dagen. Jag ska iallafall ta tag i tvätten och sedan ska jag städa lite.. Ska se till att blogga riktigt mycket nu när jag är hemma :) Kram på er!

20 okt

Hejsan, förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag har helt enkelt inte hunnit.. har såå sjukt mycket med jobbet nu.. Det är ganska svårt men gjorde min första säljning igår, med lite hjälp så klart.. jobbar 12-21 så man kommer ju inte hem förren typ 22 eller nått.. ganska segt och jag får typ aldrig träffa min älskling.. får se hur det går idag :) Har precis tagit en dusch och ska ringa jobbcoachen nu sedan sminka mig coh så.. Skriver när jag hinner :) Puss hej<3

Taken

Jag och Robin kollade på en asbra film igår :) Taken heter den.. Ni som inte har sett den tycker jag ska se den.. det är ganska mycket dödande i filmen men det gör liksom inget, jag brukar inte tycka om sånna filmen men i den här filmen förstår man liksom! sjukt bra, kolla på den! :D


17 okt

Japp då var det söndag och slutet på en till vecka :) veckorna går sjukt snabbt! Imorgon blir det första dagen på jobbet, pirrigt!! Idag har jag väl inte hunnit göra så mycket.. Gick upp tidigt och kollade på Prison Break med Robin :) Sedan åkte han iväg och skulle träffa Mikael.. Så nu sitter jag själv här som jag brukar få göra. Kul sista dagen innan man ska börja jobba så är man ensam hemma.. Jaja vad ska man göra? Ikv ska jag iallafall iväg med Pauline och dansa cheerleading en sväng haha, vi får väl se hur det går ;) var ju ett tag sedan man dansade nu men det kommer nog gå bra, hoppas jag! haha, kommer säkert ha värsta träningsvärken imorgon när jag ska till jobbet xD Fan hoppas det går bra på jobbet!

I'm scared.... :'(

Chokladpudding

Robin, Tim och Malin står vid den andra datan och kollar på nått så jag tänkte passa på att blogga en sväng.. Vill för övrigt berätta att jag har fått jobbet!!! HAPPYHAPPY! Sjukt glad, hoppas det är någorlunda roligt iallfall :) Tim och Malin kom hit får nån timma sedan med massa chokladpudding.. Vi ska snart åka en sväng med Tims nya bil :D Han kör som en galning, känns nästan som om man ska dö när som helst xD hahah! Livsfarligt.. Men ni får ha det jättebra! Puss! <3

16 okt

Godmorgon :) Här sitter jag och försöker äta upp min macka med pastej och gurka.. Jag är sååå jävla nervös!!!! Jag ska på en jobbintervju idag.. Jag skiter fan på mig snart! :( De ringde igår och sa att de tyckte om mitt cv och att dom ville prata med mig.. Jag blev såklart skitglad men nu är jag så nervös! Jag vill ju verkligen ha jobbet! fatta vad gött det skulle vara?? Men jag har ju aldrig vart på en jobbintervju.. vad frågar dom, vad ska jag ha med mig? jag vet ingenting :( Aja, önska mig lycka till iallafall.. Puss och kram!


Idol

Då var det fredag och dags för fredagsfinal :) Vilka tror ni kommer hänga löst? Jag tycker verkligen alla är ganska bra.. sen har man ju självklart favoriter och miin favorit är Elin B! Tycker att hon har grym och skön röst, samt skön stil! Jag hoppas faktiskt på att Andreas åker ut, det är den enda som inte var riktigt bra idag och som inte varit så bra tidigare heller, visst han sjunger bra men mer vet jag inte om det är, de har sagt att han ska ändra stil lite men nej nej, han kunde ju klippt håret lite annorlunda iaf?? hahaha... Jaja, 22.25 får vi veta vem som får lämna idol!

shopping!

Var ju inne i stan idag och då köpte jag lite saker, tänkte visa vad jag köpte :D


En sån man känner när potatisen är klart, Lagerhouse 15kr
Smörkniv i plast, Lagerhouse 6kr/st


Toffsar och Spännen, BikBok 19kr (köpte man två fick man den ena på köpet)


Nagellack, Cubus 2 för 39kr


Jeans (de ser svarta ut men är egentligen mörkblå), Cubus 199kr

Mackor!

Nu har jag kommit hem från en runda på nordstan med Pauline :) Det var mysigt och vi pratade massor! Härligt! Hittade även lite roliga saker men det visar jag sedan, nu ska jag sitta och kolla på teve en stund och äta mina goda mackor med leverpastej och saltguska på :) MUMS!


15 okt

Godmorgon! Idag vaknade jag faktiskt ganska tidigt... Jag har kollat på Top model och nu sitter jag och diggar till skön musik, tänkte att jag skulle duscha lite :) Sedan blir det nog in en sväng till nordstan och köpa toffsar (alla mina toffsar bara försvinner..), kanske köper mig en liten hårspray oxå :D Ska kolla lite på julklappar såklart.. jag vet att jag är tidig men vafan, då slipper man springa i sista minuten och stressa :) men nu ska jag hoppa in i duschen.. tänkte lägga ut lite bilder som jag tog igår oxå :)


14 okt

Idag var det 8 månader sedan jag och min älskling träffades första gången! :) Idag har jag klarat ut Rachet and Clank som Robin hade.. det var ganska kort :) Sedan har jag varit ute och sprungit och handlat.. bra va?? Jag har så klart varit ute och tagit en massa kort oxå.. Jag tycker verkligen om min kamera, helt suverän :) Nu är det dessutom Robinsson på teve, kanske man ska kika på? :D hade bra!

13 okt

Hejsan :D
Idag skulle älsklingen till sjukhuset men sedan kom han hem en sväng vid 11 och vi åt pannkakor innan han åkte till skolan :) MYS! Har varit underbart att komma hit igen, igår satt vi i soffan och kollade på massa prison break :) nu har jag kommit in i det och börjar tycka att det är riktigt bra :) Har även vart ute en sväng och testat min nya kamera och måste säga att jag är riktigt nöjd.. visst den är nästan som den jag hade innan men inte riktigt.. Min nya kamera har som ett vattenpass inställt så att man ser om bilden är helt rak och dessutom så vänder kameran själv på bilderna :D det tycker jag är väldigt bra :)

Lite bilder som jag tog förut :)




Smink

Köpte lite nytt smink på kicks igår :) tänkte visa vad jag köpte!

Isadora, Mineral fondation powder 04 Medium Beige 8g 160kr
Lumene, Double stay mineral matt makeup 3 Perfect Beige 30ml 99kr
Jag fick även med en fondationborste från L'Oreal Paris ord.pris 59kr








12 okt

Nu sitter jag på tåget till gbg :) ska bli skönt att få träffa älsklingen <3

Idag har jag varit hos tandregleraren. Det började med att han kollade runt i min mun, drog i mina läppar, pillade på tänderna och mätte massor.. Sedan fick jag röntga mina tänder i tre olika röntgnings maskiner och sedan ville dom ta kort på mina tänder. Alltså med en vanlig kamera.. så då fick jag konstiga plastgrejer att hålla i som frog undan mina läppar så att tänderna skulle syndas, de ville ha framifrån, från sidan och sedan stoppade dom in en stor jävla spegel i munnen på mig och tog kort på bettytorna.. kändes fan som om läpparna släpade på golvet xD Inte kul! Ska tillbaka den 22 nov.. men då ska vi bara prata, tur det!

Efter tandläkaren åkte jag och mormor till media mark för att jag skulle kolla vad serien Friends kostade.. Då ser jag min kamera på rea!! Eller jag hade Ricoh R8 men den har slutat produceras så de gör R10 istället och det var den som var på rea :D Så mormor sa att jag kunde få den som en förtidig julklapp och fattar nu hur glad jag blev!!?? WII! Jag har fått min favoritkamera tillbaka, lycka! :) Nu kan Robin få tillbaka sin kamera ;)




<3

11 oktober är det idag! Jag sitter i soff...

11 oktober är det idag! Jag sitter i soffan och svär åt min bredband som inte vill fungera i den här lilla hålan! Blir så arg.. Idag har jag varit i Skövde och pratat med min jobbcoach. Jag har också varit på möte hos AF :) sedan gick jag runt på stan en sväng. Gick in på kicks och köpte lite nytt smink eftersom jag hade ett presentkort där :) dom är väldigt duktiga på kicks, hjälper verkligen till och rekomenderar det som är bäst :) köpte puder, fondation och fick med en fondationborste :) men visar det med imorgon.. Sov så gott alla!!


Hejsan! Nu sitter jag på tåget hem och s...

Hejsan! Nu sitter jag på tåget hem och så klart har jag inget batteri kvar på datorn så den kan jag inte ha på.. TRÅKIGT! Sitter bredvid en tjej och hennes kompis sitter typ på andra sidan gången och dom sitter och pratar med varandra över mig.. Känns roligt, hehe not! Jag sitter med lurarna i öronen så hon som sitter bredvid mig ville köpa kaffe men så sa hon att det var blockerat och att hon inte kom ut xD roligt när folk pratar om en och ge tror att man inte hör.. Okej något vettigare hade jag inte att skriva ^^ jag är snart framme i skövde iallafall :) ska bli gött med donken! Puss på er! <3


10 okt

sorry att jag inte skrev ngt igår men jag hann bara inte. igår var jag och Robin ute en sväng och träffade hans mamma sedan åkte vi till ÖoB och köpte massa onyttigheter. På kvällen åkte vi till liseberg med hans kompisar :) Skoj skoj. Idag har jag och Robin tvättat och kollat på Prison Break :D Vi har oxå ätit blodpudding och städat lite :) Vid 4 tar jag tåget hem och Felix pappa hämtar upp mig i Skövde och så blir det Donken :) Kommer sakna min älskling massor!!

8 okt

Idag har jag diskat och sökt jobb :) Gick in på AF platsbanken och hittade lite.. Ikv ska jag och älsklingen kolla på fotboll.. jag tycker inte det är speciellt kul men vad gör man inte för den man älskar? :D Lägger kanske in lite bilder sen :)

The Last Airbender

The Last Airbender har premiär den 15 oktober och jag måste bara se den! Den teckande serien är väldigt bra och jag hoppas på att filmen är grym oxå. Det verkar vara bra gjord om man kollar på trailern! (står i trailern att filmen ha premiär i sommar men så är det inte, 15 oktober har den premiär i svergie)


 


7 okt

Shit vad fort dagarna går! Det har redan gått en vecka in i oktober! Mötet med jobbcoachen gick bra.. åkte hem till mormor igen och nu sitter jag och kollar på nått kasst program och äter frukt :) Mormor hade beställt massa från Yves Rocher och så fick hon med en snygg vit klocka men hon ville inte ha den så jag fick den :) Wie! Min gamla klocka har börjat tappa färgen xD den ser helt knäpp ut.. Ikv är det premiär för Robinsson! Någon mer än jag som ska kolla på det? Det ska ju tydligen vara ännu värre än sist.. kan det verkligen bli värre?? Fan hälften kommer ju få åka hem pga av dom inte får tillräckligt med mat.. Jaja, dom får väl skylla sig själva. Ska bli kul iallfall :)

Är det konstigt om man börjar funderar på julklappar redan nu? Jag har gjort det och den enda jag inte vet vad jag ska köpa för nått till är min lillebror Felix.. han fyller snart 12, men vad vill man ha när man är i den åldern? Han har alltid haft ngt som han är intresserad av, t.ex. dinosaurier, pirater, star wars m.m. Men nu är han inte det och det är ju kanske lite tidigt att börja köpa deo och parfym och så... Iofs har jag ju ett tag till att fundera ut vad jag ska köpa xD Älskar julen! Det är så underbart att köpa presenter och se hur glada alla blir! Och julstämningen är väl den mysigaste som finns? :) Längtar! Första julen som jag och min älskling firar tillsammans, kommer bli helt underbart! <3


Mina julklappar från förra julen :)

Hej på er :) nu ska jag snart sova. Ska k...

Hej på er :) nu ska jag snart sova. Ska kolla på lite vänner först, gör alltid det innan jag somnar. Imorgon blir det jobbcoach och robin som gäller :) saknar min älskling sjukt mycket! Men imorgon får jag äntligen träffa honom igen! Jippi! :d men ni får sova så gott! <3


6 okt

Nu sitter jag på bussen hem och lyssnar på Owl City, så sjukt bra! Idag ska jag väl inte göra så mycket mer, ska sitta och kolla runt lite på platsbanken efter jobb :) Imorgon ska jag upp tidigt och träffa jobbcoachen. Åker nog hem till Robin imorgon oxå.. men får åka tillbaka hem på söndag för har möte med AF på måndag och ska till tandläkaren på tisdagen, nervös!!

Det har varit en underbar dag! Jag och Elin satt och spelade massa GH sedan gick vi ut och träffade Jennie och Jesper :) Trevligt att träffa Jennie oxå, sjukt längesedan! ♥

@ EliN

Sitter just nu hemma hos Elin spelar GH, sjukt längesedan och sjukt kul :) Jag och Robin får köpa det till PS3.. inte för att jag tror att grannarna kommer bli så glada men man kan ju spela på låg nivå ;) höhö. Jag och Elin har varit på Eddies och ätit pizza, saknar t-holms pizzan som fan, godaste pizzan in tha world! Känns väldigt nostalgiskt att komma till t-holm. Har inte varit här sedan studenten.. Här spenderade jag 3 av de bästa åren av mitt liv (förutom de 200 dagarna jag har spenderat med min älskling exakt idag!). Här mötte jag mina underbara vänner som jag vill behålla för resten av mitt liv! Jag ska göra allt för att det ska bli så :) än så länge har det ju gått bra! :DD

Nä nu ska jag dricka lite coca cola och äta ONYTTIGT godis!!


Elin är så himla fin! :O <3

5 okt

Helluu!  Idag gick jag upp halv 7! helt knäppt, har inte gått upp så tidigt sen jag slutade skolan typ ^^ Nu sitter jag i mormor lägenhet i tibro och väntar på att få åka till Elin :D Innan jag åker ska jag duscha och äta ngt :) Mormor är inte hemma för hon är på Ullared och handlar. Så jag sitter här i min ensamhet och kollar på tv. Saknar min älskling sjukt mycket! Kan inte sova på nätterna längre när jag är hemma, är så van vid att ha honom bredvid mig hela tiden.. Men var skönt att komma hem lite till mamma oxå :)
Juste, Felix har börjat spela kula i skolan! Kommer ni ihåg det när man gjorde det? För er som undrar vem Felix är så är han min lillebror och han är 11 år :) Visst saknar man det när man var liten? Spela kula, poggs, samla pokemonkort och när man spelade med sånna där små monster som man kastade mot en vägg.. vad heter det?? Gud vad jag saknar att vara liten, allt var så lätt och man behövde inte oroa sig för ngt.. Nä usch nu blev jag lite deppig xD Puss på er!

Tjolahopp :) nu sitter jag och kollar på ...

Tjolahopp :) nu sitter jag och kollar på biggest loser svergie. Ska strax gå och lagga mig och orkar därför inte sätta på datan så bloggar via sms :) tycker inte det är jättebra efter som rubriken blir helt fuckad men man kan ju inte få allt.. Imorgon ska jag till tidaholm och umgås med bästa Elin :D saknat henne massor. Vi gick i samma klass hela gymnasiet men vi har inte träffas sedan studenten så ska bli mycket roligt :) blir nog mycket tjejsnack och det gillas :) ha det gött allihop!


4 okt

Nu så sitter jag på tåget hem. Idag har jag kollar på Top model och varit ute och sprungit. Gick ganska bra att springa.. hade lite ont i knät i början när jag inte var uppvärmd men det blev bättre sen :) Jag sprang inte hela tiden utan gick lite då och då. Men stannade aldrig utan höll pulsen uppe hela tiden :D Duktig jag är va? Har varit på ÖoB en sväng oxå, behövde lite balsam :) Mötte även upp min älskling där. När vi skulle in till centralen var det såklart demonstration så spårvagnarna kunde inte köra så vi fick gå in till stan.. Ska bli skönt att komma hem lite men kommer så klart att sakna min älskling men jag åker tillbaka till Göteborg på torsdag :)

3 okt

Idag har jag varit hos Pauline en sväng och skrivit ut lite papper :D Jag och Robin åt blodpudding förut, det är ju sjukt gott! åt det ganska mycket när jag var barn men när man blir äldre och tycker att det är lite äcklingt när man vet vad som är i så äter man det inte längre ^^ Men gud vad jag har saknat det! Nu ska jag och Robin äta lite middag.. Det blir fiskgratäng för hans del och pasta med svampsås till mig :) MUMS! Får inte glömma att ta mina laktospiller innan bara annars får jag så himla ont i magen :/ Vi ska nog kolla på ett avsnitt Prison Break också :)

Imorgon åker jag hem till min lilla håla :D ska bli skönt att träffa mamsen och lillbrorsan lite :)

Ring!

När vi var på väg ner till havet förut där vi skulle fiska gick vi in i en del secondhandbutiker. Jag hittade en sjukt fin ring :) Köpte även en ny tumring till Robin eftersom hans fingrar tydligen har krympt :/ så det blev som en lite försenad födelsedagspresent.




Den nya ringen, visst är den snygg!? Secondhand ~ 140kr

2 okt

idag har jag och Robin varit ute och fiskat med mikael. Fick ingen fisk dock men man kan ju inte alltid ha tur ;) Mikael fick en krabba dock haha xD Ikv vet jag inte riktigt vad som händer, antingen ska vi bowla eller hem till en av Robins kompisar och kolla på film :) För tillfället sitter jag och kollar på Top Model.. Men ska väl ta ett bad strax :) Puss på er! 

1 okt

Är det redan den första oktober? helt sjukt! Idag har jag varit på frölunda torg och lämnat ut mitt cv överallt :) lämnade ut 15 cv! helt sjukt, jag trodde att jag hade lämnat ut drygt 8.. blev helt paff när jag räknade hur många jag hade kvar hemma.. Nu sitter jag och kollar på top model :D

Ikv ska jag och robin laga lite god mat och kolla på Idol. Vi har börjat kolla på serien Prison Break :) den är faktiskt riktigt bra när man får se allt :)

RSS 2.0